- 26 Mayıs 2010
- 1.996
- 0
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #4.361
kızlar hepinizde çok teşekkür ederim. gerçekten çok kötü durumdayım, eve sigara paketi almıyorum ama gece istek geldimi o an herşey o kadar mümkünatlı geliyor ki hemen marketten sipariş veriyorum. çoğu zaman aldıktan sonra pişman olup atıyorum paketleri. keşke tiksinseydim ama hiç öyle bir durum yok maalesef. hafta sonumu evde yatarak geçirip bırakmayı deneyeceğim, hatta dediğiniz gibi benim elimde bırakacağım diyeyim. iyi temennilerinize ihtiyacım var. pazartesi günü artık bu pislikten kurtulmuş olarak dönerim inşallah aranıza
aaaaaaaaa kuzum sen sigara mı içiyorsun geçmişi okuyamadım görmemişim postunu bende gebelikten önce sigara içiyordum ama şimdi yanımda bile içirmiyorum arada bir çok canım istiyor ama o an hemen alıyorum elime bi şişe su onu içiyorum Benim bir arkadaşım çok fazla içerdi günde hemen hemen 2 paket içiyordu hamile kaldı doktora sordu tabiki içemeni tavsiye etmiyorum ama çoooooook kötü duruma gelirsen yani tansiyonunu falan düşürür elinde titreme olur ağız tadın bozulursa bir tane içebilirsin demiş duyduğumda doktora çok kızmıştım ama bazen böyle durumlar olabilirmiş sonra o arkadaşım bebeğin hareketlerini hissetmeye başlayınca kendiliğinden bıraktı kıyamadı yavrusuna Sende meleğini düşün annesi yazık günah onun o ufacık yerde penceresi yokki yavrucak açıp camları hava alsın dimi şekerim İnşallah bugünden sonra kesinlikle aklına bile gelmez canım senin için dua edeceğim