2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı


çok çok haklısın... allah kardeşine de nasip eder bu duyguyu inşallah.. tüp bebek yönteminin ne kadar zor olduğunu biliyorum allah yardımcısı olsun... benim çok yakın bir arkadaşımında 1 tüpü olmadığı için bebek sahibi olamıyordu ilk denemesi başarısız oldu 2.denemesinde bebişi dünyaya geldi.. istanbulda medicalparkta çok ünlü bi doktor hatta tv'de programı vardı.. soyadı küpeli'ydi galiba.. bu doktorun hastaları çocuğu olmadan çıkmıyormuş öyle diyolar.. bu arkadaşımda sadece ona gitti ve bi kaç sene sonra 2.ciyi düşünüyor yine aynı yöntemle..
 

Allah kimselere bu acıyı yaşatmasın bende 2 sene uğraştım biliyorum o derdi. Ben yeni evlendiğimde myomum olduğunu öğrendim rahimin dışındaydı gebe kalmama engel değildi ama baya büyüktü zor bi hamileliğim olcaktı ameliyattan korktum 1 sene bebek denedik olmadı sonra ameliyat oldum bi süre yine denedik olmadı eşime sperm tahlili yaptırdık sayısı iyi ama hızı yavaş çıktı ilaç kullandı düzelme olmadı. Ailelerden pek destek görmüyoruz çok korkuyodum tüpbebek yaparsak diye büyük paralar gidiyor ve tutmama ihtimalide var acısı sıkıntısıda cabası. Sonunda dedim böyle olmıcak aşılamayla başlayalım ve yakın bi ildeki özel bi hastaneye başvurduk ben rahim filmi çektirdim eşimde yeni tahlil yaptırdı ve eşimin sonuçları her zamankinin 2 katı fazlası çıktı benimde tüplerim temizdi dr biraz deneyin sonra aşılama dedi hatta klomenlerimide yazdı aşılama için ama rabbim hemen kısmet etti çok şükür. Neler yaşadım neler çektim ben bilirim iyice psikolojim bozulmuştu artık. Ben eşimin sperm kalitesinin artmasını kullandığımız bir küre yoruyorum ama burdaki hastanede yanlış sonuçlar verildiğinide duymuştum rahim filmide işe yaramış olabilir nihayetinde bebeğime kavuştum.
Dediğim kürü isterse kardeşinde yapsın bana bunu kendisi ebe olan sağlık meslek lisesinde öğretmenlik yapan kuzenim verdi onun eşindede aynı sorun vardı hiçbişe tutmayınca bununla kaldı isterseniz deneyin. Birde tüp bebek için ist. çapa fakültesini öneriyolar özel birkaç hastanede vardır araştırsınlar mesela bi tanıdığım teksen çamlıbele gitti 2.de hamile kaldı herşey allahtan inşallah daha fazla aratmaz rabbim.
 



cok tesekkur ederim canim benim, cok saol, canimizi uzmuyoruz artik, yarin anneme kavusacam, kardesime kavusacam. Hersey cok guzel olacak insallah. Bir de su gunlerde hem anne hasreti hem hamilelik hem de yalnizlik beni cok asiri duygusal yapti sanirim.
Biz bebisimle hep guclu olacaz insalah.Sana cok tesekkur ederiz teyzesiii iyi dileklerin, guzelligin icin :)
 

oh gzün aydın tatlım çok sevindim senin adına
prenses demek hadi hayırlı sağlıklı inş.


öncelikle gözün aydın geleceğin ailene kavuşcan
ve sonrada bu vesveseyi brak artık
öyle denk gelmiş erkeklerde olacağı varsa Allah koruusn kızda da olur erkektede
ve çaresi var doğunca hemen kesiliyormuş
ama düşün Allah koruusn çaresiz bişi olsa napcan
o yüzden bu konuyu bu kadar büyütme
daha öcnede bahsetmiştin inan kendini yıpratırsın başkada bişi olmaz
 

canım ya gözlerim doluyo... sen bahsedince yaram deşildi benim de. en yakınımda gördüğüm için... bir kez kendi kendisine iğne vururken gördüm karnı taş gibi olmuştu gözlerinden yaş geliyodu ama o çocuk uğruna yapıyodu! Hala da yapmaya hazır. Gerçekten de son cümlen özettir.
Sen sanırım İstanbuldasın. Hastanenden memnun muydun? Senin mutluluğun bizden de fazladır:) Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin.
 

