2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı


canım bılıyorum o kan ılacını bekarken duzenlı kullanmam gerekıyordu ama ben kullanmadım yarım yarım bıraktım hep doktora gıttıgımde soracagım bende artık
 

slm canım bende öğretmenim dgum izni nasıl oluyo biliiiiiiiyomusun dogum öncessi izni sonrasna atabliyo muyuz?
 
ıyı aksamlar herkese...maasallah bızım topık costu artık annelerımızın keyfı yerınde maasllah nete daha sık gırıyoruz..

beksu canım nasıl gectı randevun?cok fazla gecmısı okuyamadım cok uzamıs sayfalar..1.7 gördüm maasallah dıyelım 2.50nın üzerı olursa sıkıntı waar dıye bılıyorum canım..
 
Tecrübeli anneler nerdesiniz? Meleksen buralardamısın canım senin ikinci gebeliğin şu tekmeleri bir tarif etsene sanırım 2 gündür tekmeleri hissetmeye başladım:)
 
29m MAYIS HASTANESİNİ İNCELEDİM GÜZELE BENZİYOR 1 AYDA DA 20-25 BEBEKLERİ DOĞMUŞ. İNŞALLAH FİYATLARI AŞIRI DEĞİLDİR BAŞKA ÖNEREN VARSA GİDECEĞİM ARKADAŞLAR .2. DOKTOR OLACAK HEM ANKARADA HEM ÇORUMDA O YÜZDEN UÇUK FİYATLAR BİRAZ BİZİ AŞIYOR?
 

AynEn oyle :))))
 
Tecrübeli anneler nerdesiniz? Meleksen buralardamısın canım senin ikinci gebeliğin şu tekmeleri bir tarif etsene sanırım 2 gündür tekmeleri hissetmeye başladım:)

canim sanki icinden bisi oynuyo kipirti sanki eline bir kelebek almisinda kendini carpiyomus gibi
aksam esimle tv bakiyoruz gece minicik ayagini nasil itekledigini hisediyodum
esime suna bak minicik ayagila itekliyo diye gosteriyodum sabahlari yatakta hisediyorum duz yatinca
 
iyi geceler geçmişi hızlıca okudum iyi haberler var gözünüz aydın ben bu gün 3,5aydan sonra mutfağımı temizledim ama şu an belimin ağrısından duramıyorum.bebişlerimiz gelmeden bizi hazırlıyolar doğduklarında yapamayacağızya uzun bi süre şimdiden alışalım diye inşallah uslu bi bebek olurlar hepsi.benim kardeşim 3ay önce doğum yaptı bide 4yaşında bi kızı var halini bi görseniz uykusuzluktan mahvoldu bebeği emzirince göğsünü bile kapatmayı unutuyo bazen nasıl üzülüyorum haline oğluda gece gündüz hiç uyumuyo.
 
bubacım cok guzel gectı randevumuz bebegımız kıpır kıpır yerınde durmuyordu takla falan atıyordu ayaklarını cırpıyor elını agzına goturuyordu dr cok zorlandı olcum alırken baya bır ugrastı ılk defa bu kadar uzun kaldım ama ısıme yaradı esım bol bol ızledı bebısımızı gozlerını ayıramadı
 
Bu aralar doktorumu değiştirsem mi diye düşünüyorum, üç doktorla görüştüm, üçüde bebeğin sağlığının iyi olduğunu söyledi ancak,bebeğin baş-popo uzunluğu 12+2'de 6,8 cm. 12+4'de 6,6 cm, 13+6'da da 8,01 cm. olarak ölçtüler. Bu kadar fark olur mu, yoksa bebeğin gelişmesi mi yavaşladı acaba. Yoksa doktorlar ve ultraon cihazları arasındaki farktan mı kaynaklanıyor? Sizdeki ölçüler nedir?
 
günaydın herkese
güzel bir hafta sonu diliyorum size ve bebişlerinize
dün hiç bakamadım işler çok yoğundu sayfalar baya ilerlemiş maşallah :)
iş yerinde çok stresliyim bu ara gece rüyalarıma giriyor hatta bu sabah dudağım ucuklamış uyandım
yoruldum artık

bu arada perşembe yatılı misafirim vardı
bugünde misafirim var yemeğe pazarteside olacak
evimiz bi süre tadilattaydı herkes o süreçte gelmek istioz diince şidmi bitti yavaş yavaş çağırıom işte
baya zorlu tabi :)

16.haftalarda yapilacak olan asilardan haberiniz var mi. Bende daha yeni ogrendim. Asi icin gun verdiler. Bakalim hayirlisi

bana 20. hafta dedi hemşire
tetanoz aşısı olacak o 2 doz şeklinde doğum sırasında olacak bi sıkıntıya karşılık

Bakınız kızlar doktorumun 13. haftada prensese benzettiği bebişim...
Sizce neye benziyor:)


maşallah ona çok net ya :)

Merhaba..
Hayırlı cumalar herkese..
Artık çoğumuzun 3 ayı bitti ya enerji patlaması yaşıyoruz sanırım sayfalara yetişmek ne mümkün

hepsini iyi günlerde kullan alacağım zaman danışırım sana :)

Teyzeleri kuzumun yeni eşyaları..

Limangodan aldım alamk isteyen olursa..

çok güzellermiş dün bende bi ara baktım alsam mı dedim kararsız kaldım :)
 

arsimacım merhaba çalışınca zor stresli olmamak ama bebeşini düşün
aklına iş yoğunluğunu getirmemeye calış
 
günaydınlar kızlar,

geçmişi okurken arada sincan lokman hekim hastanesinden bahsettiğinizi gördüm. ben de sincandayım. ilk muayenem için elif hanıma gittim, memnun kalmadım. çok bekleyen hastası olmadığı halde (hatta sanırım benden başka kimse yoktu), acele acele davrandı. ultrasona aldı, bitirdikten sonra daha ben henüz giyinmeden arka arkaya bir sürü şey sıraladı. bir 2 dk dur da üstümü giyineyim değil mi? o sırada seni mi dinliycem o ultrason sıvısını mı sileceğim vs yani. neyse ben zaten ilk muayeneme gecikmemek adına kendisine gitmiştim.
yalnız gebelikten önce 1 kez seda tamsoy'a gittim. onun yaklaşımını daha çok beğendim. eğer illa sincan lokman hekim hastanesine gitmeniz gerekiyorsa belki bir kez denemek istersiniz.

ilk bebeğimde, bebeğin bütün kontrollerini çocuk doktoru zübeyde hanım'a yaptırdım. çok konuşkan biri değil ama bence iyi bir doktor. bebişleriniz olduğunda belki düşünürsünüz küçücük bebekle uzak hastanelere gidilmiyor çünkü maalesef:18:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…