Herkese iyi pazarlar kızlar, geçmişi okudum da bu ara lekeler ve düşük tehlikelerinden bahsedilmiş hep Allah hepimizin yardımcısı ve yanında olsun inşallah lütfen endişe ve korkularınızı kafanızdan atmaya çalışın hani derler ya "öldürmeyen Allah öldürmez" diye, bu bebeklerimiz için de geçerli Allah yaşamalarını bu dünyaya gelmelerini istedikten sonra ne kanamalar ne hiç bir şey buna mani olamaz zaten
ben de dün gittim kendime iki kitap aldım biri ansiklopedi gibi maşallah kalın bir şey baya annelik ve bebek bakımı diye diğeri de doğuma hazırlık kitabı
boş vakit buldukça onlara bakacağım. bugün yemek yapmam biraz da kpss için çalışmam gerekiyor
Bende bugün çift çizgiyi gördüm.. 24 temmuz görünüyor Allah nasip ederse :)) SAT 18 ekim
mrb kızlar bende dün dotora gidip bbeişimi gördüm kalp atışını duydum doktor 6 haftalıksın dedi ama ulrasın kağıdında 6+4 yazıyordu
öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım.adetim 4-5 gün geçti.eczanedeki testlerden aldım 2 defa yaptım çift çıktı çok heyecanlandım ama hata olma ihtimali varmı ? ilk bebeğimiz olcak inş listeye eklenmek istiyorum :) yaş 27 kilo 62 sat 15 ekim
hepiniz hoşgeldiniz kızlar
tkayacım hata olma ihtimali yok denecek kadar az oluyor o idrar testlerinde ama sen kesinleştirmek için kanda gebelik testi yaptır bir de..
arkadaşlar ben ilk hamileliğimde folic plas içmiştim hatta hamile kalmadan bir kaç ay önce başlamıştım.
bu dr.folbiol verdi günde yarım tablet iç dedi.sizler ne içiyorsunuz folik asit olarak?
canım ben yaklaşık şubatın başından ekimin başına kadar 9 ay folic plus içtim o tarihte başlamıştık çünkü çocuk istemeye doktorum dediki baya bir içmşsin vücut depolamıştır artık hiçbişi içmeyin şu an için dedi bıraktırdı. folic plusta vitamin de var folbiolda sadece folik asit
canım acaba idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilir misin? sistitten de sık idrara çıkmmış olabilrisin aslında ve sistitte de idrarla birlite bi pembe kan gelebiliyor ama idrar yolalrından, rahimden değil belki öyle birşeydir? idrarını yaparken bir yanma ve kasıklarında acı hissediyor musun? hiç endişelenme bence tatlım ilacını da doktor hangi dozda verdiyse öyle iç şimdilik fazla içersen belki bir yan etkisi olur. ayaklarının altına sıcak su torbası koyup yat dinlen bugün yarın sabahtan gidersin doktoruna Allah şifa versin canım . Ayrıca kanama açık renkte kırmızı ve sürekli aynı yoğunlukta olmadıkça düşük kanaması değil dedi doktorum
Merhaba Arkadaşlar,bende temmuz annesi adayıyım.6 haftalık hamileyim.Daha şimdiden harika bir duguymuş,doğduğunu düşünemiyorum bile:)
benim gibi 2012 anne adaylarını tebrik ediyorum.aranıza bende katıldım.2011 annelerinede güzel duyguları için teşekkürederim.Hepimize Rabbim sağlık sıhhat
versin,bebeklerimizde sağlıklı olsun İnşallah.Benim doktorumun verdiği doğum tarihi 15 temmuz.Hepinize slmalar:)
arkadaşlar bende 16,11 de hamile olduğumu öğrendim ama kendi doktoruma henüz gitmedim o yüzden kaç haftalık hamileyim çok merak ediyorum. tesadüf dahiliyeye gitmiştim orda çıktı gebe olduğum ve hastanede bayılacaktım az daha zor tuttular çok farklı bir duygu rabbim herkese tatdırsın bu duyguyu.
