2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hepinize slmlar....
sayfanın maşallahı var uçtu dedik ama şimdi duraksama zamanını yaşıyor sanırım cuma akşamı misafirlerim 1:30 da gittiler 10 çeşit hazırladım biraz yoruldum c.tesi de erkenden kalkmak zorunda kaldık fuara da gittim kızlar gidemeyenler hiççç üzülmesin pek verimli değildi o kadar saatte trafikde kalmakta cabası oldu.c.tesi akşamı kuzenimin doğumgunu partisine katıldık yine geç yattım dünde arkadaşımıza kahvaltıya gittik yine erken kalktım yani çooookkkk yorucu bi haftasonu geçirdim bugün bolbol dinlenicem inş.
dün gece çok kötü bir rüya gördüm bebeğimle ilgili sabah gözyaşlarıyla uyandım kendimi zor toparladım...hemen doktorumu arayıp randevu aldım perşembe gününe zaten detaylı ultrasonla bakıcaktı c.tesi erkene aldım biraz.bebeğimi göreyim de içim rahat etsin çok özledim kızımı görmeyi.
Dün zaradan kızım için bir elbise ve badi aldım az sonra eklerim
umarım hepimizin bebişlerimizle sağlıkla geçirebileceğimiz bir hafta olur.
 
ohooooooooooooooo kuzumm aşk olsunnn taaaaa ikili testte 11.haftamda doktorum bana erkek dedi.. ama kesin demedi.. haftaya salı kontrolüm var artk kesinleşir inşallahh
?

ay canım kusura bakma kaçırmışım liste topiği de yeni oluştu ya ordan anca takip edebiliyorum artık Ben de öyle bir biberon almak istiyorum tam adı nedir acaba onun?


aa ne saçma bi yorum o doktorun ki tersine de döndürülebilir o mantıkla cinsiyetini kız olarak göremediğim için erkek olabilir ya da erkek olduğunu görmediğim için kız olabilir e uzaylı olacak hali yok ya bunun tabiki ikisinden biri. Doktorlar daha da kafa karıştırıyor bazen
 
kızlar bişey sorucam bugün devlet hastanesi gittim doktor bana captafer diye bi ilaç verdi çocuk gelişimi için dedi.sigorta karsılamıayr ama dedi alabiliosan al dedi.
benimde kafa karıstı özel bi hastanyede devam edyrm ama oradaki doktor sölememiştir sizlerde kullanan varmı CAPTAFER TAB. YAZIYOR alsam mı napsam ??
bide benim 14 +5 ama doktor tam 14 haftalıksın deyince acaba bebek geri den mi geliyr dedm ondan mı vermiştir
 

hayırlara çıksın canım kötüye yorma cicileriniz hayırlı olsun
 
 

aynen arkadaşım. eşim görevde şu an. ve baya bi gelmicek. başımın etini yeyip duruyo kız mı erkek mi diye. ay adama ne diceğimi de şaşırdım. aynen doktorun söylediğini söyledim. dumura uğradı sanki yani??? dedi. yanisi yokk doktor böyle söyledi dedim :)))) sanki kız veya erkek olmasından başka bi şansı daha var bebeğiimin tövbe yarabbimmmm
 
benim doktorumda 16+4 ken 17 bitti die söylüyor

canım bende 14 hafta 4 gun gunde gtıgımde bana 3 bucuk aylık daha dedı

bırde baska sıteler normal hafta da gıderken gebelık.org 16hafta 16 hafta 6 gunu 17 hafta dıyo tuhaf ben bıldıgım gıbı hesap yapıyorumda bazı doktorlar oyle demıyo ya
onun ıcın kafam karıstı saglıklı olsunlarda haftası hıc onemlı dıl

