- Konu Sahibi yellowdaisyy
cnm öncelik sağlıkla inşlh.bebeklerimizi kucağımıza alırız.Hiç sıkma kendini banada doktorum rahimim için hafif v şeklinde dedi yani kalp gibiymiş normalde armut olması gerekliymiş ama bu şeklidede doğuran birsürü kadın var dedi.sadece dedi düşük riskini tetikler dedi.dikkat ediceksin dedi ilişkiyi kalp atışını duyana kadar yasakladı.Allaha sığınmaktan ve ona emanet etmekten başka yapıcak birşey yok.doğuştan olan birşeymiş ve çoğu kadın bunu bu şekilde oldğ.bilmeden doğumunu yapıyormuş bana hap vermedi sadece folik asit yazdı
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşlh...
bizede ilişkiyi yasaklamadı ama olmasa iyi olur dedi. ayy canım inşşallah bişeycik olmazda sağ salim evlatlarımızı kucağımıza alırız. 2hafta sonraki kontrolde daha net görürürz rahmin genişleyince dedi. dua et:)
korkmana gerek yok canim ona bakarsan benimde perdem var rahmi ikiye bolmus durumdaaa ve 3 tane saglikli evlatlarim var cok sukur korkma hatta ben 4. ye ugrasiyorum birsey olmazzz Allaha guven ona havale et gerisi bos cnm bide sunu dusun olacaga care yok ne yaparsan yap o bebegin nasibi yoksa elinden kayar giderrr
allah bağışlasın canım evlatlarını. inşşalhah 4.yü de kucağına alırsın. rabbime güveniyorum, sürekli dua ediyorum, ama insanın içini bir kurt kemirip duruyor. senin hamileliklerinde ilaç vermişler miydi?