2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı


merhaba canım araba hakkında fikir istemişsin sane sadce söyleyebileceğim şey eğer evin asansörlü değilse özellikle hafif olanlrıtercih et.markayada o kadar takılma bence...
 
Kızlar sizden bişey rica edicem..

Çok sevdiğim bir yakınım diyim.. tüp bebek tadavisine giricek. İhtimal çok az olsada yinede deneyecek.
Sizden onun için dua etmenizi rica edicem. İnşallah tedaviye cevap verir.. zaten tüp bebek uygulamasıda tedaviye
Cevap verirse yapılacak.. Bizler hamileyiz dualarımız Allah IN da izni ile kabul olur inşallah… İsmi GÜLŞEN…

Şimdiden çok teşekkür ederim…
 

Canım kızınında oğlununda herşeyi çok güzeller Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin senin işte bu yönün çok güzel ben biraz karamsarım acaba sağlıkla doğcakmı derdindeyim böyle düşündüğüm içinde pek hevesli alışveriş yapamıyorum hevesimin her zaman kursağımda kaldığından olsa gerek hayatımda bişeyler güzel gittimi korkuyorum biraz şanssız bi insanım çok şükür Allah karşıma eşimi çıkardı o olmasa bu kadar sıkıntıyla baş edemezdim şimdide bebeğim sağlıkla gelsinde hayatım dahada güzelleşsin diye dua ediyorum. Hepimiz hayırlısıyla görelim cicileri bebişlere giydirdiğimiz günleri.
 
 

canım bebek arabalrının fiyatları internetten baktığım sitelere göre hesaplıydı evet..pierre cardin chicco falan ben bunlara sadece fiyat oalrak baktım netteki modellere göre fiyatları orda iidi.. ama ben kraftın 3 tekerlekli arabasını almayı planladığım için orda da çok uygundu bi ara almayı düşündük hatta da vazgeçtik erken diye ... maxicosi de bayaaa pahalı yaaa 1milyardan yukarı yanii çok gereksiz en fazla arabaya verilecek para bnce 500 dür takım olarak oda..

biberon gerçekten çok kullanışlı canım.. özellikleri de gayet ii.. bunu hastanede olurda sütüm falan gelmez Allah korusunda ilkten mama vermek gerekir falan o yüzden aldım anne memesine en yakın başlıklı biberon özelliği gaz yapmayıcı özelliği falan olması da gayet ii.. fiyatınıda ii aldım :)

bnde haftaya doktordan sonra ilk kıyafetini almak istiyorum kesin derse.. bakalımmm hayırlısı :)
 
Canım bizim ev 2 katlı müstakil arabada alt katta durcak inip çıkmak sorun değil yani ama çok hantal bişeyi kullanmakta her zaman zor o yüzden aslında travelden vazgeçtim bide anakucağında en fazla 1 sene yatar sonra araba tek yönlü olcak 1-1,5 yaşında çocuğu her zaman arkası bana dönük tutamam gibi geliyo güneşe göre yön değiştirmek gerekir beni görmek ister falan en iyisi çift yönlü bi araba ayrıca ana kucağı diyorum ama ne bilim bakcaz artık korunaklı kullanışlı bişe. Bide şu joggerler yani 3 tekerlekliler sağlam değil gibi çocuk büyüdümü bacaklarını tekerleğin üstünde ufak bi yere koyabilcek galiba eski usül klasik bi model alıcam lastikleri biraz büyük olan.
 

saolasınn canımmm.. valla nolduu biliomusunn onu aldım eve geldimm kkda bi sayfada okudum bnde o ürünü o daha kullanışlıymış diye dedim onu alayım ben en iisi .. zaten bunla tırnak makasına 5 tela verdim sarsmadı beni yani onuda alırım :) teşekkür ederim canım :)

hülya ebebekte biberon indirime girmiş 20 TL alsam mı ki bende yaa

valla alacaksan eğer al drim canım benimm 20 den aşağı zor bulursun gibime geliyoo :)
 
kızlar internetten yaptıgınız alısveriş guvenli oluo mu

canım markafonıden wıkıkıden falan alıyoruz bır sorun yok
ama baska sıtelerden bısı almadım cıvıl bebek mazalarıda cok uyugun kızlar sıze yakın
mazalar varmı dıye bı bakın yarın bıze yakın var bıtane oraya gıdım ne var ne yok bakım dıyorum
 
LUXXORRRRRRRRRR canım durrr sen yanlış görmüşsün 20 tl diyince bnde şaşırdım yaa daha sabah baktım 27.90 dı.. senin gördüğünn onun yedek başlığıııııııııııı sakın sipariş verme tatlımm :) biberon son sayfada 27.90 tl diyo ama stokta kalmamışş
 
HLY7 canım bende hep erken deyip erteliyorum işte ama çok heves edersen kırmızı turuncu yeşil veya düz siyah renklerde araba alabilirsin ben ilk olduğu için pembe veya mavi almak istemiyorum kısmetse 2.yide isterim belki cinsiyeti farklı olur ikisinede uysun diyorum çünkü genelde kendi arabamızla gezcez bebek arabası yepyeni kalır 2.de kullanır kısmetse. Biberonun başlık kısmı zaten benimde hoşuma giden normal başlıklarda yukarı doğru dikmek gerekiyo daha yeni doğmuş bebeğe fazla kaçırmakta istemem o yüzden bundan yavaş akar gibi geldi bana göğsüne yabancılıkta çekmez belki. İnşallah sütümüz gelsin tabi ama ne olur ne olmaz o telaşta babamız gider 5 tllik bi biberon alır gelir sonra ben önceden hazırlayayımda en kötü ihtimal başlığı değiştirip su biberonu yaparız napim:) EVLİMUTLU ben sadece gittigidiyordan alışveriş yapıyorum ordada bi sorunla karşılaşmadım ama diğer bilinmeyen siteler hakkında emin değilim çoğunun yeri ist.da olduğu için sitesinden beğenip sonra ist.a gidip veya orda kaynım var onu gönderip elden aldırtmayı düşünüyorum.
 
Son düzenleme:



KIZLAR BEN MEVLUTE GOMLEK PANTOLON ALMISTIM WIKIKIDEN
AMA AKSAM ESIMLE BUNUDA BEYENDIK CIVILE GIDERSEM BUNDAN ALMAK ISTIYORUM
HOSUMA GITI SIZCEDE GUZEL DILMI
 
büyük ihtımal kız dedı drum kızlar inş. Değişmez çok mutluyum


ınsallah hayırlısıla kucuk prenses gelıyodur sanada tatlım
o kadar cok ıstıyoduk kı kalpten ınsallah allahım saglıkla kucagımıza
verır evlatlarımızı sana kız banada oglanı nasıp eder saglıkla
cok sevındım prensese hata elbısesı benden de olucak demıstım
bak meleksen bıldı ıste bırde su lahana testı gercektten tutuyo galıba
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…