- 12 Ocak 2010
- 1.373
- 1
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #1.141
Allah'ım ♣ şu an kimin ne sıkıntısı var ise sen onu gider
allah'ım ♣ şu an kimin çaresiz bir derdi varsa sen çare ol
allah'ım ♣ şu an kimin ne hastalığı varsa ona şifa ver
allah'ım ♣ sevdiklerimizı sen de sev ve onlara huzur ve sağlık ver
allah'ım ♣ tüm yüreklere iman ve ahlakın en güzelini yerleştir
allah'ım ♣ sen sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası olarak kabul et....ya rabbim ... Aminn
Amin
kızlarr bütün gece heycandan uyuyamadım... bebişimi gördüm pıt pıttlarınıda dinledimmm
cok güzeldiii çooookk.. Allahım hepinize nasip etsin inşallah..
1 ay sonra 2li test için gidecem rabbim nasip ederse
secret51 canım bendede aynı problem olabilir diye doktorum coraspirin verdi.. sakıncası olmuyormuş.. sende basla günde 1 tane almaya.. tedbir olur en azından :26:
çok güzel ya maşallah canım, bizim 2 hafta sonra pıtpıt randevumuz bir an önce geçse de duysam.
Sizde kendinizi tuhaf hissetmiyor musunuz? özellikle benim gibi plansız programsız hamiş kalanlar? bundan bir ay öncesine kadar hiç aklımda lmayan şeyleri düşünüyorsum, hi ilgilenmediğim şeylere seviniyorum, ben ekim ayının sonunda çocuk sahibi olmak istediğime karar verdim, eşim zaten istiyordu ocak ayında çalışmalara başlamaya karar vermiştik ama o güne kadar en az 2 sene istemiyorum diyordum, etrafımdaki herkes bende ki bu değişikliğe çok şaşrımıştı. şimdi eşim diyor ki " demek ki senin annelik hormanların salgılanmaya başladığı için sen ocak ayında çocuk istedin, bu olmasaydı istemeyecektin aslında" diyor ve doğru söylüyor. bir belgesel izledik demiştim size bebeğin günden güne gelişimini gösteriyor, o kadar büyük bir mucize ki o kadar çok olayın bir araya gelmesi gerekiyor ki gerçekten bu bir mucize, o kadar çok engel aşılıp bu günlere geliyor ki miniklerimiz biz gönlümüzü ferah tutalım onlara hiçbirşeyler olmaz Allahın izniyle, toplu iğne ucu kadar cüsseleriyle koca koca engellerden geçen küçük devler onlar