62 gayet iyi bir rakam.bence umudunuzu kaybetmeyin.ben 3 dakikada 20 kelime ile başladım.ama çok şükür 99 u gördüm.hedef 150.biraz daha çalışırsanız yükseltirsiniz.yeter ki isteyin.
hoş geldin gül gülmez günde kaç saat çalışıyorsun ve teknikleri bilerekmi çalışıyorsun ikincisi de hız testi mi yapıyorsun sürekli bu soruları sormamın nedeni hızlanmak için bir çok yol denemiş biriyim şimdilerde hala hızlanmak için yeni teknikler deniyorum ve galiba hızlanıyorum da bu arada 2012 kpss için bende çalışmaya başladım bile sanırım düz lise mezunusun yoksa meslek lisesi için 84 iyi değil ama umutsuz bir puanda değil bence bu yıl 83lere bile düşer diyen ler var Allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyeyim hayırlısı klavyeyi ve kpss yi unutmadan azimle çalışmaya devam ediyoruz herkese kolay gelsin...
aminnnha birde unutmuşum yorguncum tebrik ediyorum 99 oldu hee süperssinnnçok sevindim gerçekten azimle devam bende 110 130 değişiyor ama hızlanmak konusunda dediğim tekniği deniyorum bakalım 15 gün sonra ne olacak ama sana çok sevindim kolay gelsin Allah yardımcın olsun gelsin150lerrr
ooo sizin maşaallahınız varmış.hedefe az kalmış yani.kızlaaar valla tüm yorumları okuyamadım kusura bakmayın..
zabıt katipliği sınavının bu yıl ne zaman olucanı tahmin ettiniz mi?eden var mı
bu arada 3dakikada 120 nin altına inmiyorum nasıl iyi mi sizce
hedef 160 falan..
her gün çalışıyorum her gün ama olsun şu sınav artık ya
bana da bi bilggi veriin bakimm meslektaş adaylarım
aminnnilk yazdığımda inanamadım zaten.beklemiyorum ya kendimden.bi daha denedim yine aynı.sonra oğlumu çağırdım bi de sen bak dedim.90 ını geçmişim.ailecek bayağı bir sevinip mutlu olduk yani
ooo sizin maşaallahınız varmış.hedefe az kalmış yani.
bir adliye çalışanı alımların 3 ayda bir olduğunu söylemişti bu ay bekliyorduk aslında.ama henüz bir şey yok ortada.bizde beklemedeyiz.haziranda yerleştirmeler var belki ondan sonra olabilir.ocaktaki alımlarda öyle olmuştu.
hazalllllll nerdesin yaaaa kayboldun? nasıl gidiyor çalışmalar klavye flan?:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?