How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2012 ye çalışmaya karar veren ortaöğretim mezunları..yorgun ama azimliler..:)

bayram tatili girdi sonunda kızımın anasınıfı macerası bir hafta tatile girdi bende umarım ki daha iyi çalışma şansı bulabileceğim bu arada gerçi bayram telaşı falan 2 gün hiç bir şey yapamam ama geri kalan zamanlarda umarım çalışacağım coğrafya zor bir bölümmüş bunu anlamış bulunmaktayım yani zor bile az kalıyor bunu anlatmak için ama ben başladım ve bu yolu sonlandırmakta hala kararlıyım birde kpss dersleri var tabii kızlar her gün 2 konu çalışmaya çalışıyorum ama yarıyıl tatilinde kounları bitirmek hedefim var mat hariç tabii matı zamana yaymış durumdayım yarın başlarım diye diye sınav geldi nerdeyse ama neyse elbet birgün başlayacağım bu arada hepinize hayırlı bayramlar diliyor ve çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum
haaa bu arada slenizio senin yargıtay ne oldu canım yaa mutlaka haber ver olurmu sonucu meraklardayımm:18:

Geçmiş bayramınız kutlu olsun kızlar giremedim pek gerçi bayramdan bişey anlamadık boş bir bayram geçti bayramda denilemez aslında bizim için... Bu ara yoğun spk çalışıyorum aralık ın 17 si gibi sınav o geçsinde sıkı kpss ye başlimm

elfida canım daha başvurular bile başlamadı yargıtayda 14 kasımda başlıycak aralık gibide sınav olur heralde.
sonucu mutlaka söylerim.inşallah olumlu haber veririm ama yinede umutlanmıycam bu sefer çok fazla.

ayın 28 inde vizelerim başlıyo ders çalışmaktan foruma giremedim bende slenizio canım yaa evet duydum danıştayda alıyor ama ben yine malum sebeplerden başvuru yapamıyorum oralara adalet bakanlığının ilanını bekliyorum sabırsızlıkla hazal canım seninde bayramın mübarek olsun canım kpss için test aldım bir yığın ama daha birini bile açamadım neyse bakalım vizeler geçsin tekrar kpss çalışmaya dönüş yapacağım Allah hepimizin yardımcısı olsun :18:

ayın 28 inde vizelerim başlıyo ders çalışmaktan foruma giremedim bende slenizio canım yaa evet duydum danıştayda alıyor ama ben yine malum sebeplerden başvuru yapamıyorum oralara adalet bakanlığının ilanını bekliyorum sabırsızlıkla hazal canım seninde bayramın mübarek olsun canım kpss için test aldım bir yığın ama daha birini bile açamadım neyse bakalım vizeler geçsin tekrar kpss çalışmaya dönüş yapacağım Allah hepimizin yardımcısı olsun :18:

sınavlarında başarılar canım benimde tam bir ay var spk sınavıma akşamları geç saatlere kadar ders çalışıyorum spk bitsin kpss çalışıcam birde 21 kasımda atamalar var son atamalar heralde ben yinede bir şansımı deneyip tercih yapıcam sizler yapıcakmısınız ?

saol hazalcım bu arada kasım ataması son atama değil mayısta son atama ben şu vizeleri bir halledeyim hemen ilk fırsatta bende kpss kaldığım yerden devam edeceğim bu arada acayip kilo aldım ben yaa şimdi zayıflamanın yollarını arıyorum bildiğiniz formüller varsa yazın bana yaa stres bana kilo yapıyo bunu anladım sanada başarılar hazalcım inşallah senin sınavindan istediğinden iyi geçer:)

konu başlığı tamda beni anlatmış::)) ticaret lisesi mezunuyum kpss ile ilgili hiç bilgimde yok.ama bu sene gircem sınava çalışcamda iki tane ufdak bebekle nasıl olur bilmem ama kendimi garantilemem lazım.ayaklarım daha sıkı bassın yere.kaç puan lazım yaş sınırı varmı ben 84 lüyüm ama nufusta 83 eşim yaş sınırı olabilir dedi.inş istegim ders çalışmaktada gösterir kendini

konu başlığı tamda beni anlatmış::)) ticaret lisesi mezunuyum kpss ile ilgili hiç bilgimde yok.ama bu sene gircem sınava çalışcamda iki tane ufdak bebekle nasıl olur bilmem ama kendimi garantilemem lazım.ayaklarım daha sıkı bassın yere.kaç puan lazım yaş sınırı varmı ben 84 lüyüm ama nufusta 83 eşim yaş sınırı olabilir dedi.inş istegim ders çalışmaktada gösterir kendini

farklı farklı yerlerde benzer hayatları yaşıyoruz yani yalnız değilsin vede hoşgeldin :) yaş sınırı yok canım ki olsa bile 35 2 bebekle değil insan istedikten sonra 5 bebekle bile yapabilir buradaki arkadaşların çoğu evli ve çocuklu yapabileceğine inanıyorum benimde 2 çocuğum var ve hem coğrafya okuyorum hem katipliğe hazırlanıyorum hemde kpss ye zor ama istedikten sonra herşey olur sana başarılar diliyorum takıldığın yerler olursa yardımcı oluruz bende arkadaşlarımda başarılar
bu arada slenizio hazal canlarım yaaa pazartesi vizelerim başlıyor bana dua edin lütfen önümüzdeki hafta full vize hepinizden dua bekliyorum ve öpürorum kolay gelsin :18:

