canım çok iyi değil ama iyi sayılır ben ekol hocayla konu çalışıyorum internetten ekol hoca yazıp ararsan bulursun mutlaka aynı zamanda sürekli soru çözüyorum eylülden itibarende konu çalışmaya başlıycam matematik için önyargırları yıkmak lazım önce sözel çalışır gibi konu çalışmak gerek aslına bakarsan mat sözelden daha kolay bir kere öğrendikten sonra unutmuyorsun sözel öylemi on kere tekrar et bir ara ver puufff hepsi yok olmuş mat hep formül ya unutamıyor insan istesede konu çalış mat dan şimdiden başla konu anlatımlı kitaplar var tabi seviyesi düşük olandan başla ilkokul matematiği gibi anlatımı olanlardan al ilk etapta o kadar zevkli ki aslında bulmaca çözer gibi çözüyorum bazı akşamlar soruları sanada tavsiyem önce önyargılarından kurtulman bilmediğinden korkar insan öğrendikçe zevk alacaksın sende 20 mat ı çok kolay
yaparsın hiç korkma kpss matematiğı çok kolay zaten sana başarılar canım bu arada katipliğe girecekmisin?
yorgunnn canım yaa oğluşun ne durumda merak ediyorum bilgi ver olurmu topiğe bakınca öptüm hepinizi kolay gele zeki şeyler sizi