ben mail atmıştım sizekpssye ait görsel dvd setleri isteyen olursa
aysezati@mynet.com
adresime mail yazsın yardımcı olayım
tercihlere kaç günden beri bakıyorum.bayağı yorucuymuşmerhabalar kızlar yeğenim iyi Allah a şükür soğuk algınlığı nedeniyle geçirmiş çarşambaya kadar hastanede kalacaklar bu gün yanlarındaydım çok iyi maşallah kayınvalidemde cumartesiye erteledi gelişini o nedenle biraz daha rahatım inşallah o zamana evide biter büyük ihtimalle
yorgun bu arada tercihlere baktınmı ben baktım sadece 2 bölüm yazmayı planlıyorum açık öğretim bölümleri yok gibi bir şey yada ben mi bulamadım anlamadımki neyse biraz daha incelerim şimdi ben yarına tercihimi gönderirim büyük ihtimalle herkese iyi geceler bu arada Slenizio Allah seninde yardımcın olsun kelebek sende hoş geldin canım
yeğenine çok geçmiş olsun.kaynanan içinde Allah sana bol sabır versin.merhabalar kızlar kaç gündür ramazan öncesi temizliğiyle uğraşıyorum bu nedenle yazamadım yorgun canım bende klavuza dönüp dönüp tekrar bakıyorum bir türlü netleştiremedim tercihlerimi ama bugece artık bir hale yola koymam gerek artık çok güzel yeni bölümler gelmiş sevindim buna ders falan hikaye oldu kaç gündür bu gece kpss test çözmeyi planlıyorum klavye çalışcam şimdide herkese kolay gelsin seviyorum sizi iyki varsınız şaka gibi ama özlüyorum size yazmayı yazmadığım zaman :) haa bu arada yeğenim hastaneden çıktı bugün gayet iyi ama kayınvalidem pazar günü dönüyorpofff yani neyse benden haberler bu kadar kızlar
klavyeye hız verme zamanı o zamanarkadaşlar adalet bakanlığı ağustosta açıklama yapabilirmiş alım olduğuna dair.öyle diyolar katipler.nette ne kadar doğru bilmiyorum ama..
teşekkürlerarkadaşlar matematik ve geometriden sorularınız olduğunda ücretsiz olarak çözmeye hazırım...
Slm kızlar nasılsınız bu ara hep uyku modundayız sabah işe zor kalkıyorum akşamda yemekten sonra uyuyu kalıyorum gerçi akşam uykusunuda çok severim ama son zamanlarda fazla uyuyorum
Ramazan ilk gün ağır geldi.halsizlik bitkinlik.şükür şimdi alıştım.hazalcım oruçtanmı yoksa hamişmisin :) amaaaannn ne güzel olur hamiş olsan
kızlar ramazan nasıl gidiyor ? yorgun tercihlerini yapabildinmi ? slenizio senin mülakat ne oldu ? amaaann ne çok soru birikmiş herkese hayırlı sahurlar
hazalcım oruçtanmı yoksa hamişmisin :) amaaaannn ne güzel olur hamiş olsan
kızlar ramazan nasıl gidiyor ? yorgun tercihlerini yapabildinmi ? slenizio senin mülakat ne oldu ? amaaann ne çok soru birikmiş herkese hayırlı sahurlar
hazalcım yanıldım demek neyse dikkat et kendine hasta olmak üzerede olabilirsin ben hasta olmadan önce sürekli uyuklarım da ondan slenzio Allah yardımcın olsun canım inşallah olur bu arada kayınvalidem bu hafta evine dönüyor inşallah ve ben daha verimli çalışabilirim o zaman umarım aslında çok yorgunum sahura kadar oturuyorum sabah çocuklar erken kalkıyor ve uyamak için hiç vaktim yok gibi bazen günde 2 saat uyuyorum sadece bir program yapmam gerek bakalım hayde herkese hayırlı sahurlar
Hasta olmadım canım inşallah olmamda. Bu ara niyeyse herkes bir bebek isteğinde kaynanam geldiğinde de niye yapmıyosunuz falan dedide düşünmediğimizi söyledik onun dışında kimle konuşsam arkadaşlarım falan filan hep bi bebek isteği ama ideallerime kavuşmadan olmaz
Çalışmalar nasıl gidiyor kızlar ben bu ara bayağı bir tarih çalışıyorum arada coğ. ama daha çok tarihh bu sene tarihi hatmedicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?