2012 ye çalışmaya karar veren ortaöğretim mezunları..yorgun ama azimliler..:)

ayy ne güzel şeyler söylüyorsun sen öyle çok iyi moral oluyor gerçekten klavye içinde harika yazmışsın bak bide hiç yükselmiyor diyordun ne çabuk yükseldi maşallah nazar değmesin ben yine
90'lardayım klavyede ortalama olarak yani

çok moralim bozuk hazalcım yaa kızımın karaciğer enzimleri yüksek çıktı bugün tahlil sonucu alıcam dua et lütfen çok ihtiyacım var buna akşam üzeri sonuç çıkacak çok dua et lütfen

hazalcım hayatımın belkide en zor bir kaç günüydü diyebilirim ama baştan söyleyeyim herşey yolunda şükür ki...tam 3 gün resmen hastanede yattık kalktık ve bu süreçte herşey o kadar anlamsızlaştıki anlatamam tüm çabalarım o kadar anlamsız kaldıki ve anladımki hayatla aramdaki en kuvvetli bağ çocuklarımmış uyumadan yemeden tam 3 gün geçirdim neskafe ve su sadece uyumak için uzansam bile kabuslarla uyandım ama geçti sonuç sadece yediği abur cuburun karaciğer enzimlerini bozması yükseltmesi..ve bu arada ne kadar az şükrettiğimi farkettim...Canım kızım şimdi iyi bende hayyata döndüm sadece nefes aldım 3 gün boyunca çok zordu gerçekten...
veeee gelelim ygs ye iyi geçti diyebilirim aöf istediğim için bana yeter sonuçlarım şöyle 34 sos, 38 türkçe 22 mat bana yeter sanıyorum darısı kpssye inş.
çok kasmıyorum artık herşeyin başı sağlık Allah sağlığımızı korusun önce çok rahatım artık ve insan rahat olunca daha başarılı oluyor sen ne yaptın bu arada çalışmalar nasıl?

çok sevindim canım kızının iyi olmasına inşallah bi daha tekrarlanmaz merak etmiştim bende... ygs de iyi yapmışsın 22 mat gerçekten net doğruysa harika birşey iyi puan da getirir kpss de bu kadar bile yapsan mattan sözelde iyi olunca çok çok iyi puan alırsın bence hedeflediğin 90 sanki sana doğru geliyor bende haftasonu hiç çalışamadım eşim izinliydi dışarı falan çıktık bide bayan arkadaşım geldi akşam misafirliğe hazrılık falan yanii bu hafta sonu böyle geçti ama iyi sayılır benimde olumsuz bir durum yok...

tde ye yetsin yeter bana bitirince okutmanlık yapmak için alesle olur inş. ben bu ara anayasa çalışıyorum kitap okur gibi okuyorum çok işime yarıyo okuduklarım ve zevklide oluyo ders çalışma modunda yapmadığım için sıkılmıyorum da...kpss de böyle geçecek eminim ben çünkü çalışıyorum ve Allah çalışana verirmiş sende çalış cnm yaa zaman geçiyo ve yapmalıyız başarabiliriz yapanların bizden tek farkları çalışmaları ygs ye tam 5ay çalıştım kpss önemli benim için şimdiden başlarsan hedefim 90 ı yakalamak için anca yaparım çocuklarla son ana bırakamam ben çünkü benim saatlerce çalışma şansım yok onların yanında okuyorum sözel dersleri sayısalı gece çalışıyorum ekol hoca detay hoca falan ben mat a sıfırdan başladım ama çok çalıştım gerçekten bide ygs mat kolaydı bence mantıkla çözülebilecek en az 6 soru vardı hazal 2012 bizim yılımız olacak ben eminim sakın ihmal etme günde en azından bir iki sayfa tarih okusan bile kar..ben sanada kendimede güveniyorum açıkçası ygs den sonra daha bi güven geldi bana kolay gelsin son olarak bi soru sana: kanun hükmünde kararname çıkarma yetkisi kimdedir?

bakanlar kurulunda bende çalışırken genelde okuyarak çalışıyorum bide sesli okuyorum ben daha iyi aklımda kalıyor inşallah bende güveniyorum ikimize yapıcaz inşallah o zaman çalışmaya başlayınca rahat bir nefes alırız ben zaten çalışmayı çok özledim çok sıkıntı basıyor bu ara o yüzden sıkıldım evde inşallah geçer bu günler benim sıkıntılarımda (

hazalcım çocuk yoktu dimi senin bak sana tavsiyem çocuk yokken halletmeye bak bu işlleri çocukla çok zor oluyor gerçekten o kadar yoruluyorumki anlatamam çok iyi çalış ve çocuktan önce iyi bir işin olsun insan istesin yeterki istemek çok önemli o kadar pişmanımkı geçen sene kpss ye iyi hazırlanmadığıma neyse nasip değilmiş ama bu kez olacak bu arada bu klavye varya beni sinir ediyo ya 70-80 arası kaldım yükselemiyorum yaaa zaman azaldıkça daha da sinir olmaya başladım nasıl hızlancam bilmiyorum vvveee yeni soru : bakanlar kuruluna kanun hükmünde kararname verme yetkisi hangi ana yasa ile verilmiştir ? kaç yılındaki değişiklikle?

evet çocuğum yok ve işe girmedende çocuk yapmayı düşünmüyorum hatta uzunca bir süre düşünmüyoruz biraz rahatımıza düşkünüzde ... klavye niyeyse benimde bu ara yavaş gidiyor 1oo ü geçemedim yani ortalama olarak 90 yazıyorum hedefim 120 ama bakalım olacakmı?