16 haftada gıtıgımde boyunu olcmeyı unutu doktor pıpısını cekerken
4subata gıdınce bakalım ne kadar cıkıcak sıpa 5 ayda ayrıntılı yapıcaz dedı
doktor fıyatlar nete 150 tl de yazıyo 350 tl de nıye bu kadar farklılık var
sızde hastaneye gıtıgınızde ayrıntılı ultrason fıyatları soructursanıza kızlar
nete hata ssk lı 45 lıra odedım dıyen olmus cok tuhaf
 
canımmmm çok teşekkür ederimmmm

tatlım merhaba ruya deyıp hayıra yor kendını uzme sakın
mınık prensesınde hısedıyo oda uzulur sapa saglam bızım kuzularımız
allahın ıznıle ıcını ferah tut ben gecen salı gordumya ınan 1 hafta dılde
sankı 1 ay once gordum gıbı gelıyo bana
goruceksın yaramaz cımcımeyı nasılda buyumus olucak sende ınanamıcan
bende 4 subata gıdıcem veya doktor calısmıyosa daha erken
5 aydada ayrıntılı yapıcam ozaman buyumus olucak herseyı net goruceksın dedı
ama ben 23 haftalarda ıstıyorum ozaman yuzu tombıslesmıs oluyo
 

bekliceksin artık canım başka çare yok bizimki de daha belli olmadı randevum haftala cuma. Bi baktığında kız gibi ama kesin değil demişti bana ben de hiç üstünde durmamıştım eninde sonunda belli olcak bakalım heyecanla bekliyoruz

canım haftalar 15+0-15+6 arası 16. haftanda oluyorsun ne demek mesela 15+1 15. hafta doldu 1 gün geçti anlamında. Bu arada ben daha erken diye ne tam olarak doğum ücretini ne 3 boyutlu ult. var mı yok mu onları sormadım:26:
 

Canımm evet rüya ama rüyada o kadar ağlayınca etkilenmişim ...bakalım ne kadar büyümüş canımın en içiiii... biz bu hafta birde 21.hafta ayrıntılı yapıcakmışız elimizde olsa da keşke her hafta kuzularımızı görebilsek.Eşin işe başlamıştır herhalde yine prensesinle başbaşa kaldınız sanırım... eşinin evde kalmasına alıştıktan sonra işe gitmesi insanı çok etkiliyor dimi?
 

tatlım banada doktor 5 atda yapıcaz dedı her helde 21 haftalarda falan
sorma bugun sabah ıse gıtı esım kızımla bas basa kaldık
kızıma o bakıyodu bızı el ustunde tutuyodu 1 haftadır alısmıstık vala
aksam olsun dıye bakıyorum 6 da gelıyo esım

doktordan yuzunun fotosunu ıste prensesın 17 18 haftalar yuzu cok guzel
gorunuyo ultrasonda gecen salı gıtımya 2 hafta sonra gel demıstı
31 ocak gıbı ama ben 4 subata esımde gelsın dıye gıderım dıyorum bakalım
bızım kuzular ne alemde

canım bırde kan hapı almaya basladın mı
 

canım benim arkadaşlar sölemiş zaten ama bnde söleyim şimdi ben yarın gün olarak tam 16 haftalık oluyorum daha doğrusu 16yı doldurup 17 ye sayıyorum haftaya salı kontrole gittiğimde de 17 yi doldurup 18 sayıyo olcam ama gün olarak tam 17 haftalık olcam.. yani bu yaş gibi mesela ben 88 doğumluyum sene olarak 24 olmam lazım ama ben dolu dolu 23 yaşındayım 24 ün içindeyim gibi anlatabildimmi :) o yüzden sen de 17 yi doldurmuş 18e sayıyosun :)


canım

17.0+17.6 günler 18 hafta sayılıyor

sen 17. haftaya girdiğin gün 18. haftada sayılıyorsun

gebelik.org da bakabilirsin

örn 16. GEBELİK HAFTASI (15+0, 15+6. GÜNLER)

aynen öle canım :)


ayyy canım bendee aynen bu tempoda bi haftasonu geçirdim ama bide öncesi var perşembeden başladı benim yoğunluk bugün sabahtan ebri yatıyom sadece çamaşır attım makinaya bide yemek yedim :d çoooooook yoruldum valla yaaa :) bu zamanlarda hamileler bolca kabus görürmüş canım hayra yor.. üzülmee bende kötü rüyalar görüyorum hmde ii rüyalar :)


olsun canım benim önemli değil :) bu chicco step up 1 canım..ebebekte var ama başka yerlerden de bak ucuza al derim :)
 



Canim bebeginin her an oynamasini bekleme ben gecen hafta gittim dr a dediki bu haftalarda 15 gunde bir oynayabilir panikleme dedi. 20. haftada daha sik oynar 25. haftada hergun oynar. benim ikinci bebegim oldugu halde hergun oynamiyor. yatinca sadece ufak kipirdilar hissediyorum. ah canim cok sanslisin insaallah yarin bebegini goreceksin hayirli haberlerle gel. agrilar sancilar aynen bendede var sanki regl olacakmisim gibi. birde afedersin asagiya kramp girer gibi girip cikiyor. sordum normalmis. ben 12. haftada ultrasona girdim 17 haftamdayim birdaha ultarasona sokmadi zararli diye.
 
