- 12 Nisan 2007
- 3.353
- 14
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #1.181
Bende bugün çift çizgiyi gördüm.. 24 temmuz görünüyor Allah nasip ederse :)) SAT 18 ekim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bugün çift çizgiyi gördüm.. 24 temmuz görünüyor Allah nasip ederse :)) SAT 18 ekim
5+3 üm hala bulantın falan bişeyciğim yok sadece acayip kabızlığım varrrr ... karnım oldu şimdiden 5-6 aylık ((
aynı tür bitki çaylarından hiçbirini 2-3 fincandan fazla içmemek gerekliymiş, ilaç etkisi yapıyormuş. gün içinde farklı çeşitlerden içebilirmişiz. kola,kahve, siyah çay ve yeşil çay, çikolata tüketimine de dikkat etmek gerek, çünkü belli bir miktardan fazla kafein almamamız lazım. ben de ne içeceğimi şaşırdım. çay- kahve bağımlısıyım ama sıkma meyve suları, süt ve sudan başka içecek bişey bulamıyorum. bi de arada ıhlamur.
kızlarr bende varımm..bugün regli günümdü ve allahıma çok şükür çift çizgiyi gördüm..beta hcg 36 çıktı..rabbim nasip ederse bende 2012 temmuzda anne olacağım...
mrb kızlar bende dün dotora gidip bbeişimi gördüm kalp atışını duydum doktor 6 haftalıksın dedi ama ulrasın kağıdında 6+4 yazıyordu
canım bebeğin ne kadarlık yerleşme kanaması falan olabiliyor 4-5. haftalarda. Yada bebek orada tabir yerindeyse kazı işlemi yapıyor kendine yer açıyor onun için oluşan kanamalar olabiliyor. Pozitif düşün, inşaAllah normal bir kanamadır. Moralimiz yüksek olması gerekiyor sakın düşmesine izin verme. Bebişlerimizi yoktan var eden Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah. Üzülme sakın hem pembe renkli lekelerin risk taşımadığını biliyorum. Hayırlısı olsun.kızlarr moralim çok bozuk. dün 2 dk bir idrrara çıktım çok yanma oldu. hiç abartmıyorum tam 2 dk bir. en son peçeteye pembe renkli leke geldi 3 kere üst üste. acile gittim gece gece.kendi doktorum değildi ultrasonla baktı keseyi gördü 14.mm dedi fetus henüz görünmüyo dedi herşey yolunda görünüyo dedi ama kanama neden odu dediğimde düşük riski var dyo((doğru dürüst açıklama yapmadı ilaç yazmadı tadını çıkaramıyorum hiç bişeyin
canım bebeğin ne kadarlık yerleşme kanaması falan olabiliyor 4-5. haftalarda. Yada bebek orada tabir yerindeyse kazı işlemi yapıyor kendine yer açıyor onun için oluşan kanamalar olabiliyor. Pozitif düşün, inşaAllah normal bir kanamadır. Moralimiz yüksek olması gerekiyor sakın düşmesine izin verme. Bebişlerimizi yoktan var eden Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah. Üzülme sakın hem pembe renkli lekelerin risk taşımadığını biliyorum. Hayırlısı olsun.
