2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

amin canım sağol 4+6 çıktı canım sende görürsün inşallah canım

inşaalah yaa çok korkuyorum bir sorunla karşılaşacam diye birde kahverengi leke geliyor ara ara sizdede oluyor mu öyle o yüzden boş gebelikten falan çok ama çok korkuyorum ne olur bana biraz destek verin kızlar rahatlatın beni ne olur dua edin çok ihtiyacım var duanıza
 
Sinay,bende bi oda nemlendiricisi alsam mı diye küçük bir araştırma yaptım.Kimi tavsiye ediyor kimi asla tavsiye etmiyor.Arada kaldım.Ama çözüm bulmam lazım çok zor oluyor.En iyisi doktoruma danışmak.Konu ile ilgili bilgilendiririm sizleri.
 

Canım kahverengi leke miktarı çok artmadığı ve kısa sürdüğü sürece sıkıntı olmaz inş.Yerleşma (implantasyon) kanaması deniyor.Ama artma durumu olursa mutlaka doktorunla irti bata geç.Allah'ın izniyle gönlünü ferah tut.Sen ne kadar az gergin ve mutlu olursan bebişinde senden o enerjiyi alarak büyüyecek.
 

canım hepimizde öyle korkular vardı, ilk betadan sonra ertesi gün yaptırdığımda acaba yükselicekmi korkusu, kontrolde acaba kese varmı korkusu, bir sonrakinde ya kalp atışı yoksa ben naparım korkusu, bu akşam kontrolümüz var, hiç belirtim yok, ilk haftalar olan kasık ağrımda kalmadı, ya bebeğim durmuyorsa korkusu, yani bu korkular bitmeyecek... lütfen sende kendini çok fazla kasma canım..
ama tekrar beta yapabilirsin, eğer yükselmişse boş gebelik değildir zaten... için rahatlamış olur...
 

dün zaten doktoruma gittim ara ara olursa sorun değil ama pazartesiye kadar gelirse mutlaka gitmemi söylediii inş canım ya dua et bana allah rızası için
 

değerim gayet güzel diyor doktor ilk değerim 414 1 gün sonra yaptım 638 2 gün sonra yaptım 3353 gayet güzel dedi bunuda pazartesi yaptım zaten 5 aralıkta gidicem dr a inş hayırlı haberler alırım dua edin bana
 
canım korkma gelen lekeler çok normal çünkü bebiş yerleşiyor kazı yapıyor rahimde. kırmızı olmadığı takdirde bir sıkıntı yok sende kahverengi diyorsun hiç takma strese sokma kendini. rabbim gönlünde yatanı hayra çevirip sana versin inşaALLAH.
 

Allah razı olsun canlarım biraz olsun rahatladım dualarınızdan eksik etmeyin..Rabbim cümlemizin kalbine göre versin...
 
kızlar bugün bebişimle tanıştık kesemizi gördük çok şükür çok duygulandım ya ellerim titredi kağıdı alırken

slm kızlar ıns Allah ızın verırse hazıran annesı olucam...cnm keseyı görmek ayrı bı mutluluk fakat bıraz gecıpte onun kıpırdadıgını ultrasonda gormek daha supermış ıns bu duyguyuda tadarsın benım fasulyem 11 haftalık ögrendıgımde 3 haftalık bısıydı gunler gecmıyodu halada öle suan ah bı cınsıyetını ögrensem bıraz daha buyuse dıorum umarım hepımız saglıkla bebıslerımızı kucagımıza alırız suan ılk öğrendıgımdekı heyecanımın aynısını sızler paylasıorsunuz bende daha mutlu oluyorum sızlerın paylasımlarını okuyunca..
 

özel meaj attım canım

Ben geceleri aşırı derecede burun tıkanıklığı yaşıyorum.Ağızdan nefes aldığım için dudaklarım sabaha kavrulmuş oluyor.Bu uykumuda fazlasıyla etkiliyor.Aynı durumda olan hamişler varmı?

o bende de var hatta öğrenmeden 1hafta önce doktora gittim ilaç aldım öğrenince bıraktım ilacı
odamda kaloriferde suda var ama oluo

kızlar bugün bebişimle tanıştık kesemizi gördük çok şükür çok duygulandım ya ellerim titredi kağıdı alırken

oh çok şükür
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…