hepimizin bir nedeni var çalışmak için.. hayırlı olsun çok güzel bir nedenin var ev sahibi olmuşsun :)
 

gözünaydın canımm.. ohh hem testler ii çıkmış hem prenses haberi almışsınnn ballı kaymak olmuş valla :)


canım hayırlı yolculuklar şimdiden ama kendini öyle bişiye adapte etme hem detaylı üst düzey ultrasona gircez biz daha 20-21 haftada o zaman heryerini inceleyecek bakar bişi varmı yokmu ama Allah ın izniyle sağlıkla gelir yavrunn :)
 


Çok teşekkürlr kızlar gerçekten dünyanın en zoru bence bu. Kardeşim de bu sefer kesin İstanbul düşünüyo bi jinekolog Memorial'ı önermişti başarısız tüp bebekler için ama... Artık o kadar yıprandı ki hem psikolojik hem fiziksel. Kesin sonuç almak istiyoruz gerçekten. Çok şükür elbebek sen de kavuşmuşsun:) Kürü yazarsan sevinirim belki denemiştir çünkü denemediği şey kalmadı gibi bi şey ama. Hamilelerin duası daha makbul olur kızlar, bizim gibi olmak isteyenler için de dua edelim.
 

Ne demek canım benim şimdi zaten en hassas zamanlarımız ben her kontrole tansiyonum yükselmiş yüreğim ağzımda gidip gördüğümdede ağlıyorum küçük sorunları bile dert etmemek elde değil ama allaha sığınmaktan başka çaremiz yok büyük dertleri olmasın yeterki. Annene özlemin daha bi artmıştır şimdi benimki yakında bereket çok iyi anlıyorum seni ama geliyormuşsun çok iyi gelcek inşallah sana tatilin iyi düşün iyi olsun oğluşunda herşeyiyle sana benzesin annesini üzmesin:)
 

yok İstanbul'da değilim Gaziantep'teyim. Hastanemden ve doktorumdan çok memnunum. Belki bilmiyorsunuzdur, Gaziantep hastane konusunda çok gelişmiş biryerdir. Güneydoğu Anadolu bölgesinin tıp merkezi gibidir. Gerçekten de sevincim çok başka oldu tabi. Eşimle iki gün uyuyamadık. 3 yıldır evliydik artık zamanı geldi de geçiyordu. Allah herkese bu mutluluğu tattırsın.
 
Temmuz ayı gelsin istiyorum..
En sevdiğim aydır..
Eşim temmuz doğumlu...
Ben temmuz doğumluyum.
Nasip olursa bebeğimiz de temmuz doğumlu olacak
 

Gözün aydın cnm sonuçların temiz çıkmasına çok sevindim... Bıcır bıcır bir kız haa allah sağ salim kucaklarımıza almamızı nasip etsin sıpalarımızı :)
 




AY KIZLARRRRRR eski günlerim aklıma geldi duygulandım.bende çok tedavi gördüm bi problem yoktu ikimzdede 5 yıldır uğraştımilaç tedavisi haplar iğneler 3 aşılama denedin ilk tüp bebek denememde rabbim bana mucizemi kumsalımı verdi.rabbime şkürler olsunki şanslıydım ilkinde tuttu.kumsal doğdu tabi benm korunmadım birazda hamile kalmam düşüncesiyle tabi ben rahat .......kumsal 8 aylık olduğunda ilk adetimi oldum.adet olduğumda gecikmeli oldumadetlerimi
gecikmeli oluyordum.2 aysonra yine gecikti 2 gün oldu 5 gün 10 ve 15 gün geçti.ben heralde emziriiyorum ondan olmadım dedim.bi gece rüyamda kayınpederim beni yanağımdan öptü bana altın verdi.ogünün etesi günü gittim test aldım pozitifti şok oldum acayip bi duygu bebeğim olmadan önce her adetim geciktiğinde bi umutla test alırdım ama hep negatif olurdu.ama şimdi iki çizgiydi.şok oldum üzülsemmi sevinsemmi bi yandan bebebğim küçük 8 aylık ne yapcam nasıl bakıcam nasıl sütten kesicem düşünceleri vardı aklımda sonradan o şoku attım.rabbim bana 2.hediyesini verdi hemde hiç beklenmedik bir zamanda.rabbime şükürler olsun o günler aklıma geldikçe hep dua ediyorum rabbim kimseye aratmasın diye o günler kabus gibi iğneler doktorlar muayeneler işlemle psikolojimiz offff offff.tabi biraz zorlandım 2 ayın sonunda kumsalı sütten kestim yavrum sütten kesmeden önce 2 ay beni emdiği için hiç kio almadı ve ateşli rahatsızlandı 4-5 gün ateşiyle uğraştık hastaneyey yatırdık falan 1 yaşını geçti kızım ancak kendini topluyor çok isterdim 2 yaşına kadar emzirmeyi en çok ona üzüldüm.ama yinede rabbime şükürler olsun rabbim olmayan herkese versin yanlız şunu söylüyorum ancak aynı şeyleri yaşayan analayabiliyor bunları.yani ateş düşütüğü yeri yakıyor
 