1961 anayasasının 71 değişikliği ile bakanlar kuruluna khk çıkarma yetkisi verilmişti (yanlış hatırlamıyorsam tabii )

çok iyi yapıyosun gerçekten çock zor zanaat ve her şeyi oturtunca olması çok daha iyi hem çocuk için hem de kendin için benim fıstıklarım günümün yarısını çılıyorlar çok tatlılar ama bir o kadarda sorumluk ve ilgi istiyorlar...kolay gelsin iyi çalışmalar

sağol canım sanada iyi çalışmalar...

bu kadar çalışıp da torpille biri gelip hakkımı yerse hakkım ona haram olsun yaaa valla sinir oluyorum duydukça bu torpil olaylarını ben çocuklarımdan zaman çalıp çalışırken havadan inmelere haram olsun hakkım bu arada hazalcım tarım ve köy işleri sözleşmeli personel alıyo sana uygun bi kadra varmı bak istersen..

ama öyle olur büyük ihtimal canım adliyenin sınavında olur torpil benim kuzenlerimden biri girmişti geçmiş hem klavyeden hem mülakattan bende sevinmiştim hakkıyla girdi diye sonradan öğrendimki araya torpil sokmuş şimdi hakmı değil yanii bende öyle insanlara hakkımı helal etmiyorum valla şimdi bakıcam hemen dediğin ilana

baktım canım ilana bana hitap eden hiçbirşey yok tarım ve köy işleri memur mu alıyor devlet televizyonumu kuruyor anlamadım hep kameraman falan filan o tarz ilan vermiş artık şartar değişti galiba

hakkaten hee çok güldüm anlamadım yaa çok komik gerçekten hazal yaa ben bu ara klavyeden çok kötüyüm hızlanamıyorum hatta geriliyorum bile moralim çok bozuk çalışmak bile gelmiyor içimden ygs de sallantıda şifre söylentileri falan tekrar mı sınava gircez yaaa offf yani iyi geçmişti sınavım hevesim yine kursağımda kalacak yaaa yorgunuuuummmm hayat üstüme gelme bu kadar kötü olacak dövecem seni yaaa bu gün modum çok düşük

seninde şansın canım halbuki sınavında güzel geçmişti inşallah kopya falan yokturda iptal edilmez sınavın bir daha aynı strese girmezsinn bu arada benimde klavye pek iyi değil nedense inşallah olur istediğimiz gibi

off hazal yaa elimi attığım yer resmen kuruyo ben bi aksilik çıkacağını biliyodum iyi geçtiya bbende bu şans varken neyse hayırlısı bunda da vardır bir hayır diyelim ama pes etmiycem kötü şansıma rağmen inatla yola devam benim klavye çok tuhaf yaa düşüyor resmen 90 ları bile bulmuştum ama kitlendim kaldım resmen 70 lere geri indim şimdi adliye sınavı ne zaman olur sence?bide yeni bir kitap aldım bugun data yayınları tarih süper yaa konuları şemalarla anlatmış ona bakıyorum bu ara açıktan alımlara bakıyorum olsun artık lütfen Allahım yaa boşa gitmesin bu kadar emek (

ben mayıs sonu olur gibi düşünüyorum çünkü mayısta alımlar olucak yaaa o zaman olur gibime geliyor inan benimde klavyem pek gelişmiyor hevesimde kalmıyor nedense sanki çalışıpta girebilecekmiyiz kesin torpilliler girer biz o kadar çalışmayla kalırız bu düşünce yüzünden çalışasımda gelmiyor ama artık işede başlamak istiyorum bu ara ciddi ciddi bankalara tekrar başvurmayı düşünüyorum ne bilim kararsız kaldım umudum tükeniyor bir garip haldeyim....
şiir gibi oldu sonuda

trajik bir şiir olmuş:))) yok yaa sakın pes etme hiç belli olmaz olurmu olur yani nasipse olacaktır sen çalışmaya devam et bankaları memurlar netten takip edebilirsin orada tüm kamu ilanları veriliyor ve yineliyorum sakın pes etme sen çalış olmazsa ben elimden geleni yaptım ama olmadı dersin için rahat olur en azından eğer 140 falan yazarsan kesin bence çünkü orası küçük giren o kadar çok olmaz yazabilende bence asla pes etme bu arada kızım o kadar sıkılmışki sınavlar dan dün akşam anne ben büyüyünce sınava girmiycemm yaaa diyoo:)))

ayyy canım benim yaaaa napsın kızcağız baktıki annesi hala bu yaşta ders çalışıyor oda soğumuştur yaniii burda geçen adliye sınavına 2 kişilik kadroya 165 kişi başvurmuştu bende o yüzden istanbulda girmiştimmm bilmiyorum artık burdamı girerim tekrar istanbuldamı karar veremedim henüz sürekli kararım değişiyor bakıyorum memurlar nete ama pek devlet bankaları ilan vermiyor bazen veriyor ama yaş sınırı koyuyor şartlarım tutmuyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…