• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ye çalışmaya karar veren ortaöğretim mezunları..yorgun ama azimliler..:)

teşekkür ederim yorgun bende girdim ygs ama lys gerek yoktu benim için meslek lise mezunu olduğum için ben açıköğretimden adalet ve laborant teknikerligi var onları secmeyi istiyorum bakalım hayırlısı sen ne istiyosun örgün eğitim mi okuyacaksın evlimisin çoçuk varmı arkadaşlar burda bildiklermizi paylaşalım ki bilgilerimz hep güncel kalsın benden size güncel bilgi IMF YENİ BAŞKANI FRANSA MALİYE BAKANI LAGERDE OLDU.İLK KADIN BAŞKAN bence bu soru kesin sorulacak kendinize iyi bakın
aslında hayatımda hiç lys ye girmediğim için girmek istedim.o heyecanı tatmak istedim.şu an bilemiyorum ama eğer memurluk olmazsa tarih okumayı çok isterim.ama bendede 2 çocuk zor ama...2 yıllık AÖF leri inceliyorum.hangisinde alım fazlaysa onuda yazabilirim.memur oluncada lisansa tamamlarım.şimdilik böyle karmaşık düşünceler içindeyim işte.önümüzdeki ay kesinleştiririm heralde.bu arada bilgisayarlı muhasebe kursuna yazılmayı düşünüyorum.alımlarda avantaj sağlar belki.bu tercihlerde bu sertifikayı isteyen yerler vardı.ve eminim çoğu kişide yoktur.

bu arada tercih sonuçları açıklanmış.kısaca
HERHANGİ BİR KADROYA YERLEŞEMEDİNİZ.
ADAYLARA SONUÇ BELGESİ GÖNDERİLMEYECEKTİR. yazıyor:50::5::58::59::95:

bu arada tercih sonuçları açıklanmış.kısaca
HERHANGİ BİR KADROYA YERLEŞEMEDİNİZ.
ADAYLARA SONUÇ BELGESİ GÖNDERİLMEYECEKTİR. yazıyor:50::5::58::59::95:

Bende yerleşememişim :52: Zaten yerleşmeyide beklemiyordum bir mucize olmayacağına göre... Artık önümüze bakıcaz 2012 kpss inşsallah iyi puan alırız hedef en az 90 (inşallah inşallah)

ben tercih yapmamıştım zaten belki tercih yapmadan atamışlardın beni diye baktım ama yapmamışlar hani belki acırlarda atarlar demiştim ama olmamış nasıl üzüldüm bilseniz :) bencede 2012 bizi bekler vede katiplik sınavı boşverin ösym bizden bıkana kadar yola devam he he yaşasın 2012 kardeşliği:66:

üzülmeyin kızlar seneye kesin bizde kadrolu bir memur olarak başlıycaz hayatımıza kızlar internetten ihtayaç yayınlarının moduler set diye bir kitabının sipariş verdim çok iyi diyorlar hatta sınavda aynı sorular çıkıyormuş isterseniz sizde bir bakın 10,000 soru bir bakın inanmak başarmanın yarısıdır.elfida matematiğin iyi herhalde nasıl çalıştın bana bir yöntem göstersene matematikten en 20 net yapmak istiyorumda yardım edersen çok sevinecem
KpssKitabi.com - KPSS Kitaplar Soru Bankalarnn Tek Adresi bu adres kitap için:65:

canım çok iyi değil ama iyi sayılır ben ekol hocayla konu çalışıyorum internetten ekol hoca yazıp ararsan bulursun mutlaka aynı zamanda sürekli soru çözüyorum eylülden itibarende konu çalışmaya başlıycam matematik için önyargırları yıkmak lazım önce sözel çalışır gibi konu çalışmak gerek aslına bakarsan mat sözelden daha kolay bir kere öğrendikten sonra unutmuyorsun sözel öylemi on kere tekrar et bir ara ver puufff hepsi yok olmuş mat hep formül ya unutamıyor insan istesede konu çalış mat dan şimdiden başla konu anlatımlı kitaplar var tabi seviyesi düşük olandan başla ilkokul matematiği gibi anlatımı olanlardan al ilk etapta o kadar zevkli ki aslında bulmaca çözer gibi çözüyorum bazı akşamlar soruları sanada tavsiyem önce önyargılarından kurtulman bilmediğinden korkar insan öğrendikçe zevk alacaksın sende 20 mat ı çok kolay
yaparsın hiç korkma kpss matematiğı çok kolay zaten sana başarılar canım bu arada katipliğe girecekmisin?
yorgunnn canım yaa oğluşun ne durumda merak ediyorum bilgi ver olurmu topiğe bakınca öptüm hepinizi kolay gele zeki şeyler sizi :52:

