-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
rumuz
kacıncı bebek
sat
b.d.t.
dogum seklı
dogum
kılosu ve boyu
cınsıyet
/ısım
kılo
sehır
yas
nurgulce ilk 25 eylul 01 temmuz 58 ıstanbul 24 lame ilk 16 eylul 04 temmuz istanbul 30 gulden83 ilk 29 eylul 05 temmuz 53 kirklareli 28 yesim83 2.bebek 14 eylul 05 temmuz 53,5 y.disi 28 meleksen 2.bebek 01 ekim 07 temmuz kelebeketkileri
ilk 04
ekim10 temmuz 62 manisa 26 feyzabilal
ilk
04 temmuz
13 temmuz
58
erzurum
22
topraksu_ ilk 07 ekim
13 temmuz erkush ilk 09 ekim 14 temmuz 57 ıstanbul loneliness ilk 07 ekim 14 temmuz 61 bursa 27 hapsuu(bahar) ilk 11 ekim 16 temmuz 42 kibris 28 luxxor ilk 10 ekim 16 temmuz 52 ankara 28
kizlar listeye eklenmek icin bana ozel mesaj atin lutfen arada kaynayabilir
]
ekledim canim
rumuz
kacıncı bebek
sat
b.d.t.
dogum seklı
dogum
kılosu ve boyu
cınsıyet
/ısım
kılo
sehır
yas
nurgulce ilk 25 eylul 01 temmuz 58 ıstanbul 24 lame ilk 16 eylul 04 temmuz istanbul 30 gulden83 ilk 29 eylul 05 temmuz 53 kirklareli 28 yesim83 2.bebek 14 eylul 05 temmuz 53,5 y.disi 28 meleksen 2.bebek 01 ekim 07 temmuz kelebeketkileri ilk 04
ekim10 temmuz 62 manisa 26 topraksu_ ilk 07 ekim 13 temmuz erkush ilk 09 ekim 14 temmuz 57 ıstanbul loneliness ilk 07 ekim 14 temmuz 61 bursa 27 hapsuu(bahar) ilk 11 ekim 16 temmuz 42 kibris 28 luxxor ilk 10 ekim 16 temmuz 52 ankara 28
kizlar listeye eklenmek icin bana ozel mesaj atin lutfen arada kaynayabilir
Merhaba arkadaslar ben dusuk yaptım maalesef sıddetlı kanamayla bebegım gıttı..dılerım sızler sag salım kucagınıza alırsınız,dualarım sızlerle...
Canım beni eklemiştin ama silinmişim:44:
Özel mesaj atamıyorum
RUMUZ | KACINCI BEBEK | SAT | B.D.T. | DOGUM SEKLI | DOGUM KILOSU VE BOYU | CINSIYET /ISIM | KILO | SEHIR | YAS |
Nurgulce | ilk | 25 Eylul | 01 Temmuz | 58 | Istanbul | 24 | |||
LaMe | ilk | 16 Eylul | 04 Temmuz | istanbul | 30 | ||||
Gulden83 | ilk | 29 Eylul | 05 Temmuz | 53 | Kirklareli | 28 | |||
yesim83 | 2.bebek | 14 Eylul | 05 Temmuz | 53,5 | Y.disi | 28 | |||
meleksen | 2.bebek | 01 Ekim | 07 Temmuz | ||||||
centaur | ilk | 01 Ekim | 07 Temmuz | 51 | Ankara | 29 | |||
kelebeketkileri | ilk | 04 Ekim | 10 Temmuz | 62 | Manisa | 26 | |||
feyzabilal | ilk | 04 Temmuz | 13 Temmuz | 58 | Erzurum | 22 | |||
topraksu_ | ilk | 07 Ekim | 13 Temmuz | ||||||
ERKUSH | ilk | 09 Ekim | 14 Temmuz | 57 | Istanbul | ||||
loneliness | ilk | 07 Ekim | 14 Temmuz | 61 | Bursa | 27 | |||
hapsuu(Bahar) | ilk | 11 Ekim | 16 Temmuz | 42 | Kibris | 28 | |||
luxxor | ilk | 10 Ekim | 16 Temmuz | 52 | Ankara | 28 | |||
ferzanca | ilk | 17 Ekim | 23 Temmuz | 61 | Konya | 28 | |||
beni de ekleyin lütfen:) sat 17 ekim, tahmini 3 haftalık, öpüyorummmm
ekledimbeni de ekleyin:)) rumuz ferzanca, sat 17 ekim, tahmini doğum tarihi 23 temmuz, ilk bebek:)) kilo: 61, şehir konya, yaş 28. Sevgilerr
kızlar gebelikte istenen testleri yaptırıdnız mı?
bana doktorum bi dahaki kontrole bunları yaptır da geldi. uzun bi liste verdi. geçirdiğimiz hastalıklarla ilgili olanalr, kan idrar vesaire.
