- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #1.241
evet yeşim normaldi. mart2011 anneler doğum hikayesine yazmıştım kısaca. ben aslında nisan 1 gözüküyordu ancak 17 martta öğleye doğru suyum geldi eşimi aradım o hemen geldi. çantaya bişeyler koydum tam hazır değildim açıkcası çünkü iki gün öncesinde doktor kontrolünde daha çok var ama bebeklerede güven olmaz demişti doktorum. hakkettende olmadı. duş alıp gittim. çok zor uzun bi süreç yaşamadım ilk olmasına rağmen gittiğimde zaten 2cm açılmam vardı. serum takıldı. epu. istemedim vakum kullanmasınlar diye . akşam 19.17 de oğlumu kucağıma aldım. masaya geçene kadar herşey. sancı işi biraz zor tabi ama sonunda kucağına alacağın hediyeni düşününce güç geliyor. kısa sürdü, çok kolay olmadı ama çok zorduda diyemem, ki hemen 2. ciyi istedim. yaş itibariyle vede oğluma hamile kalana kadar 1 dış gebelik, bir boş gebelik ( tüp bebek tedavisiyle ) geçirdim. ama kaybettikten bir ay sonra doğal yollardan oğluma hamile kaldığım için için hemen arkasından 2. ciyi istedim. emzirme bitincede çok şükür şimdi hamişim..
ins benimde normal olur . cok istiyorum
Ben zaten cok duyuyorum tedaviyle olmuyor ve sonra hooop dogal yolla bebis geliyor Allh zamani gelince veriyor iste
hastaliklar filan hep bahane ya. hic sorunu olmayan ciftler bile aylarca bekliyor bazen :)
ins saglikla alirz bebeklerimizi canim.