- 2 Mayıs 2010
- 4.307
- 2
- Konu Sahibi yellowdaisyy
canım hayırlı olsun. bende tüp bebeğe başladım başlayacağım derken hamile olduğumu öğrendim. benimde sat 7 ekim bat 3 kasımdı ve o gün öğrendim. değere takılma. usg de asıl haftası çıkar.
böyle tup bebekti aşılamaydı dıye ugraşanların kendılıgınden hamıle kaldıklerını duyunca cok sevınıyorum:) arkadaşım inşallah sorunsuz bır gebelık yaşar ve bebeni kucagına alırsın:)
teşekkür ederim arkadaşlar... ben doktora gittim cuma günü keseyi göremedik değerim 843.5 çıkmıştı cuma bugün tekrarladım 1986 çıktı salı günü çağırdı doktorum... keseyi görürüz artık dimi :)
saolasın canım valla bnde artık umut kalmamıştı hiç olmaz zannederken mucizem geldi çok şaşkın ve mutluyum
kızlar kalp atışları ne zaman duyuluyor acaba hangi haftada ?
ben sata göre 5+5 im.. ay çok heycanlıyım zaman geçsin mercimeğim sağlıkla büyüsün inşallahhhhhhhhh..
bende ara ara karın kasık ağrısı var idrara çıkma bnde hep vardır onda bi değişiklik yok ama göğüslerim şişik ve çok acıyolar... bide ara sıra başım dönüyor bide acıkıyorum çabucak
yesim83 benide ekler misin listeye sat 5 ekim herhalde temmuz ortası sonu olur doğum tarihi..23 yaşındayım ilk bebeğim