Bankem datlum benim rüyalarım meşhurdur bazılarıda çıkar çok enteresan gebe kaldığımdan beride özellikle dr.a gitmeme yakın bebek iyimidir diye telaşlandığımdan olsa gerek kabus görüyorum ve elimde olmadan kötüye yoruyorum arkadaşlarımda seni şöyle gördük böyle gördük diyolar hepten asabım bozuluyo ama psikolojimizinde rüyalarımızı etkilediğini düşünüyorum hayır olsun deyip geçmek lazım Allaha emanetiz.

meleksen'in ciciler almasını ben hiç yadırgamıyorum çünkü onun hemen göbeği çıktı hareketlerini hissetti hepimizden çok önce hamileliğini tam anlamıyla yaşamaya başladı ayrıca maşallah çok pozitif bi insan ben ilk kan değerim 735 çıktığında neden düşük diye telaşlıyken kendisi yanılmıyosam 80 değerle çok umutlu mutluydu herşeye inanarak bağlanan ve Allahında gönlüne göre verdiği bi insan daha çok yeniyken erkek olacağındanda emindi ve oldu:) O yüzden heveslenip almasıda çok normal çoğumuzun göbişler yeni çıkıyo hareketler varla yok gibi onun kadar hissetsek bizde duramazdık. Kısmetse yarın bende öğrenirsem yada kesin konuşmazsa haftaya başka dr.a giderim öğrenirim artık diyorum bende alıcam bişeyler uzun zamandır hiçbişe almadım hevesimde yoktu açıkcası ne göbek var ne hareket daha hamile olduğuma bile emin değil gibiyim:) Kipa'da çok güzel indirimler var uzun zamandır ben pek göz atmıyodum ama dün dayanamasım hele kız giysileri Allahıımmm! Nasıl güzel şeyler var cicili bicili anlatamam ve 10-15 tl civarı biçok şey vardı cinsiyeti öğrendiğim gibi gidip bişeyler almak istiyorum kısmetse. Eşim bile diyo erkeğe bişe yok kızlara dolu diye:) Eğer bizimki erkekse çekilişte bana çıkan bi kız annesine alıp yollıcam kız cicilerinden inşallah.

Ya bide fuara gidenler bebek arabaları hesaplıydı demişler ben o konuya taktım pierre cardin ünlü falan ama ben pek güzel bulmadım bide vurası ufak yer en dandik şeye 300-400 diyolar aslında maxi cosi gibi markalar daha değişik ve kaliteli ama ben eşimin 1 maaşını gidip oraya veremem açıkcası kafamda herşey tamam nerdeyse ama bebek arabasında çok kararsızım ilk bebeğinde kullananlar tercihiniz ne oldu? hly'nın aldığı biberonu bende çok beğendim evde aylak olduğum için gebe kaldığımdan beri bebek ürünlerini araştırıyorum avent ünlü ama biraz tuzlu geldi bana hemde chicconun bu ürünü aventten daha kullanışlı gibi bide dr.browns iyi gibi kısmetse birini alcaz bakalım cam alırım belki ısıtmak için falan ama ağır oluyo onlarda. Emziktede çok merakım var ya ben emmemişim benim bebiş emse bari zararlı diyolar gerçi ama emenlerde bi zararda görmedim. Ayy artık büyüselerde doğsalar doya doya sevsek giydirip süslesek:)
 
