Merhaba kızlar,
Bizi de aranıza alır mısınız?
Bir yıllık evliyim, en erken 2013de falan bebek için çalışmalara başlamayı düşünüyorduk. Açıkçası hiç istemiyordum, sonra ekim ayının sonlarına doğru öyle bir beklentim olmasa da ilişkiden 2 gün sonra falan çevreden gelen -ne biçim yemek yiyorsun hamile misin?-neden bu kadar çok turşu yiyorsun hamile misin?- soruları üzerine öylesine diyerek test yaptım ve tabii ki negatif çıktı, ama beklenmedik birşey oldu ve ben kendimi testin başında tekçizgi elimde ve üzgün buldum. eşim zaten istiyordu, önmüzdeki ocak ayında çalışmalara başlamaya karar verdik, 10 kiloya yakın fazlam var hamile kalmadan vermek istiyordum.
geçen 3 haftada önceden hiç ilgimi çekmeyen bu konuya o kadar çok daldım ki hamile kalırsam hangi dr.a gideceğime bile karar verdim. kasımın 9'unda regl günümdü olmadım ama üzerinde durmadım, bu ay nedense herkes geç oluyormuş bir de grip oldum, büyük bir yemek verdim falan hastalıktan ve yemeğin stresindendir dedim üzerinde durmadım. cumartesi akşamı dışarı çıktım eşimle test alalım dedik pazartesi gününe kadar olmazsa yaparız ama pazar sabahı dayanamadım yaptım
çift çizgi
ya aslında ne hissettiğimi halen bilmiyorum şaşkınım sadece sonra pazar günü 2 tane daha idrar testi yaptık onlar da çift çizgi çıktı. pazartesi dr.a gittim kese henüz görünmüyordu, dr. cuma günü tekrar gel dedi.
SAT:13 Ekim, şehir:İst., yaş:28 İlk gebelik, hamile kalınan kilo malesef 66 ama henüz beklenen doğum tarihini falan bilmiyorum bizi de alır mısınız aranıza