ayrıca adet tarihim 15.11.2011 di ben 16 sında test yaptık o zaman çıktı yani 1 gün geçti kan hcg testinde 414 hcg çıktı birde doktor 2 günde 1 kat artıcak demişti ama ben dayanmadım 1 gün sonra gittim 638 e yükselmiş yani 2 gün sonra gitseydim eğer yani bugün daha fazla olmasını bekliyordu pazartesi kendi doktoruma gidicem içim rahatlasın sizce kaç haftalıktır
dualrınızı eksik etmeyin ne olur hayırlı haber alıyım pazartesi
hoşgeldiniz kızlar
Duanın açamayacağı hiçbir kapı yoktur. bol bol dua edelim birbirimize ettiğimiz dua çok daha etkili olduğuna dair hadisler var. rabbim yardımcımız olsun hepimizin inşaAllah. Gönlünü ferah tut birde her gece yatmadan önce eşin elini karnına koyup ya Mubdi cc (yoktan var eden anlamında) esmaül hüsnadan ALLAH'ın bu ismini 99 defa eşin okusun sende oku. her ihtimale karşı eşim ve ben sürekli okuyoruz inşaAllah rabbim korur.
'Çocuk Düşmemesi İçin Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.'alıntı
sağol canım bu paylaşım için
hoşbulduk Yeşim .
teşekkür ederim listeye eklenmişim. birkaçgündür siteye giriş yapamadım yeni evimize geçtik yerleştim çok şükür bebekle biraz zor oldu. ayağa kalkmaya çalışıyor derken walla karşı olmama rağmen yürüteç aldık bugün ohh be dünya varmış. misafirim vardı yoruldum. bu arada biz daha kimseye söylemedik ilkini hemen ilan etmiştik. şimdi bi iyice belli olsunda bekliyorum . geçmişi okudum azıcık . bayağı kalabalığız daha çoğalır inşallah. herkese sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum arkadaşlar. benim oğlumdada bulantım hiç olmamıştı. 8 ay önce doğum yapmış bir anne olarak bilgiler taze ilk bebeği olacak arkadaşlara yardımcı olabilirim merak ettikleriniz varsa ? iyi geceler.
hayılıolsun angel, bu arada ne güzel bebeklerinin arasında 1,5 yıl olacak bu kadar erken zaman sonra tekrar hamileliği isteyerek mi kaldın yoksa tesadüf mü oldu? Bir de normal doğum mu yaptın doğumun kolay geçti mi?
selam anneler.ben sık sık ğiremiyorum hem oğlum var hemde rahatsızım.size kısace özet geçeyim.ğeçen hafta annemin sağlığında kötü bazı şeyler oldu ve ben üzüntüyle baygılık ğeçirdim.aradan bir ğün ğeçince kanamam oldu.hastaneye çarşamba ğünü ğittiğimdehastaneye yatmam gerektiğini rahim içi kanamanın olduğunu söylediler.keseyi ğördüler ama bebeğimin kalpatışlarını dinleyemediler.bende hastaneye yatmak istemedim.15 aylık oğluşuma bakacak kimse olmadığı için ev istirati yapıyorum.ama çok zor oluyor.ayın 28 inde randevum var. bebeğimin kalp atıştarını duyarsak ğebeliğe devam edecem eğer duyamazsak gebeliğe son verilecekmiş.lütfen hamişler benim için ve bebğim için dua edin.hem 2 bebeğimi çok istiyorum.hemde oğlumun kardeşe ihtiyacı var.malüm betonlaşan komşuluk ilişkileri iyice kaybolan bu koca şehir ankarada tek başına büyümesini istemiyorum bebeğimin...kendilerinize ve minik cünyırlara iyi bakın....ŞİŞİKLER......
Ben de ankaradayım canım, öncelikle Allah şifa versin en kısa sürede umarım sağlıklıca kalp atışlarını duyarsınız