canım çok iyi değil ama iyi sayılır ben ekol hocayla konu çalışıyorum internetten ekol hoca yazıp ararsan bulursun mutlaka aynı zamanda sürekli soru çözüyorum eylülden itibarende konu çalışmaya başlıycam matematik için önyargırları yıkmak lazım önce sözel çalışır gibi konu çalışmak gerek aslına bakarsan mat sözelden daha kolay bir kere öğrendikten sonra unutmuyorsun sözel öylemi on kere tekrar et bir ara ver puufff hepsi yok olmuş mat hep formül ya unutamıyor insan istesede konu çalış mat dan şimdiden başla konu anlatımlı kitaplar var tabi seviyesi düşük olandan başla ilkokul matematiği gibi anlatımı olanlardan al ilk etapta o kadar zevkli ki aslında bulmaca çözer gibi çözüyorum bazı akşamlar soruları sanada tavsiyem önce önyargılarından kurtulman bilmediğinden korkar insan öğrendikçe zevk alacaksın sende 20 mat ı çok kolay
yaparsın hiç korkma kpss matematiğı çok kolay zaten sana başarılar canım bu arada katipliğe girecekmisin?
yorgunnn canım yaa oğluşun ne durumda merak ediyorum bilgi ver olurmu topiğe bakınca öptüm hepinizi kolay gele zeki şeyler sizi :52:
oğlum şimdilik iyi canım yaa ama tekrar götüreceğim kanamanın sebebini öğrenmek için.senin çocuklar nasıl oldu??bu arada kayınvaliden gitti mi?gitmediyse sana kolay gelsin:)

üzülmeyin kızlar seneye kesin bizde kadrolu bir memur olarak başlıycaz hayatımıza kızlar internetten ihtayaç yayınlarının moduler set diye bir kitabının sipariş verdim çok iyi diyorlar hatta sınavda aynı sorular çıkıyormuş isterseniz sizde bir bakın 10,000 soru bir bakın inanmak başarmanın yarısıdır.elfida matematiğin iyi herhalde nasıl çalıştın bana bir yöntem göstersene matematikten en 20 net yapmak istiyorumda yardım edersen çok sevinecem
KpssKitabi.com - KPSS Kitaplar Soru Bankalarnn Tek Adresi bu adres kitap için:65:
ben mat çalışmaya ilk güvenderin fen liselerine hazırlık kitabıyla başladım:)ama emin ol kpss de çıkan sorulardan bir farkı yok.sonra zora doğru gittim.gerçi çalışsamda çalışmasamda farketmiyor 15 neti geçemiyorum ama onada şükür.
bu arada ihtiyaç bende aldım ama hiç çalışmadım diyebilirim.yani anlatım olarak ısınamadım.sınav yayınlarının kitabını aldım.çok memnun kaldım.yine onlarla çalışacağım.ama benim çalışma azmim kırıldı kızlar:50:acaba yerleşmeme yüzündenmi oldu geçer mi ki:95:

oğlum şimdilik iyi canım yaa ama tekrar götüreceğim kanamanın sebebini öğrenmek için.senin çocuklar nasıl oldu??bu arada kayınvaliden gitti mi?gitmediyse sana kolay gelsin:)