Cnm ben normalde metropol tıp merkezine gidiyordum. Yolumun üzeri diye. Yani dr. gayet sıradan biriydi. Kendi bakıyor bana hiçbişi anlatmıyordu. Sonra medicalparkın çok iyi olduğunu duydum. Zekeriya Bey'e gittim ama o kontrolümde sıradan geçti. En azından daha iyiydi ama Gonca Hn. tek kelime ile mükemmel. Evet cnm SGK anlaşmalı. Daha giriyorsunuz 32 dişi birden görünen bir hemşire ve doktorla karşılaşıyorsunuz. Gerçekten kendimi ayrıcalıklı hissettim çıkarken. Bence kocişi kandır bir dene derim ben. Ben çıkar çıkmaz eşimi aradım dedim budur. Bir daha asla başka dr.a gitmem ben.
 

Cnm hayırlı yolculuklar. Allahım sağ salim ailene kavuşmanı nasip etsin inşallah... İçini de ferah tut. Allahtan herşeyin hayırlısı...İyi düşün iyi çıksın cnm daha şimdiden kendini sıkıp bebişi de strese sokma...
 

maşallah maşallah:) evet gelişmiş bi il doğrudur bize çok uzak ama kalcak yer ulaşım o yönden uymaz. hayırlısı artık inşallah bizim de güneşi görmemize az kalmıştır.
 

Kızlar buraya yazayım herkes ihtiyacı olana söylesin içinde zararlı bişey yok isteyen bi denesin zararı olmaz:

1 kilo çiçek balı
1 kilo keçiboynuzu pekmezi
Yarım kilo muz
Yarım kilo dövülmüş ceviz
1 su bardağı ısırgan tohumu
Yarım su bardağı toz zencefil
1 su bardağı toz keçiboynuzu
2 yemek kaşığı halis köy tereyağı
Biz birde içine burdaki bi aktarın yaptığı sperm arttırıcı bi toz vardı ondan ekledik sizde yakınınızdaki bi aktara danışın içinde neler olduğunu bilmiyorum ama en önemlisi çoban çökerten otuymuş aktarlar böyle bi toz yok derlerse 1 su bardağı kadar çoban çökerten otunu toz hale getirtip eklesinler)

Bunların hepsini büyük bi cam kavanozda karıştırsınlar sabah akşam 1 yemek kaşığı yesin eşi inşallah yarar. Birde bize ünlü bi dr endol ve trental tabletleri önermişti. Ellerinden geleni yapsınlar gerisi allaha kalmış ben çok şeyler yaptım ağlıyodum artık bunlarla uğraşırken ama yapmadan olmuyo işte en azından uğraştım.
 

canım hikayene hem çok üzüldüm hem de çok sevindim. O süreçler çok zor kimselerin yaşamasını istemem. Ben bu sitede önce kısırlıkla alakalı bir sayfaya giriyordum. Oraya
son girdiğimde artık yaşamak istemiyorum yazmışım. En kötü olduğum ayda rabbim sesimi duydu. Maddi olarak da sarsıldık tabi. Ama şimdi binlerce kez şükrediyorum. Bu arada kızının ismini çok beğendim. Kumsal çok değişik ve hoş bir isim. Ben öyle isimleri çok seviyorum. Kısmet olur da inşallah kızımı sağ sağlim dünyaya getirebilirsem ben de Ada koymayı düşünüyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…