2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

yanlıs hatırlamıyorsam yesilköy tarafında dıye bılıyorum.ben taa anadolu yakasında kartaldayım hem de esımı afrıkaya gerı gönderdım gıtmeyı cok ıstedıgım halde esım olmadan da gıtmek hıc ıcımden gelmıyor...:KK43:(

canım atatürk havaalanından 1 durak önce... bize çok uzak kalıyor... bende gitmeyi çok istiyorum, eşimde çalşıcakmış.. kuzenim gidelim diyor ama bakalım artık, kararsızım bende...
 
ya kızlar yaaa, hamile iken hamburger patates kızartması yemek kesinlikle yasak mıııı? ayda iki kez falan yemenin sakıncası var mıdır acaba? bazen işyerimde ne yiyeceğimi şaşırıyorum, hergün de evden yemek getiremiyorum, Öyle zamanlar aklıma hamburger düşüveriyoooo :KK53:

bende dışardan söylüyorum ve bazen dediğin gibi dayanamıyorum.. ama kendimi frenlemek zorudayım.. genelde ızgara yada ev yemekleri söylemye çalışıyorum...
haa tabiki yedim hamburger, toplamda 2 defa...şu sıralar acayip canım istiyor ama inat ettim, nereye kadar dayanırım bilmiyorum..
 
doğum parasını ne zaman almaya başlıyoruz hakkat ben de bilmiyorum henüz sadece baya cüzi bi şey olduğunu biliyorum kuruma dilekçe yazmak gerekiyodur heralde doğduktan sonra almaya başlarız... ben de izmirdeyim kar bizim için hayal ama böylesi daha iyi.



kızlar 12. hafta bittikten sonra 4. ayın içine girdik ve içinde olduğumuz ay söyleniyo yaş gibi. mesela ben 15. haftayı bitirdim 16.haftanın içindeyim yani 4 aylık hamileyim. haftaya 5. aya giricem:21:coştuk gidiyoruz yani:KK34:

meraba kizlar ben 2011 ekim annesiyim ins sizde saglikla alirsiniz bebislerinizi kucaginiza.kac hafta, kac ay ediyor iye sormusunuz 13 hafta tam 3 ay ediyor canim,17.haftada 4 ay oluyor ben hollandadayim ve doktorlarin soyledigi bu hafta uzerine hesaplayinca diger turlu oluyor ama gercegi bu hesap dogru.mesela bebegim 16 haftalik oluyor az kaldi buda 4 aylik olmasini gerektiriyor,ama ayin 5 inde tam 4 aylik oluyor yani 17 haftalikken,ins anlatabilmisimdir:KK17:
 
gercekten mı bana kargo edersen ben burdan oderım mumkunse eger 2 kişilik davetıye olursa sevınırım

bi tane fazla biletim var şimdilik ama bi bilette molfiks ten bekliyorum bugün gelirse ikisinide yollarım yada yarını bekleyelim nasıl istersen adresini verirsin bana

aslında bende yana yakıla bilet arıyodum en kötü fuara girişte alıcaktım o ara baktım molfix yarışma karşılığı yolluyor 2 tane hak kazandım biri geldi biri de gelicek inşallah sonra tesadüfen bi arkadaşımın yakınının çalıştığı firma katılıyormuş fuara saolsun 2 bilet te o verdi:))))))))
 
canım atatürk havaalanından 1 durak önce... bize çok uzak kalıyor... bende gitmeyi çok istiyorum, eşimde çalşıcakmış.. kuzenim gidelim diyor ama bakalım artık, kararsızım bende...

evet uzak baya..hem eslerle gıtmek daha güzel dıye düsünüyorum..en azından ben gıdemıcem olmazsa gıdenler bızlerle ızlenımlerını paylasırlar..
 
ben başından beri ayda bir gidiyorum sanki:44:az mı gidiyom acaba? bi keseyi gördük, bi embriyoyu gördük, bi daa embriyoyu gördük sonra da kocaman halini gördük. izler izler güleriz hem cinsiyetle ilgili video olcak ya o da bakar ileride o da güler:KK55:

kilo muhabbetiyle gün kapanmış ben bi şey demesem daa mı iyi bilmiyom ama 34 beden bi hamile olarak devam ediyom bebeem büyüdükçe ben inceliyom yemek en büyük düşmanım ne edem bilmiyom artık!:KK25: ama göbeğim kocamaan oldu:nazar:

valla sen en iyisini yapmışsın ayda 1 kere gitmekle.. ben ilk başta yani hamileliğimi öğrendiğim anda gittim kese gözükmüyo ya haliyle doktor vajinal muayene yaptı benim ertesi gün kanamam başladı canım sonra doktorumu değiştirdim muayenelerde doktor ilk muayenede kesemin şeklinin bile bozulduğunu söyledi. Bu dönemlerde ben her hafta gittim 10 haftaya kadar sonra ayda 1 edüştü..
videoyu bebişimiz büyüdüğünde seyretmesi elinde ona kalacak hatıra olması çok güzel olur. bende günlük tutuyorum :KK1: neler hissettğimi neler öğrendiğimi herşeyi yazıyorum.
sen zayıfmışsın tatlım ben 36 bedendim 38'e çıktım :KK16: göbek bende de var :nazar:
 
günaydın herkeseeee



çok fenaydı dün akşam 6da çktım 9da eve ancak vardım yarım saatlik yolu
sabah doktora giderken arabayı çıkartamadık taksi yok hiçbişe yok
baya bi yol yürüdük eşimle tabi tırstım düşeri mdie kasa kasa
sonra bi otobüs bulduk bindik baya bi dolandık sonra indik biyerde taksiye bindik fln epey maceralı oldu



bana söylemedi ya :)