şimdi benim doktorum uzakta. tahlilleri burdaki devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum. yoksa iki iki yol gitmiş olacağım. malum, tetsler aynı gün çıkmıyor. doktorumda dışarda da yaptırabilirsin demişti.
şimdi devlettetki doktor bu testleri istiyorum diyince yazar mı ki?yazmazsa nasıl tepki verebilirim?nereye doktoraya gidiyorsan oraya yaptır bunları derse ne demeleyim?kaç yıldır devlete çalışıyourz, yararlanmaya kalkınca devletten kırk yılda bir kötü muamele görüyoruz.
sizden fikir alayaım.
kızlar gebelikte istenen testleri yaptırıdnız mı?
bana doktorum bi dahaki kontrole bunları yaptır da geldi. uzun bi liste verdi. geçirdiğimiz hastalıklarla ilgili olanalr, kan idrar vesaire.
şimdi benim doktorum uzakta. tahlilleri burdaki devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum. yoksa iki iki yol gitmiş olacağım. malum, tetsler aynı gün çıkmıyor. doktorumda dışarda da yaptırabilirsin demişti.
şimdi devlettetki doktor bu testleri istiyorum diyince yazar mı ki?yazmazsa nasıl tepki verebilirim?nereye doktoraya gidiyorsan oraya yaptır bunları derse ne demeleyim?kaç yıldır devlete çalışıyourz, yararlanmaya kalkınca devletten kırk yılda bir kötü muamele görüyoruz.
sizden fikir alayaım.
Kızlar SAT ım 08.10.2011 04.11.2011 de 3 günlük üstüne adet gördüm kesildi, 10.11.2011 de akam evde test yaptım ikinci cizgi hayal gibiydi 11.11.2011 günü sabah yaptım ilk önce çıkmadı 1-15 dakika sonra baya belirgin ikinci çizgi çıktı kan testi yaptırdım bthcg 239 çıktı doktora gittim kese görünmüyor ama gölge gibi yeni oluşuyor geç yumurtlamışsın gebesin 17 sinde gel keseyi görelim dedi, double vitamin başladı, folik asit kullanıyordum zaten şu an o kadar heyecanlıyıyım ikinci olmasına rağmen çok güzel bir duygu
BİLGİLERİM
Rumuz GULGUN, Kilom 75, yaşım 29, ikinci bebeğim, SAT ım 08.10.2011, beklenen doğum tarihi temmuz ortaları......
kızlar bende ankaradanım beştepedeyiz. ankaralı var galiba birkaç kişi.
Ben Guney korede yasiyorum canim. ve gida konusunda cook zorluk yasiyorum
hamile kaldigim gunden beri burda olmayan ama Turkiyenin heryerinde rahatlikla bulunacak bir sey istiyorum
hemde oyle boyle degil ama maalesef burda yok ve yiyemiyorum aklima gtirmemeye calisiyorum
ama hep aklimda:) yapabilecegim birseyde degil maalesef.
martta nasip olurda Tr ya gidersem yiyecem doya doya:))
simdi ne oldugunu demiyeyim baskasininda cani ceker gerci cok kolay bulunacak birsey
bu arada bende hic beliti yok kizlar sadece karnim doluymus gibi hissediyorum bazen o kadar
ne gogus sisligi ne sanci ne agri nede idrara sikca cikma
dogru durust birsey yok bebisimde buyuyemedi bir turlu
hesap yapiyom yapiyom bir tutturamadim :)
herkese merhaba bende temmuz annesiyim inşallah :)
bende de hiçbişe yok iştahsızlık var biraz sancılarım var ara ara çok nadiren bulantı hissim oluyo onun dışında hiç bişe yok yaa bulantım olsun biraz istiyorum ama hayırlısı
Merhaba arkadaslar ben dusuk yaptım maalesef sıddetlı kanamayla bebegım gıttı..dılerım sızler sag salım kucagınıza alırsınız,dualarım sızlerle...
kuzum benim gazda üstten degil baska bi yerden çıkıyo
Canım Allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum ben de ilk bebeğimi düşürdüm çok zor, inşallah yeniden hamile kalırsın en kısa zamanda
Hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun...
Evet ben de ankaralıyım batıkentteyiz:)
aklıma geldi sağlık ocaklarıda yapıyor, aile hekimliğine geçildi ya zaten onlarda gebelik takibi yaptığı için bu testleride yapıyorlar.
