2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı


Doğru söylüyosun ama insan bu dönemde birazda alıngan oluyo heralde, çabuk sinirleniyo
 
kiz cocuk yaparsin ay niye erkek dil bida erkek olur insallah derler
erkek yaparsin ay niye kiz dil 2 kiz cok iyi oluyo bir birine arkadas derler
milete bakarsan ooohooo allah insanin gonlundekini hayrlisindakini verir
allah o kucuk melegi vermis her saniye sukredip durmak lazim
hic cocugu olamis her saniye tek bir bebek isteyen insanlar var o kotu dusunen insanlar onlari biraz gorsun
 

Banada biraz kıskançlık gibi geldi ama insan bu dönemlerde biraz daha hassas oluyo, birazda takıntılı bir yapıya sahip olunca çabuk sinirleniyorum. Ben paşamla şimdilik çok mutluyum allah olmayan herkese versin.
 

Aynen öyle valla. iki gündür yapılan yorumlardan sıkıldım artık. İnsanları anlamak zor aslında, kimseyi mutlu edemiyosun. Allahım hayırlısını versin başka bir dileğim yok. Kaldıki ilk bebeğim daha, tabiki erkeğinde kızında yeri ayrı inşallah ikincisi kız olur, olmazsada paşama erkek kardeş olur napalım yani dimi :))
 
Ben hamile kaldığımda 74 kiloydum (neyseki boyumda 174 cm olduğu için çok göstermiyo)
çok bulantım olduğu için 70 kiloya düştüm.
15. haftadayız ve 71 kiloyum
şimdilik iyi gidiyoruz gibi, bulantılarım geçsede hala çok ağır, yağlı yemekler ve tatlı yiyemiyorum. o yüzden az kilo alıyorum sanırım.
 
Eki Görüntüle 327498 icinde kine masallah

kizlar 16 haftalik gobusum gobus topigine sonra eklerim baska topikler 7 haftalik gobuslerini
bile koyuyo bizim topikten kimse koymuyo kizlar



benim göbiş de şişti. seninkine benziyo. bütün kıyafetlerin beli sıkıyo, açıyorum düğmeleri, fermuarları. ama böyle olmayacak bi şeyler almam lazım.
 
benmde cok bulantılarım vardı.cok sükür simdi azaldı.ama şimdide mide yanmaları basladı. bende tatlı hiç yşyemiyorumya :) genelde tuzlu seyler yiyorum ama annemde kızıyor fazla tuzlu yeme o seni sonra şişirir diye. ne yapacagım bilmiyom. benım gbi olan varmı.yanı tuzuya düşkün
 


ben de ilk üç ay yoğun bulantılardan dolayı tuzlu yiyordum. kayınvalidem sürekli poğaça yapıp getiriyor tuzlu yiyorum diye ama tatlı hiç mi hiç canım çekmiyor.. yani şuan buzdolabında şuan 3 çeşit tatlı var. umrumda deil yediğim tatlı sabah kahvaltısındaki bal ve pekmez, onları da özellikle yemeye çalışıyorum. ama tuz olayını abartmamak gerek. kiloların verilmesini engelliyor bildiğim kadarıyla, kilo almaya daha müsait hala geliyor vücut.
 

korkudan azalttım zaten bende tuzu :)
 
benim kendimde farkettiğim şey; ilk üç ayki bulantılardan dolayı kahvaltı harici bişey yiyemediğim için dolayısıyla da kilo almadığım. 67 ile başladım, şuan da o civardayım. gramaj değişiyor ama 68 olmuyorum. eğer bulantı yaşamadıysanız kilo almanız gayet doğal. ama nette okudum, ikinci üç ayda (4-5 ve 6. ayda) haftada 400-500 gram civarı bi kilo alınıyormuş, ortalama rakam tabi bu. böyle olunca; ilk üç ayda kilo almamış olmamı avantaj olarak görüyorum.
 
bende 3 aldim kizlae ama ne bulsam yiyorum birde tatli krizim tutuyo hep

1 hafta geri gidiyodu once bebis simdi 1 hafta uleriye yediklerim yarasin valahi

canimi hic sikmam kizimda 18 falan aldim dogurdum hemen 64 durtum 4 kilo fazlam vardi ama olsun
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…