canım yaa inşallah ciddi bir şey yoktur bu aralar bende hiç çalışamıyorum yalnız değilsin sıcaklar falan insanın performansı düşüyor haliyle benim kızım iyi Allah a şükür atlattık bu arada kayınvalidem bende evet biraz önce çıktı işleri varmış offf yaaa çok bunaldım ama bilemezsin neyse buda geçecek inşallan dua et aklına geldikçe bana belki istanbula kızının yanına gidebilir dua ette gitsin bu aralar gülben ergenle mustafa sandalın şıkır şıkırı dinliyorum sürekli mutlu olduğum sayılı anlardan biride bu şarkıyı dinlerken bayılıyorum yaaa tavsiye ediyorum sizde dinleyin :)) öpüyorum hepinizi klavye çalışmayı ihmal etmeyin her an alım falan olur hazır olalım sınava kolay gelsin hepimize

Canım kardeşin ne yaptı yerleştimi bir yere yoksa oda bizim gibi 2012'ye kalanlardanmı? Bu arada Kasım gibi bir daha alım yapıyorlarmı acaba Birde adliye ne zaman yapıcak şu klavye sınavını

Son düzenleme:
kızlar yarın sabah ankaraya gidiyorum klavye sınavına girmeye..
allah rızası için dua edinde yerleşiyim şuraya yaaaaa stresten ölmek üzereyim off offf:14::14:
acaip heycanlıyım..kaç gündür başım dönüyo sırf heycandan stresten..ya sınavdada böyle olursam..
1dk da 30 kelime..
allaha şükür ben 30 u herhalükarda geçerim diye düşünüyorum..
off düşündüğüm gibi olur umarım:(:(
nolur dua edin yarın tam 13:30 da sınavdayım unutmayın:(..sözleşmeli de olsa memurluk sonuçta..
ay bayılcam :14::14::14:

kızlar yarın sabah ankaraya gidiyorum klavye sınavına girmeye..
allah rızası için dua edinde yerleşiyim şuraya yaaaaa stresten ölmek üzereyim off offf:14::14:
acaip heycanlıyım..kaç gündür başım dönüyo sırf heycandan stresten..ya sınavdada böyle olursam..
1dk da 30 kelime..
allaha şükür ben 30 u herhalükarda geçerim diye düşünüyorum..
off düşündüğüm gibi olur umarım:(:(
nolur dua edin yarın tam 13:30 da sınavdayım unutmayın:(..sözleşmeli de olsa memurluk sonuçta..
ay bayılcam :14::14::14:
inşaallah canım Allah yar ve yardımcın olsun.güzel haberlerle dönersin inşaallah.dualarım seninle.

bu arada geçtiğimiz ocak ayında tercihlerle hemen hemen aynı döneme gelmişti adliye alımları.bu aralar olabilir gibime geliyor her an hazırlıklı olmalıyız.

canım Allah yardımcın olsun dualarımız seninle umarım yerleşirsin bizde adliyeyi bekleyenler olarak inşallah bizde yerleşiriz nerdeyse bir senedir çalışıyoruz klavye ye umarım hepimiz yerleşiriz

canım Allah yardımcın olsun dualarımız seninle umarım yerleşirsin bizde adliyeyi bekleyenler olarak inşallah bizde yerleşiriz nerdeyse bir senedir çalışıyoruz klavye ye umarım hepimiz yerleşiriz

çok sağol canım amin inşallah olsun artık..
sıkıldım ya şu klavyeden de çalışmaktanda inan ki..
hepimizin gönlüne göre versin allah..

Arkadaşlar sınav takvimi belirlendi. kpss ortaöğretim,önlisans 23.09.2012 de yapılacak.
bu arada silenzio sınav nasıl geçti?

canım 1 dk da 30 kelime yazmam gerekiyordu ya 43 yazdım çok şükür geçtim sınavı..
ellede 12 yazmam gerekiyodu oda 40ı geçmiştir..
çok mutluyum inşallah mülakatıda geçerim artık beklemedeyim..

silenzio tebrik ederim canım darısı bize inşallah ve inşallah mülakatıda geçersin bu arada yorgun sınav takvimine bende bakmıştım hadi bakalım yol uzun ve çalışmak gerek hepimiz inşallah yüksek puanlar alırız klavyedende kpss dende

Back