- Konu Sahibi yellowdaisyy
kızlar ben geldim degerım 3920 cıktı bugun bebişi de gordummm ay mrcımek kadar dr yaklasık 5+3 dedi :))
darısı aklp atışı görmeye. sana vaginal mı baktı karından mı. birde kese+embryoyumu gördün.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben geldim degerım 3920 cıktı bugun bebişi de gordummm ay mrcımek kadar dr yaklasık 5+3 dedi :))
darısı aklp atışı görmeye. sana vaginal mı baktı karından mı. birde kese+embryoyumu gördün.
kızlar benim sat 7 ekimdi. 14 kasımda yaptırdğım kan testinde beta hcg hormonum 8231 çıktı. bu yüksek mi? sizin mesajlarda 300-1000 arası sonuçların bahsi geçiyor hep. kafam karıştı benim. güzel dilekleriniz için de teşekkür ederim:)
canım mercımek kadar keseyı gordum henuz karından baktık :) ay heycan dorukta pıt pıtlarıda duymak nasıp oluru umarım :)
benimde dün kesem göründü. bana da akrından baktı. sen bebişi gördüm deyince embriyoda göründü sandım. haftaya salıya çağırdı kalp atışları için.
kızlar benim sat 7 ekimdi. 14 kasımda yaptırdğım kan testinde beta hcg hormonum 8231 çıktı. bu yüksek mi? sizin mesajlarda 300-1000 arası sonuçların bahsi geçiyor hep. kafam karıştı benim. güzel dilekleriniz için de teşekkür ederim:)
canım mercımek kadar keseyı gordum henuz karından baktık :) ay heycan dorukta pıt pıtlarıda duymak nasıp oluru umarım :)
her geçen gün temmuz annelerinde artış oluyor sayfalar artık o kadar hızlı ilerliyorkki takip edemiyorum.
hepiniz hoşgeldiniz. inşalah hep beraber sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alıp bu süreci tamamlarız.
bende seninle aynı durumdayım:) çok heyacanlıyım bir o kadar da tedirgin bir duysam kalp atışlarını o zaman tam olarak hamile olduğumu anlycağm... RABBİM nasip eder inş hepimize bu güzel duyguyu yaşamayı:)
kızlar bende aranıza yeni katıldım bugün öğrendim bende temmuzun sonuna gelecek doğumum
kızlar bende aranıza yeni katıldım bugün öğrendim bende temmuzun sonuna gelecek doğumum
:) bende öyle içimi rahat tutyum diyorum ama kurt düştü mü düşüyor.. Umarım duyarız bebeğimizin kalp atışlarını rahatlarız.
Hayırlı olsun, bende dün öğrendim:)
bende dün katıldım aranıza hamileliğimi de dün öğrendim.. amiiiiinnn inşşş alırız meleklerimizi kucağımıza:)
bizde geldik bugün öğrendim bende gerçi deneyimli bir anneyim 1.5 yasında bir oğlum var ve diğeride 18 temmuz da görünüyor su anda sanki ilkmiş gibi nasıl bir heyecandır bu herkesin güzel geçsin inşallah sıkı sıkı tutunsun yavrularımız bizlere