doğum günün kutlu olsun canım eşinle bebişinle nice mutlu yıllara...
hayırlı uğurlu olsun inşallah, hoşgeldin aramıza...
benim de temmuz 15 de bir sınavım vardı :)) muhtemelen giremeyeceğim çünkü doğum da o zamanlara denk geliyor.... hayırlısı hakkımızda bebişten daha önemli değil ya napalım...
,
ultrasonla ölçüm ve anneden alınan kanda bazı tetkiklere bakılarak risk durumu belirleniyor... kesin tanı değil sadece risk olup olmadıgı söylenıyor... aslında biraz kafa karıştırıcı bana göre.. benimde kafam karışık baya bu konuda....
ayy canım maşallah ne kadar güzel çok erken dönemde öğrendin, ultrason 3 boyutlu yada 4 boyutlu renkli gösterenlerden falanmıydı yoksa normal ultrasonmuydu merak ettim.. bende 12.haftama girdiğimde gideceğimde cinsiyetini öğrenebileceğimi düşünmüyordum acıkcası.... allahım tamamına hayırlısıyla ermeyi nasip etsin canım....
doğum gününde kutlu olsun , ne güzel bir gün böyle
canım normal ultrasondu ama dr büyüttü ekranı ben beklemiyordum cinsiyet falan ense kalınlığı için normal seviyelerde olsun diye dua ede ede gitmiştim bir baktım ne göreyim benim oğluşum bir oynak her yerini gösterdi annişine :)) bu arada elhamdülillah ense kalınlığımzda güzel. darısı hepinizin başına. doğum günüm için çok teşekkürler.