Sağol canım cevap yazdığın için. Benim ilk geneliğim öncedende yazmıştım 2,5 yılda oldu ve tabiri caizse biraz buldumcuk oldum daha doğrusu o kadar çok şey yaşadımki Allahın gücüne gitmesin ama bi acı daha yaşamak istemiyorum başından beri hep evladımla sınanmamak için dua ediyorum daha öncesindede sorunlarımı araştırırken buraya takılıyodum bebeği karnında ölen ve farketmeyen kişileri okumuştum bazen herşeyi bilmek yerine cahil kalmak daha iyi galiba fazla bilince böyle stres oluyorum. Bide yaşlı 2 teyze şimdiye oynamalıydı falan dediler çok üzüldüm annem falan 5-6 ayda anca düzgün hissediliyo desede kim kötü derse ona takılıyo insan. Yarın güzel haberlerle gelirim inşallah. Bu arada kızlar benimde bildiğğm 16+0'da 16 haftam doldu 17'nin içindeyim zaten 16 hafta 3 gün demek mantıkende 16 doldu 17'den gün aldık demek 16,5 hafta yani ama ay olarak söylerken doldurduğum ayı söylüyorum şuan 4 diyorum mesela 18.hafta gibi 4,5 20'de 5 derim kısmetse.
 

bankem senin avatarın da bebeğinin tickerı da kara canım bilerek mi yaptın öyle? Zenci melezimisin yoksam


Bu arada ben süt sağmak için pompa da araştırıyorum kızlar elektrikli neyi önerirsiniz ilk bebeğinde kullanan oldu mu?
 
TATLIM SAOL BENI HEP POZITIF GORDUGUN ICIN
OYLE OLMAK LAZIM BENCE HERSEY IYI BAK BEN SANA HEP DERDIM BEBISLERIMIZIZ BUYUYUCEK BAK CANIM TEK OGLUM OLUCAK DIYE ALMIYORUM BISI KIZIMADA ALIRIM HEP NE GORSEM INDIRIMLI GORUNCE ALIYORUM CUNKU 10 TL VERINE 5 VERMEK TABIKI COK GUZEL
KIZIM UYURKEN CEKTIM SANA DOLABINI ASKIDA KILERI DAHA GIYMEMISZDIR HEPSI ETEKETLIDIR SAOLSUN INGILTEREDEN ANNEMDE HEP ALIYO DEMEK ISTEDIGIM KIZ ERKEK FARK ETMIYO ALMAYI ILERISINI DUSUNMEYI SEVIYORUM YARIN SIKISMAK ISTEMIYORUM

meleksen'in ciciler almasını ben hiç yadırgamıyorum çünkü onun hemen göbeği çıktı hareketlerini hissetti hepimizden çok önce hamileliğini tam anlamıyla yaşamaya başladı ayrıca maşallah çok pozitif bi insan ben ilk kan değerim 735 çıktığında neden düşük diye telaşlıyken kendisi yanılmıyosam 80 değerle çok umutlu mutluydu herşeye inanarak bağlanan ve Allahında gönlüne göre verdiği bi insan daha çok yeniyken erkek olacağındanda emindi ve oldu:) O yüzden heveslenip almasıda çok normal çoğumuzun göbişler yeni çıkıyo hareketler varla yok gibi onun kadar hissetsek bizde duramazdık. Kısmetse yarın bende öğrenirsem yada kesin konuşmazsa haftaya başka dr.a giderim öğrenirim artık diyorum bende alıcam bişeyler uzun zamandır hiçbişe almadım hevesimde yoktu açıkcası ne göbek var ne hareket daha hamile olduğuma bile emin değil gibiyim:) Kipa'da çok güzel indirimler var uzun zamandır ben pek göz atmıyodum ama dün dayanamasım hele kız giysileri Allahıımmm! Nasıl güzel şeyler var cicili bicili anlatamam ve 10-15 tl civarı biçok şey vardı cinsiyeti öğrendiğim gibi gidip bişeyler almak istiyorum kısmetse. Eşim bile diyo erkeğe bişe yok kızlara dolu diye:) Eğer bizimki erkekse çekilişte bana çıkan bi kız annesine alıp yollıcam kız cicilerinden inşallah.
 

merhaba canımaldığın şeyler, ğüle ğüle ğünlerde kullanmayı nasip etsin rabbim yanlız aldığın burun aspiratörü çokda kullanışlı değil.ben oğlumda aldım kullandım ama doktorlar onun daha değşik bir modelini öneriyor ağızdan çekmeli uzun bir hortumu var.doktorlar onu öneiyor.bilğin olsun istedim sadece...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…