2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah hayırlısıla hemen cecık senı aylene kavustursun canım
ıyı yoolculuklar dılerım allah sızınle olsun kendıne cıcı bak ozletme burda senı bebısını beklıcez:13:
 
Tüm annelerimize iyi geceler diliyorum.10 haftalık hamileyim fakat 5 haftadan bu yana ara ara kanamalarım oluyor ilk kanamam olduğu gün doktor kesinlikle yatıcaksın kalkmıyacaksın dedi her gün progestan iğnem vardı.iğnelerim geçen cumartesi günü bitti..bugün eşimle dışarıya çıkacaktık tam merdivenlerden inerken bir şey hissettim ve yine kanamam geldi yine apar topar doktoruma gittik..kesede bir yırtılma yok rahim kenarında bir kanama göünmüyor hatta alttan kontrol yaparak rahim ağzı yaram mı var diyede baktı herşey yolunda fakat bu kanamanın neyden dolayı geldiğini bir türlü bulamıyoruz bu durumda riskli durum diyerekten yatış ve iğne veriyor.Doktoruma çok güveniyorum iyi bir doktor fakat neyden ileri geldiğini bulamadığımız için tedirginim..acaba diyorum adet tarihim geldiğinde mi böyle bir kanama oluyor..bugün başladığımız 3 günde bir vurulacak olduğum proluton iğneye başladık müthiş yoğun yağlı bir iğne olduğu içinde saatlerce ağrısı ve acısı geçmek bilmiyor...umarım bebeğimi sorunsuz büyütüp dünyaya getirebilirim..Şimdiden tüm annelerimize sağlıklı ve mutlu hamilelik dönemi geçirmelerini temenni ediyorum...
 

ben de babamı geçen yıl kaybettim hayatımda onun kadar değer verdiğim biri yok hala... ve bebeğime onun adını koymak istiyorum bana hem bebeğim hem babam olsun diye. ona seslensek de seslenmesek de aklımızdan çıkmıyo ki zaten. benim babamın adı ekrem anlamı da çok harika; asil, çok cömert, çok eli açık aynı babam gibi. belki yanına bi isim daha düşünebiliriz kadir de eski bi isim değil sonuçta.
 
ah canım yaa çok iyi anlayıorum seni ben de 11.30da hap aldım hala sersem gibiyim acayip uyku yapıyor ama olsun tek bulantım olmasın da uyuklamaya razıyım

cnm unisome'dan mı bahsettin uyku yapıyo derken (bulantı hapı). benim çok bulantı bazen kusmam var bir tek o geçiriyo da ondan sordum inşallah hiç bir yan etkisi yoktur.
 
bana doktorum günde 1 tane verdi, internette ne kadar kaç mg kullanılması gerektiğine dair bişiler var ama ben doktorumun sözünden çıkmayım dedim. İnşallah yarıyordur kudumaaa :)

iinnnşaallaah canım ben de 1 tane alıyorum.

feyste grubumuz var mı kızlar bu arada 2012 temmuz anneleri olarak??
 

canım senin için o kadar du ettim ki dün, inşallah hiçbir problem çıkmamıştır ve şu saatlerde uçaktan iniyorsunndur. bebişinle beraber güzeeeell bir ilk yolculuk geçirmişsindir inşallah :)
 
günaydın kızlar hayırlı cumalar...

bubacım umarım güzel bir yolculuk geçirmişsindir...

bu sabah güne pek iyi başlayamadık biz ama şimdi iyiyiz şükür...
 
Günaydın kızlar
Bu sabah müthiş bir sırtıma kadar vuran göğüs ağrısıyla uyandım
zor giyinip işe geldim nefes dahi zor alıyorum batıyor
Valla bi ara kalp krizi falan geçiriyorum sandım
Ama galiba üşüttüm, süt bezlerin gelişiyordur dediler ama daha erken olduğunu düşünüyorum
Neyse birazdan işyeri doktoruna çıkıcam umarım önemli bişey değildir
 
ya bakmayın pc başında, bu kulupte bulunduğuma. aslında teknolojı özürlüyüm:)pusecim; nasıl olduğunu kısaca bi izah edebilirmisin?


Tabiki canım

Lilypie sitesine gir
Maternity and Pregnacy ye tıkla
Days and week e tıkla
Full size ticker yazan yerden Next de
İlk adım olarak ordan kendine zemin seç Next de
İkinci adım simge seç next de
Üçüncü adım Expected due Date: Bebişinin tahmini doğum tarihi
Last Menstrul period: Senin son Sat bilgin
Bütün bilgileri girdikten sonra tablon hazır görüceksin zaten
sonra altta For websites yazan yerde Image Url ye tıkla çıkan linki kopyala
Sitemize dön profiline gir çizelgeye tıkla yapıştır kaydet, bu kadar
 
gunaydn kızlar nasılsnz hayırlı cumalar sabahtan berı karnım mıdem acayıp sıs sızdede oluyomu zor nefes alıyorum
 

puse iki gündür bende yok diye çok muzdariptim ama senin mesajını gördüm ve bişiler yaptım bakalım olmuşmu:)))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…