2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benimde öle canım seninle aynı herşeyimiz... 2 gün öncesine gayet güzel içiyordum ne mide bulantısı ne bişi .. ama bıraktım inşallah 3.günüm bugün ve artık elime almak istemıyorum her nefeste vicdan azabı çekıyordum ..bırak canım sende bırak hiç içme ..

İnşallah canım bırakmak ıstıyorum bende zaten
 
Senı cok ıyı anlıyorum duygusallaştık ıyıce bı de aıleden ayrı olmak ustune eklendı ben sabah haberlerını ızlerken bıle aglıyorum her sabah :) eşlerimiz iyi dayanıyor bende bazen cok bunaltıyorum hıc sorun olmadan benım esımde cok yogun calısıyor aman ona bır sey olmasında burada ne zaman ne olacagı bellı olmuyor cunku :S her gun olay her gun

allahım korusun sizi ve orada özellikle görev için bulunanları ... hayırlısıyla bitirin oradaki sürenizi...
 
canım bende sigara içen biriydim hemde tiryaki derecesinde denebilir.nezamanki zam geldi o gun sıgarayı ınat ugruna bıraktım içtigim sıgaraya ödedıgım paranın nerdeyse tamamını vergi olarak ödedıgım için inat ettim biraktım.bide ne ögreneyim sıgarayı bıraktıgım ay hamileymişim ozaman dedimki kendi kendime allahım bu bana verdiğin en güzel hediye allahım beni sıgarayı bıraktıgım için bana dunyaları bağışladıgını düşündüm,ve bu hediyeye tüm yaşamım boyunca sahip cıkıp koruma ve besleme görevini bana yani annesine bahşetti o yüzden sıgara içerek onun hayatını riske atamam sende yapma canım ne olur benı yanlış anlama akıl vermek deıl benımkı sadece bi tavsiye azaltmana çok sevindim.birakacagınada ınanıyorum yeterkı iste .insan istedikden sonra başaramıyacagı şey yoktur.

bırakacagım canım ya olmuyor zaten boyle
 
Neden canım rahatsızlıgın mı var hıç gormedın mı? ben yarın kalp atıslarını dınlemeye gıdıyorum tam 8 haftalık oluyorz yarın

yok canım rahatsız falan değilim çok şükür :nazar: ama meleğimi merak ediyorum iyimi diye :18: biz 10 haftalığız..kalp atışını 2 hafta önce duydum canım...ama bi dahaki kontrolum 5 ocakta ya çok var daha :18:
 
yok canım rahatsız falan değilim çok şükür :nazar: ama meleğimi merak ediyorum iyimi diye :18: biz 10 haftalığız..kalp atışını 2 hafta önce duydum canım...ama bi dahaki kontrolum 5 ocakta ya çok var daha :18:

endışelenmemeye çalış ıyı dusunuyoruz ıyı olsun dıe :)
 
X