bugün sata göre 12+6 ultrasona göre 13+4 üz
zorlu bi maratondan sonra doktor randevumuza gittik baya yürüdük kardan ötürü
bu kontrolden çok korkuyordum
hem kayınvalidemin korkutmaları hemde 13. Hafta sendromundan dolayı
ama gittik çok şükür herşey yolunda bebişimiz büyümüş :)
baştan popoya olan mesafe 7cm
ense kalınlığı 1,58
baş çevresi 2,2
doktor herşey istediğimiz gibi bi sıkıntı yok bide kan tahlili yapcaz dedi
cinsiyet için bişe diyebilirmiyiz dedim :)
bakındı bakındn baya kurcaladı hatta ağrım oldu sormazolaydım dedm :)
bacaklarının arasına getirdi ultrasonu
şuan içn çok küçük anlamamız zor dedi
orada bişi var ama kordon o dedi :)
bisonraki gelişte öğrencez inş. Dedi sağlığı yerinde olsun bizim için bu önemli dedi
tabiki dedim sağlıklı olsun önemli olan bu cinsiyeti ne olursa olsun o benim sıpam :)
bize el salladı ordan çok tatlıydı :KK48:


ayyy kıyamam ben ona
ne güzel bi duygu değil mi
rabbim pipisini kukusunu görceğimiz günleri nasip edecek inşallah
2 li taramanı ne zaman yaptırcaksın
 
Kızlar bende dün öğrendim bebeğimin cinsiyetini,inanılmaz güzel bi duygu öğrenmek sanki hamileliğim yeni başladı,kızımız olacakmış nasipse teyzeleri:)yani bi prenses geliyo inşallah...
 
arsimacım, zorda olsa ulaşmışsınız doktorunuza...
herşeyin younda olmasına çok sevindim canım...
 
herkese merhaba. bugün kontrolüm vardı. doktorum 16. haftada direk üçlü test yapacakmış o yüzden ikili test yapmamış. bu biraz rahatlamamı sağladı. bir de ölçümleri iyi olduğu için yapmamıza gerek yok ama yine de senin için rahat etsin diye yapacağız dedi. bebeğim çok şükür sağlıklıymış. onu tekrar gördüğüm için çok mutluyum :KK52:
ama hava aşrtlarındna dolayı çok zor oldu gidip gelmek. sabahtan beri yollarda perişanım. burada iki haftadır aralıksız yağmur ve fırtına var. iş yerinde bilgisayarlar formatlandı o yüzden kaç gündür giremiyorum. umarım herkes çok iyidir.
 
Merhaba canım geç cevap verdim işte olduğumdan bazengeç girebiliyorum ben istanbulluyum ama eşim sivamslıı:-)

sivaslımısın canım sennn


Bende istanbullu sayılırım doğum yerim tokat fakat üsküdarda büyüdüm 22 yaşına kadar ordaydım 19 ay önce evlendim eşim polis memuru tayini sivasa çıktı şu an sivas merkezdeyim acayip kar var burada:):)
 
bende dışardan söylüyorum ve bazen dediğin gibi dayanamıyorum.. ama kendimi frenlemek zorudayım.. genelde ızgara yada ev yemekleri söylemye çalışıyorum...
haa tabiki yedim hamburger, toplamda 2 defa...şu sıralar acayip canım istiyor ama inat ettim, nereye kadar dayanırım bilmiyorum..

merhaba arkadaşlar benimde cnm bu aralar lahmacun hamburger istiyo bir defa hamburger ve lahmacun yedim şimdide dönerler iskenderler geçiyo aklımdan hiç aşermedim ama 3 gündür aklımdan hep bunlar geçiyo :):)
 
bende bugun kontorle gittim 12 haftalık bebişim ve çok büyümüş kıpır kıpır maşallah ..cinsiyeti %90 erkek dedi ben kız isteidğim için ilk etapta canım sıkıldı ama sonra sağlıklı olsunda dedim hayırlı evlat olsun yeter ikili testi hastane yapmıyomuş 3lü test yapıyomuş devlet karşılıyomuş onu bizde gerek görmedik
 
slm kızlar
benim başım bu demir hapıyla belada ya ne yapcam bilmiyorum bıraksam olmuo alsam olmuo
hem mide bulantısı yapıo hemde ishal ayrıca karın ağrısı da çekiyorum wc ye gidene kadar :KK37:
 
slm kızlar
benim başım bu demir hapıyla belada ya ne yapcam bilmiyorum bıraksam olmuo alsam olmuo
hem mide bulantısı yapıo hemde ishal ayrıca karın ağrısı da çekiyorum wc ye gidene kadar :KK37:

bence doktoruna söyle belki farklı bir hap yazar aynı sorunları yaşamazsın
 
merhaba güzel anneler;

cinsiyeti öğrenen arkadaşlar ben 2li testinizdeki bhcg değerinizi merak ediyorum. hani diyolar ya 50nin altı erkek, 50nin üstü kız diye sizlerde tuttumu? hatırladığım kadarıyla meleksenin değeri 29 çıkmıştı bebişi erkekti :emir_bebek:
 
ben de bu sabah iki gün önceki ters hareketim ve kasığıma giren sancıdan dolayı doktora gittim çok şükür bebikimin her bişisi yolunda pek büyümüş ve hareketli idi bu sefer göbek atıyordu resmen:KK9: neclatcım onu ben de merak ediyorum bakalım tutacak mı benim 58 bindeydi bu duruma göre kız olması lazım cinsiyeti yine görülemedi bebeğimin artık 2 hafta sonraya kısmetse
 
kızımın yatağını aldık dün =)

erken belki biliyorum ama dayanamıyorum ya napiyimmm =)

lCRE-96575_1.jpg
 
X