kızlarr moralim çok bozuk. dün 2 dk bir idrrara çıktım çok yanma oldu. hiç abartmıyorum tam 2 dk bir. en son peçeteye pembe renkli leke geldi 3 kere üst üste. acile gittim gece gece.kendi doktorum değildi ultrasonla baktı keseyi gördü 14.mm dedi fetus henüz görünmüyo dedi herşey yolunda görünüyo dedi ama kanama neden odu dediğimde düşük riski var dyo((doğru dürüst açıklama yapmadı ilaç yazmadı tadını çıkaramıyorum hiç bişeyin
RUMUZ | KACINCI BEBEK | SAT | B.D.T. | DOGUM SEKLI | DOGUM KILOSU VE BOYU | CINSIYET /ISIM | KILO | SEHIR | YAS |
destiny555 | ilk | 24 Eylul | 01 Temmuz | 55 | Istanbul | 31 | |||
Nurgulce | ilk | 25 Eylul | 01 Temmuz | 58 | Istanbul | 24 | |||
Herseyim bebegim | ilk | 24 Eylul | 01 Temmuz | 56 | Baku | 31 | |||
persa | ilk | 25 Eylul | 01 Temmuz | 80 | Londra | 29 | |||
LaMe | ilk | 16 Eylul | 04 Temmuz | istanbul | 30 | ||||
Gulden83 | ilk | 29 Eylul | 05 Temmuz | 53 | Kirklareli | 28 | |||
lost81 | ilk | 29 Eylul | 05 Temmuz | 62 | Istanbul | 30 | |||
yesim83 | 2.bebek | 14 Eylul | 05 Temmuz | 53,5 | T.yong | 28 | |||
DilaNaz | 2.bebek | 29 Eylul | 05 Temmuz | Sezaryan | Tokat | 31 | |||
sinay | ilk | 29 Eylul | 05 Temmuz | 58 | Konya | ||||
guldiyari | ilk | 01 Ekim | 06 Temmuz | 56 | Kocaeli | 26 | |||
avukatnur | ilk | 30 Eylul | 07 Temmuz | 75 | |||||
meleksen | 2.bebek | 01 Ekim | 07 Temmuz | ||||||
centaur | ilk | 01 Ekim | 07 Temmuz | 51 | Ankara | 29 | |||
eskist | ilk | 24 Eylul | 07 Temmuz | 55 | Istanbul | 26 | |||
minicigimm | 01 Ekim | 08 Temmuz | 57 | Antalya | 26 | ||||
kardelen3510 | ilk | 03 Ekim | 10 Temmuz | 54 | Izmir | 27 | |||
kelebeketkileri | ilk | 04 Ekim | 10 Temmuz | 62 | Manisa | 26 | |||
feyzabilal | ilk | 04 Ekim | 13 Temmuz | 58 | Erzurum | 22 | |||
hly7 | ilk | 05 Ekim | 13 Temmuz | 23 | |||||
soffty | 3.bebek | 05 Ekim | 13 Temmuz | 60 | 30 | ||||
topraksu_ | ilk | 07 Ekim | 13 Temmuz | ||||||
melocan52 | ilk | 07 Ekim | 13 Temmuz | 60 | Ordu | 30 | |||
frozens | ilk | 07 Ekim | 13 Temmuz | 52 | Istanbul | 31 | |||
meltem878 | 2.bebek | 07 Ekim | 13 Temmuz | 78 | Ankara | 26 | |||
gulgun | 2.bebek | 08 Ekim | 14 Temmuz | 75 | Manisa | 29 | |||
ERKUSH | ilk | 09 Ekim | 14 Temmuz | 57 | Istanbul | ||||
loneliness | ilk | 07 Ekim | 14 Temmuz | 61 | Bursa | 27 | |||
mavigibi | 2.bebek | 09 Ekim | 15 Temmuz | 58 | Izmir | 28 | |||
buba | ilk | 09 Ekim | 16 Temmuz | Tanzanya | 23 | ||||
hapsuu(Bahar) | ilk | 11 Ekim | 16 Temmuz | 42 | Kibris | 28 | |||
luxxor | ilk | 10 Ekim | 16 Temmuz | 52 | Ankara | 28 | |||
son_ece | ilk | 10 Ekim | 16 Temmuz | 55 | Ankara | 30 | |||
nisaaaa | 2.bebis | 12 Ekim | 18 Temmuz | ||||||
bilgiliilgili | ilk | 13 Ekim | 19 Temmuz | 66 | Istanbul | 28 | |||
dora83 | ilk | 13 Ekim | 19 Temmuz | 58 | Ankara | 28 | |||
minikler | ilk | 14 Ekim | 20 Temmuz | 60 | Bursa | 26 | |||
parpalim | ilk | 14 Ekim | 21 Temmuz | Izmir | |||||
tkaya | ilk | 15 Ekim | 22 Temmuz | 62 | 27 | ||||
orjinalmorjinal | ilk | 16 Ekim | 22 Temmuz | 53 | Izmir | 28 | |||
ferzanca | ilk | 17 Ekim | 23 Temmuz | 61 | Konya | 28 | |||