Kızlar SAT ım 08.10.2011 04.11.2011 de 3 günlük üstüne adet gördüm kesildi, 10.11.2011 de akam evde test yaptım ikinci cizgi hayal gibiydi 11.11.2011 günü sabah yaptım ilk önce çıkmadı 1-15 dakika sonra baya belirgin ikinci çizgi çıktı kan testi yaptırdım bthcg 239 çıktı doktora gittim kese görünmüyor ama gölge gibi yeni oluşuyor geç yumurtlamışsın gebesin 17 sinde gel keseyi görelim dedi, double vitamin başladı, folik asit kullanıyordum zaten şu an o kadar heyecanlıyıyım ikinci olmasına rağmen çok güzel bir duygu
BİLGİLERİM
Rumuz GULGUN, Kilom 75, yaşım 29, ikinci bebeğim, SAT ım 08.10.2011, beklenen doğum tarihi temmuz ortaları......
canım senin az olmuş. benim nisanda yapılmıştı bu testler en son.aklıma geldi sağlık ocaklarıda yapıyor, aile hekimliğine geçildi ya zaten onlarda gebelik takibi yaptığı için bu testleride yapıyorlar.
canım senin az olmuş. benim nisanda yapılmıştı bu testler en son.
bir de geçen gebliğimde kanda beta hcg için gitmiştim, onu bile yapmadılar. idrarda bile gebelik bakmıyoruz dediler.
kadın doğuma git dediler.
ama ben yien de bir telefon edeyim bakayım.
ooo ne güzel Ankaralı anneler olarak göbüşerimiz büyüdüğünde Allah kısmet ederse bir gün buluşalım
galiba oldu bakalım nasıl olmuş.
bence artık bhcg ye baktırma zaten kesenin görünme zamanı yapsan kafanı karıştırırsın sadece.
canım ben bat günü ölçtürdüm 110 dediler düşük değer gibi göründü de o yüzden en azından katlanmış mı katlanmamış mı ona bakacağım perşembeye de doktora randevu alacağım zaten. Onu görmeden için rahat etmeyecek o yüzden.. Buarada yukarda hamilelikte smear testi istiyorlar mı diye sormuştum canım onu bi okur musun?
RUMUZ | KACINCI BEBEK | SAT | B.D.T. | DOGUM SEKLI | DOGUM KILOSU VE BOYU | CINSIYET /ISIM | KILO | SEHIR | YAS |
Nurgulce | ilk | 25 Eylul | 01 Temmuz | 58 | Istanbul | 24 | |||
LaMe | ilk | 16 Eylul | 04 Temmuz | istanbul | 30 | ||||
Gulden83 | ilk | 29 Eylul | 05 Temmuz | 53 | Kirklareli | 28 | |||
yesim83 | 2.bebek | 14 Eylul | 05 Temmuz | 53,5 | Y.disi | 28 | |||
meleksen | 2.bebek | 01 Ekim | 07 Temmuz | ||||||
centaur | ilk | 01 Ekim | 07 Temmuz | 51 | Ankara | 29 | |||
kelebeketkileri | ilk | 04 Ekim | 10 Temmuz | 62 | Manisa | 26 | |||
feyzabilal | ilk | 04 Temmuz | 13 Temmuz | 58 | Erzurum | 22 | |||
topraksu_ | ilk | 07 Ekim | 13 Temmuz | ||||||
gulgun | 2.bebek | 08 Ekim | 14 Temmuz | 75 | 29 | ||||
ERKUSH | ilk | 09 Ekim | 14 Temmuz | 57 | Istanbul | ||||
loneliness | ilk | 07 Ekim | 14 Temmuz | 61 | Bursa | 27 | |||
hapsuu(Bahar) | ilk | 11 Ekim | 16 Temmuz | 42 | Kibris | 28 | |||
luxxor | ilk | 10 Ekim | 16 Temmuz | 52 | Ankara | 28 | |||
ferzanca | ilk | 17 Ekim | 23 Temmuz | 61 | Konya | 28 | |||
Hayirli olsun canimKızlar SAT ım 08.10.2011 04.11.2011 de 3 günlük üstüne adet gördüm kesildi, 10.11.2011 de akam evde test yaptım ikinci cizgi hayal gibiydi 11.11.2011 günü sabah yaptım ilk önce çıkmadı 1-15 dakika sonra baya belirgin ikinci çizgi çıktı kan testi yaptırdım bthcg 239 çıktı doktora gittim kese görünmüyor ama gölge gibi yeni oluşuyor geç yumurtlamışsın gebesin 17 sinde gel keseyi görelim dedi, double vitamin başladı, folik asit kullanıyordum zaten şu an o kadar heyecanlıyıyım ikinci olmasına rağmen çok güzel bir duygu
BİLGİLERİM
aile hekimi canım burdaki de. acaba şehir şehir farkediyor mu?demekki orda sağlık ocakalrı aile hekimliğine geçmemiş, burada geçti, cuma günü gittim, p.tesi teste çağırdı.