ilknurcum bende de çarpıtı gii değil de kalbimin çok kuvvetli çarptığını hissediyorum yani hızlı değil ama nasıl bir güm güm gümlüyorsa yattıığım zaman ağzımdan çıkacak sanıyorum bazen. sanırım Vücudumuzadaki kan miktarı da artmaya başladığı için kalp daha çok çalışıyor ister istemez. Doğumdaki kan kaybını Allah şimdiden yerine koyuyormuş biliyor musunuz hamilelerin vücudundaki kan yüzde 40 oranında artıyormuş?
Evet canım görevde yükselme eğitimi ve sınav uzun zamandır bu sınavı bekliyordum oda tam bu zamanda oldu. Kısmetsizlik işte neyse olursa olur olmazsa olmaz benim güzel bir tesellim var zaten :))
benim de temmuz 15 de bir sınavım vardı :)) muhtemelen giremeyeceğim çünkü doğum da o zamanlara denk geliyor.... hayırlısı hakkımızda bebişten daha önemli değil ya napalım...
Arkadaşlar ya bu ikili test ve üçlü testleri kimler yaptırcak yada yaptırmayacak ve yaptıranlar nasıl yapılıyor biraz bahsedermisiniz:44:
,
ultrasonla ölçüm ve anneden alınan kanda bazı tetkiklere bakılarak risk durumu belirleniyor... kesin tanı değil sadece risk olup olmadıgı söylenıyor... aslında biraz kafa karıştırıcı bana göre.. benimde kafam karışık baya bu konuda....
Selamün aleyküm kızlar şimdi dr.dan geldik. Nasıl mutluyum uçuyorum mutluluktan. Bugün doğum günüm hayatımda aldığım en güzel hediyeydi oğluşumu görmek:) elleri ayakları yavrum nasıl hareketli maşaALLAH barekALLAH. pipisini bile görüdm yaaa:) hani olasılıksız erkek yavrum annesine gösterdi o kadar oynak ki bi sağa bi sola her yerini gördüm elhamdülillah çok mutluyummm Rabbim bu anı sizlere de tez zamanda yaşatsın. Canım oğlum seni çok seviyorum haykırmak istiyorum şuanki halimi bir görseniz.
ayy canım maşallah ne kadar güzel çok erken dönemde öğrendin, ultrason 3 boyutlu yada 4 boyutlu renkli gösterenlerden falanmıydı yoksa normal ultrasonmuydu merak ettim.. bende 12.haftama girdiğimde gideceğimde cinsiyetini öğrenebileceğimi düşünmüyordum acıkcası.... allahım tamamına hayırlısıyla ermeyi nasip etsin canım....
doğum gününde kutlu olsun , ne güzel bir gün böyle