Gelincik | 2.bebek | 18 Ekim | 24 Temmuz | 45 | Antalya | 29 | |||
ELIFNAZ | ilk | 18 Ekim | 24 Temmuz | ||||||
Deren | ilk | 19 Ekim | 25 Temmuz | 50 | Sakarya | 25 | |||
hayrli olsunBende bugün çift çizgiyi gördüm.. 24 temmuz görünüyor Allah nasip ederse :)) SAT 18 ekim
canim bazen dr gunleri saymiyor bir kac gunden birsey olmaz benimki 15 gun geriden geliyor:) tembel:)mrb kızlar bende dün dotora gidip bbeişimi gördüm kalp atışını duydum doktor 6 haftalıksın dedi ama ulrasın kağıdında 6+4 yazıyordu
gozun aydin ekledim canim.öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım.adetim 4-5 gün geçti.eczanedeki testlerden aldım 2 defa yaptım çift çıktı çok heyecanlandım ama hata olma ihtimali varmı ? ilk bebeğimiz olcak inş listeye eklenmek istiyorum :) yaş 27 kilo 62 sat 15 ekim
sağolun valla moralim biraz yerine geldi. doktor cinsel ilişki yasak dedi eşime söyledim hiç önemli değil 9 ay unuttm gitti sizin sağlığınız önemli dedi. o benden daha heycanlı hayal kırıklığı yaşasın istemiyorum dua edlm bol bol bebişlere bişey olmasınbenimde leklenmelerim var ufak kan gelmisti
dr igeye basatti
bu sekilde bircok gebelik devam etmis icini kotu tutma. ins yerlesmeyle ilgilidir.
Allah korusun bebisleri. ptesi kendi dr git bakalim o ne diyecek ve hic kalkma yat
zaten en buyuk ilac o
is filan yapma
sağolun valla moralim biraz yerine geldi. doktor cinsel ilişki yasak dedi eşime söyledim hiç önemli değil 9 ay unuttm gitti sizin sağlığınız önemli dedi. o benden daha heycanlı hayal kırıklığı yaşasın istemiyorum dua edlm bol bol bebişlere bişey olmasın
Merhaba Arkadaşlar,bende temmuz annesi adayıyım.6 haftalık hamileyim.Daha şimdiden harika bir duguymuş,doğduğunu düşünemiyorum bile:)
benim gibi 2012 anne adaylarını tebrik ediyorum.aranıza bende katıldım.2011 annelerinede güzel duyguları için teşekkürederim.Hepimize Rabbim sağlık sıhhat
versin,bebeklerimizde sağlıklı olsun İnşallah.Benim doktorumun verdiği doğum tarihi 15 temmuz.Hepinize slmalar:)
ben bi kaç gündür nete giremedim de yani gördüm doğru gitmek prob değilde burdaki doktor bekle dedi herkes de kan teti flan yazınca sormak istedim. teşekkür ederim doktoru dinlemeye karaa verdim cuma günü gidicem inşallah doktora sen ne öğretmenisin destny?feyza ben idrar tahlılınde gebe oldugumu öğrenmıstım.doktor bı daha kan tahlılı yapma gereği duymadı.direkt ultrasona aldı keseyı gorebılmek ıcın.keseyı gorebılmek cok onemli,cunku dış gebelık mı değil mi onun tespit edilmesi gerekli,güzelim öğretmenım demişsin,yanı ben de öğretmenim bunun sevkı var raporu var nasıl doktora gıdemıyosun bebegınden onemlı mı,bir gununu ayırıver
amin inşallah,dediğin gibi kısa gecer ama hıc geçmeyecek gıbı:)
benim aşırı değişkenlık gosteriyor.bi bakıyorum canım hıc bır sey ıstemıyor,bi bakıyorum her yerı yıyecek olarak goruyorum:)
ben bi kaç gündür nete giremedim de yani gördüm doğru gitmek prob değilde burdaki doktor bekle dedi herkes de kan teti flan yazınca sormak istedim. teşekkür ederim doktoru dinlemeye karaa verdim cuma günü gidicem inşallah doktora sen ne öğretmenisin destny?