merhaba
99 dan beri kpss ye giriyorum o zamanlar dms idi( devlet memurluğu sınavı) hiçbir zaman çalışarak girmedim cahil cesareti işte. 72 den yukarı da alamadım zaten ve atanamadım tabii:( şuan 10 yıllık evliyim 31 yaşındayım 2 kızım var ikiside okullu ve öğlenciler. bu sefer bari dörtbaşı mamur bir şekilde hazırlanayım dedim ve dershaneye karar verdim evime yakın bir eğitim kurumu ile anlaştım saatler ücret vs uygun. bu arada lise mezunuyum. ocak ayında başlayacaklarmış kızlarımın okulda olduğu saate ayarlamak istiyorum eşim yanımda değil yurtdışında görevli bu bile bir avantaj aslında inşallah rabbim bu defa hayırlısıyla nasip eder gerçekten çok istiyorum bu arada en son 69.5 aldım 11 tercih yapabildim bir umut işte:) rabbim isteyen herkese banada nasip etsin inşallah amin

senam hoşgeldin aramıza umarım sende hayalerine ulaşırsın başlamak yarısı işin önemli olan diğer yarısını getirebilmek
kızlar bu arada vizelerim bitti iyiydi Allaha şükür bir iyi haber de kızkardeşim programcı olarak atandı darısı 2012 de bizlerin başına inş. hepimize kolay gelsin Allah atananlardan etsin birde klavye çalışıyormusunuz hala ? atanmak ne kadar güzel bir duygu anlatamam şu anda kardeşim resmen uçuyor haklı olarak emeklerinin karşılığını aldı sonunda bu mutluluğu bizde yaşayacağız inş. yani ben onu gördükten daha bir azime geldim darısı sizin başınıza :)

bendee geldiiim aranızaaa =))
kızlar lise mezunuyum aralık 25de dersanem başlıcak aöf ara verdım bu yıl sadece kpss odaklanıcam.devlet memuru olayımmm oturayım pttde çalışayımmm :D

kızlar bende bu sene ortaöğretimden kpss ye giricem.devlet memuru olmak gibisi yok.ama çocukla nasıl çalışıcam gözüm korkuyor valla.pek boş vaktim yok.bebek genelde gece yarısı uyuyor.off:((istersem yaparım dimi hanımlar.bu arada yargı mı ihtiyaçmı sizce.hangisinin yayınları daha iyi.kursa gitme imkanım yok matematiğimde berbattır.hadi bir el atıverin durumuma:(

kızlar bende bu sene ortaöğretimden kpss ye giricem.devlet memuru olmak gibisi yok.ama çocukla nasıl çalışıcam gözüm korkuyor valla.pek boş vaktim yok.bebek genelde gece yarısı uyuyor.off:((istersem yaparım dimi hanımlar.bu arada yargı mı ihtiyaçmı sizce.hangisinin yayınları daha iyi.kursa gitme imkanım yok matematiğimde berbattır.hadi bir el atıverin durumuma:(

düşündüğün şeye bak bir bakıcı tutarsın olur biter sen yeterki memur ol da onun bir çözümü bulunur mat konusunda sana tavsiyem netten ekol hocayla çalışmandır yani ben şahsen çok faydasını gördüm yayın olarak ihtiyacın soru kitapçıkları var bende ve çok memnunum birde konu anlatımlarıda çok güzel hem detaylı hemde akılda kalacak şekilde anlatmışlar yargıda iyi tabi ama anlatım olarak ihtiyaç daha akılda kalıcı ve sürükleyici anlatmış yargının dili ağır biraz ama yargıda kesinlikle kötü diyemiyorum çünkü nokta atışı soruları var bence önce ihtiyacın konu anlatımlı kitabını al sonra deneme çözmeye başladığında her yayın evinin testlerinden çöz başarılar 2012 bizi bekler çalışalım takıldığınız konularda sorularda sorun cevap verebilirsem cevaplarım :)) benim 2 çocuğum var sürekli yanımdalar ben onlara anlatarak çalışıyorum derslere birde üniversite okuyorum düşün artık ben yapabiliyorsam sen tek çocukla istersen kesinlikle yapabilirsin hadi bakalım hemen başla çalışmaya :))

bendee geldiiim aranızaaa =))
kızlar lise mezunuyum aralık 25de dersanem başlıcak aöf ara verdım bu yıl sadece kpss odaklanıcam.devlet memuru olayımmm oturayım pttde çalışayımmm :D

düz lisemi ? eğer öyleyse çok çalışmalısın en az 95 ama yapabilirsin istersen benim hedefim en az 90 ohhh ne rahat hayat kardeşim bu atamalarda atandı şimdi evraklarını hazırlıyor işe başlamak için darısı bize hayde bakalım durmak çalışallllııımmm :)) soruların olursa yanıtlayabildiğim kadar yanıtlarım kolaylıklar

arkadaşlar sonunda oldu ilan çıktı katiplik ilanı yani ceza evleri için katiplik ilanı çıktı haydi hayırlı olsun hepimize çalışıyormusunuz ya herkes dua etsin birbirine lütfen çok istiyorum bu katipliği benyaaa :18:

Back