canım ya oğlum iyileşti çok şükür ama ben çok kötü hasta oldum.iğnelerle ancak ayağa kalkabildim.kötü bir haftaydı benim için.
bu arada lys açıklanmış bugün.puanlarım iyi .lys 3=408,264 lys 4=413,883.pazartesi günü tercihler başlıyormuş galiba.tam emin olayım yine yazarım.Allaha emanet olun.öpüyorum
sağolun arkadaşlar.yorgun tebrik ederim süper puanlar sen bu puanlarla kpssyi de kazanırsın ösym daha kolay kpss nereleri tercih etmek istiyorusn örgün eğitimmi alacaksın sen ne mezunuydun canım
sağolun arkadaşlar.
kpss ilk büyük sınavımdı.heyecandan bildiklerimide yapamadım.ama 2012 kpss de yapacağım inşaallah.bulunduğum yerde 4 yıllık yok maalesef.benide ev çocuk derken ancak 2 yıllık aöf paklar heralde
elfidacığım üniversite tercihleri 25 Temmuz-5 Ağustos 2011 tarihleri arasındaymış.bende haftaya bir arkadaştan yardım alacağım.hiç tercih yapmadım.karışık geldi bana.aöf büro yönetimi düşünüyorum önlisans.
amin canım benim.canım bende aöf yazmayı planlıyorum ama ben tde istiyorum açık öğretim biraz zormuş bölüm ama olsun yaa sonradan okutman olma şansımız falan var yani ünv.lerde öğretim görevlisi olabiliyormuşuz ales e girerek bakalım bende pek emin değilim herkes zor bölüm yazma falan diyor ama ben kararsızım pazartesi yaparım bende tercihlerimi hayırlısı olsun senin içinde benim içinde bu arada klavye ne alemde çalışabiliyormusun ben yeni klavye aldımya daha alışamadım bu klavyenin sesine laptop sessizdi şimdi biraz durgun benim netler bakalım ne zaman alışırım canım Allah hepimizin yardımcısı olsun
Merhaba kızlar nasılsınız bakalım
nasıl olalım iç güveysinden halliceMerhaba kızlar nasılsınız bakalım
çok çok geçmiş olsun.Allahım şifasını versin inşaallah.iyiyiz diyelim iyi olsun be hazalcım perşembe kayınvalidem dönüyor sonra bugün kız kardeşimin oğlu havale geçirdi;( ne kadar iyi olabilirsek o kadar iyiyiz işte sen nasılsın iyisin umarım bu arada dua edin minik yeğenime şu anda hastanede tekrarlama riskine karşılık müşahede altında tutuyorlartatlım yaaa minicik bedeniyle Allah ım korusun onu ve tüm bebekleri
mrb.hoşgeldiniz.lise olarak mı gireceksiniz?2010 kpss yi girmişmiydiniz?mrb kızlar ben de 2012 kpss yr gireceklerdenim.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
iyiyiz diyelim iyi olsun be hazalcım perşembe kayınvalidem dönüyor sonra bugün kız kardeşimin oğlu havale geçirdi;( ne kadar iyi olabilirsek o kadar iyiyiz işte sen nasılsın iyisin umarım bu arada dua edin minik yeğenime şu anda hastanede tekrarlama riskine karşılık müşahede altında tutuyorlartatlım yaaa minicik bedeniyle Allah ım korusun onu ve tüm bebekleri
mrb.hoşgeldiniz.lise olarak mı gireceksiniz?2010 kpss yi girmişmiydiniz?
kızlar meraba nasılsınız..
ayın 1iyle 12si arasında çağırdıkları birgün yargıtayda mülakata giricem..
dularınızı esirgemeyin benden..bakalım ne sorucaklar artık..
Allah yardımcın olsun cnm. dilerim herşey istediğin gibi olur
kızlar meraba nasılsınız..
ayın 1iyle 12si arasında çağırdıkları birgün yargıtayda mülakata giricem..
dularınızı esirgemeyin benden..bakalım ne sorucaklar artık..
Olur inşallah canım hadi hayırlısı bakalım güzel haberlerini bekliyoruz...
merhabalar kızlar yeğenim iyi Allah a şükür soğuk algınlığı nedeniyle geçirmiş çarşambaya kadar hastanede kalacaklar bu gün yanlarındaydım çok iyi maşallah kayınvalidemde cumartesiye erteledi gelişini o nedenle biraz daha rahatım inşallah o zamana evide biter büyük ihtimalle
yorgun bu arada tercihlere baktınmı ben baktım sadece 2 bölüm yazmayı planlıyorum açık öğretim bölümleri yok gibi bir şey yada ben mi bulamadım anlamadımki neyse biraz daha incelerim şimdi ben yarına tercihimi gönderirim büyük ihtimalle herkese iyi geceler bu arada Slenizio Allah seninde yardımcın olsun kelebek sende hoş geldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?