2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı


geçmiş olsun tatlım sana da keşke çaresi olsa da birşeyler yapabilsek


sağol canım amin
canım bende senın gbym doktoruma sordm ılac verdı ama kullanmamaya calış dedı bende zorluyorum kullanmyorm

hangi ilacı verdi acaba?
 
slm kızlar bende aranıza yeni katıldım 8 haftalık bebişim
güzel haberlerde okudum üzücü haberlerde Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
 
merhabalar arkadaşlar...dün doktoruma gittim.bu hafta 7 haftalık olmam gerekiyordu ve kalp atışlarını görecektik.ama dün henüz 6 haftalık gibi göründüğünü söyledi.kesede büyüme var ama bebek görünmüyor henüz.10 gün sonra bir daha bakalım ve emin olalım dedi.bakalım 10 gün sonra kesenin içi boş mu dolu mu görücez.bir oğlum var 10 yaşında.daha önce de yazmıştım.geçen sene ki gebeliğim de bebek gelişmediği için kürtajla bitti.sanırım bu da öyle olacak.bir bilginiz var mı bu konuda.bazen sabahları midem bulanıyor ama bu durum boş gebelikte de olur mu?
 
Allahım saglikla kucaklarımıza almayı nasip etsin arkadaslar...
Uzun zamandır sizleri takip ediyordum ama yazmadım...

Takibi bırakacagim dun bebeğimi kaybettim...

Rabbim sizleri saglikla kavustursun.


Allah sabırlar versin arkadaşlar, sağlıkla yeniden bebek haberleri verirsiniz inşaAllah en yakın zamanda...Allah yardımcınız olsun..
 

evet cnm ben de özellikle sırt üstü ve yüz üstü yatarken minik minik kıpırtılarını hissediyorum...
 
iyi akşamlar bayanlarrrrr. nasılsınız bakalım bugün? ben size kısaca ne yaptığımı yazayım. kan pıhtılaşması varmıs bende. mutasyon testi istendi ve sonucum pek parlak değil. nomal gebelere göre 7 kat daha fazla düşük riskim varmış. hemen kan sulandırıcı iğneye başladık. doğum olana kadar hergün 1 adet iğneyi karnımdan kendime vurucam. pek acı vermiyor. ama daha ilk iğneden morarma başladı. birkaç ay sonra karnımda morluklardan iğne yapacak yer kalmayacakmış. inşallah çok zor günler beklemiyordur bebeğimi ve beni. duyunca gerçekten çok üzüldüm. hastanenin en sert hemşiresi bile yumuşadı gözyaşlarım karşısında. Allah kimseye böyle bir durum yaşatmaz inşallah. bir de ultrasoda bebeğime baktık. hareket ettiğini gördüm ilk defa. nasıl güzel bir duygu anlatamam. kucağıma almayı sabırsızlıkla bekliyorum sizler gibi. benim kan pıhtılaşması olan arkadaşlara bir tavsiyem var. sadece aspirin içerek önlem almış olmuyoruz. mutlaka bir üniversite hastanesine gidip mutasyonlarınıza baktırın. bu hem sizin hem de bebeğiniz için çok gerekli.
 

inşaAllah bebeğini ve seni çok güzel günler bekliyordur, sağlıkla kucaklaşırsınız inşaAllah gönlünü ferah tutmaya çalış..
 
hayırlı olsun çok sasırdım belli demekki şimdiden bnde 8 haftalığım sen hangi hastaneye gittin peki böyle renkliydi
ben izmir çiğlide kordon kadın doğum dal merkezi diye bir polikilinik var oraya gidiyorum.inan bende çok şaşırdım daha önceki hamileliklerimdeki ultrasonlardan hiç birşey anlayamıyordum.
 


kendini kötü hissetme o kadar çok insanda var ki ama çoğu insanda farkında değil, insanın başına olumsuz birşeyler gelince öğreniyor. bende iğne vuruluyorum. hamileliğimi öğrendim ilk gün başladım. bir ara kanamam oldu diye yalnız aspirini kesti doktor. bebeğim sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsinde hiç şikayet etmiyorum. istersen koldan ve bacaktan da yapabilirsin. bana hemşire tarif etmişti. kan pıhtılaması düşük yapmaktan ziyade bebeğe yeterli kan gitmemesine beslenememesine ve canlılığını devam etmemesine neden oluyor, genelde de kalbi durmuş oluyor.
 
gece kimse yok herkez misil misil uyuyo bende yatamizda yatip var misin yok musun izliyorum
birde bakim topige dedim

pamuk helva tatlim simdi yatiyorum sirt ustu kipirti hisediyorum ara ara cok tuhaf birde son ayki vuruslari dusununce korkuyorum
 
günaydın hayırlı cumalar herkese

güzel haberler gelmesi dileğiyle güne başlıyorum....
 

canım şanslısınki bebeğini kaybetmeden bu durumu öğrenmişsin.. ne güzel.. bende iğne vuruluyorum hemde sabah akşam... vurduktan sonra iğne yerini ovarsan morarma daha az olur... ayrıca topraksu arkadaşımızın dediği gibi kol ve bacaktanda vurulabilirisn... sanki bacak bana daha kolay gibi geliyor... bir sonraki bölgem bacak olcak benim... rabbim hepğimize kolaylık versin..

bebeğini kaybeden arkadaşlara sabır diliyorum ve umarım en kısa zamanda tekrar güzel haberler alırlar..




günaydınnnnn:))
 
günaydın dün doktora gittik ve bebeğimizin kalp atışlarını duyduk kızlar allaha şükür
darısı bekleyenlerin başıana
mide bulantısı içinde hap verdi bu sabah kullanmaya başladımbakalım inşallah işe yarar
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…