2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı


gözün aydın canım bende bu hafta gidicem bakalım inş kızdır
 
maşallah canım.kaçıncı haftan. ben bugün gittim 13 haftadayım daha cinsiyet 1 ay sonra belli olur dedi? ( benim doktordamı bir anormallik var?
 
canım dr değiştir sende bende sinir olurum öyle dr lara biz 1 ay bekliyoruz o günü bişey demeden gönderiyolar aldıkları para helallmı onların

ben de aynı durumdan şikayetçiyim. 1 aydır bugünü bekliyordum ama foss. Bir de özel muayene bir sürü para bayılıyoruz. Ilçede öğretmenim koşa koşa ile gidiyoruz. Baktı ense kalınlığı 0,6 normal dedi. Burun kemiğini gösterdi. Boyu 6,37 çıktı. 1 ay sonra cinsiyet belli olur dedi. Napmalıyım ???
 
Kizlar nasilsiniz bebislrr nasil ?

iyi aksamlar canim iyiz ne olsun sen nasilsin bebeklerde iyidir
benimki oksurunce veya bayagi yerimde oturunca basliyo kipir kipir olmaya
2 hafta sonra tamamen her sat hisedicem minigimi


kizlar benim randevum 27 ocak ama ben 6 subat gibi falan gidicem esim ozaman izin alcak diye
ozaman 19 haftada olucaz bayagi adam olmus olucaz insllah
 
Son düzenleme:
Bende iyiyim bebisimde iyidir herhalde :) Ne guzel hissetmeye baslamissiniz ilk bebeginiz mi olcak?
 
Son düzenleme:
Bende 13 haftalik hamileyim AMA kotu bir
Aliskanligim var cok uzuyo beni
Benim gibi sigara kullanman var mi
Ya da zararlarini yasayan
 
Cinsiyetini öğrenenler ve kıpırdıyo diyenler yardım edin....... bu annişe benim 13. Hafta cinsiyetini öğrenemedik 1 ay sonra dedi bide kıpırdamıyo hiç ama normal ultrasondu 3 d değildi. Doktrunmu beceriksizliği? (
 
Evet 28 yaşındayım ilk hamileliğim. Kistim var çikolata 5 cm.. Herşey normal diyo doktor.ama kıpırdadığını ne ultrasonda gördüm ne de hissettim.kalp atışları iyi. Belki doktorun cihazı eskidir diyorum?
 

canım dr normal dediyse norlamdir kafanı takma..ayrıca bir yerde okudum 4 ay olmadan hareketlerini hissedemezmişiz bizim hissettiğimiz karnımızdaki gazlarmış bilmiyorum ne kadar doğru..
ultrasoında bebeğini gördün mü ne gördüm ne hissettim demişsin?
 

Canım telaşlanma uyuyodur bebişin kalbi düzenli attıktan sonra sorun olmaz dr uyandırmak istememiştir cinsiyetinide göstercek pozisyonda değildir dr.un iyi dediyse iyidir merak etme. Bidahaki ultrasona gitmeden yarım saat kadar önce çikolata ye vişne suyu iç uyanır kıpır kıpır görürsün büyük ihtimalle.
Bende 15 haftalığım ve hareket falan hissetmiyorum kime sorduysam çok normal dediler seyirme gibi şeyler bebekten değil diyolar ilk hamileliklerde ve iç karnı geniş olanlarda hareketlerde göbeğin çıkmasıda geç olurmuş bende endişeleniyorum ama bi sorun olsa farkederdim heralde burda eski konularada baktım 5 aydan sonra hissetmiş çoğu kişi insandan insana değişir takılma böyle şeylere.
 
merhaba kizlar gec kalktigimiz icin anca bakim dedim


canim 13 haftada ilk bebek hedilmez cunku hareket nail oldugunu daha bilmedigine
anlayamasin birde hisediyorum artik cunku 16 haftayiz ve 2 bebisim
yakinda hepimiz buyudukce bebiler hisedicez hisetmiyorum diye kotu dusunme bu cok normal

kizlar ara sira sizinde kasiklarinizda karninizda agri gibi bisi oluyomu
bazen oluyo karnim buyudugu icin diyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…