- 3 Aralık 2011
- 1.149
- 3
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #4.141
yok canım uykusuzluktan dgl ıse gdyorum o saatte o yuzdn yoksa uyurum
Ahhh ah çalışmak çok guzeldir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım uykusuzluktan dgl ıse gdyorum o saatte o yuzdn yoksa uyurum
günaydın hapsuu iyiyim ben bebişimle yani umarım iyidir siz nasılsınız? şimde bende mide bulantısı falan hiç yok ya korkuyorum bebiş acaba duruyor mu diye !
canım hıc endıse etme ne guzel daha iyi bulantı cekmemen bebısın daha rahat oluyo oyle :) benım arkadasım hamıle subatta doğum yapacak hıc bulantı yasamadı bebegıde cok ıyı. kotu dusunme kötüyü düşünürsen kötüyü cekersin iyi dusun ki hersey iyi olsun
saol cnm hepimizeee inaşllah
oyyyyy ne kadar güzel bi hediye buuu rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah ....
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bulantıların devam ediyomu hapşuu
arsimacım geçmiş doğum günün kulu olsunn
Haklısın sanırım olacak varsa da onune gecemeyız sırf kafam dagılsın dıe gırıyorum dusunmekden sıyırmayayım dıye kafayı şırnak da :S
arsima canım seninde doğum günün kutlu olsun. biraz geç oldu geçmişi yeni okudum şimdi fark ettim.allah sana ,minişine ve tüm sevdiklerine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah nice mutlu yıllara
günaydın sevgili temmuz anneleri ve onların minişleri. arsima canım yeni okudum geçmiş doğum günün kutlu olsun allah sana, minişine ve tüm sevdiklerine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah.nice mutlu yıllara
Ben de o var sanırım once kötüyü düşünüyorum.Dün kötü haber aldım annemin damarınde genısleme olmus doktor 6 ay sonra gel tekrar bakalım genısleme olursa buyuk bır amelıyatın olacak demıs... ben burdayım onlar orda ... küçüçük kardeşim var ne olacak bılmıyorum düşünmemek elde degıl ... aıleden uzak olmak gıbı kotu bırsey yokmus cok ıyı anladım
Ahhh ah çalışmak çok guzeldir.
maalesef öle canım olacaksa ne yaparsak yapalım önüne gecemeyiz sonucta allahın takdiri...
ben 2 yıl önceki hamileliğimde çok kısa sürdü gerçi ama aman yarabbim nelere dikkat edıyordum neler neler düşünüyordum bi panik haldeydim.... ama öğrendim ki herşeyin zamanı varmış ve kısmet işiymiş... bayramda hamileliğimin 4.haftasıymış ve ben bilmiyordum henüz , öle soğuktu öle sğuktu ki donduk günboyu ama titredim resmen akşama kadar ama ben hasta bile olmadım, ağır ağır kaldırdım bişiler birsürü iş yaptım bide küçük bi kaza atlattım ..hiçbişey engel olmadı ..bunda çok daha rahatım aklıma kötü şeyler getirmiyorum bol bol dua edıyorum....
kafayı yeme meselesi bende de öle .. bulundugumuz yerde yapacak hiçbirşey yok ondan da öte kimsemiz yok arkadaşlarımız yok ..çok canım sıkılıyor , 4 yıldır o kadar rutindiki hayatım haftaiçi iş akşam ev haftasonu yine ev hep ev ... ben sadece temizlik yapıyordum ... şimdi ise onu da yapmıyorum zaten çok uykum var hep yatıyorum hep yatıyorum...
canım sıkıntın anlıyorum allah yardımcınız olsun ilaç tedavısıne basladı herhalde doktor tahmınım işe yarar da gerek kalmaz umarım ameliyata
günaydın hapsuu iyiyim ben bebişimle yani umarım iyidir siz nasılsınız? şimde bende mide bulantısı falan hiç yok ya korkuyorum bebiş acaba duruyor mu diye !
beksu valla benim 12 hafta oldu bu zamana kadar ciddi derecede mide bulantısı yaşamadım.sadece yemek yedikden sonra arada bir oda midem hafifden bulanıyor okadar yani rahatsız edecek kadar deil.sanırım herkezde aynı belirtiler olmayabiliyor doktorumda aynısını söyledi o yüzden merak etme bende senın gibiyim. doktorum bebegim için gayet saglıklı diyor bende ona güveniyorum.
Ben de o var sanırım once kötüyü düşünüyorum.Dün kötü haber aldım annemin damarınde genısleme olmus doktor 6 ay sonra gel tekrar bakalım genısleme olursa buyuk bır amelıyatın olacak demıs... ben burdayım onlar orda ... küçüçük kardeşim var ne olacak bılmıyorum düşünmemek elde degıl ... aıleden uzak olmak gıbı kotu bırsey yokmus cok ıyı anladım
akşam ağladım bir sürü ... eşim yoğun çalışıyor ve sigarayı bıraktık , eşimde sigarayı bırakabilmek hemde borçları vardı o yüzden bu haftayı oruç tutarak geciriyor tabş biraz zor geçiyor... ben başladım benimle ilgilenmıyorsun da öle yapmıyorsunda şöle yapmıyorsunda zaten anammı var babammı var yanımda kimsem yok sende ilgilenme ben tek başıma yaşarım böle diye diye ağladım...hiç duygusallık yoktu aslında ama niye öle oldum anlamadım ..gurbette olmak gercekten zor bu ara zaten elimi kaldırmaya dermanım yok mecburen yapıyorum ve çok zoruma gidiyor memleketimde olsam diyorum hiçbişey yapmazdım diyorum...e
akşam ağladım bir sürü ... eşim yoğun çalışıyor ve sigarayı bıraktık , eşimde sigarayı bırakabilmek hemde borçları vardı o yüzden bu haftayı oruç tutarak geciriyor tabş biraz zor geçiyor... ben başladım benimle ilgilenmıyorsun da öle yapmıyorsunda şöle yapmıyorsunda zaten anammı var babammı var yanımda kimsem yok sende ilgilenme ben tek başıma yaşarım böle diye diye ağladım...hiç duygusallık yoktu aslında ama niye öle oldum anlamadım ..gurbette olmak gercekten zor bu ara zaten elimi kaldırmaya dermanım yok mecburen yapıyorum ve çok zoruma gidiyor memleketimde olsam diyorum hiçbişey yapmazdım diyorum...e
gecmiş olsun canımm
allah kolaylık versin zor oluo bu durumda insan üzülüo
Düşünün ya sigara bıle mıdemı bulandırmıyor... tek olunca ınsan can sıkıntısına ıctıkce ıcesım gelıyor ama azalttım artık
Düşünün ya sigara bıle mıdemı bulandırmıyor... tek olunca ınsan can sıkıntısına ıctıkce ıcesım gelıyor ama azalttım artık