- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #33.741
biz 4 ay önce gün almıştık göztepe eğitim arastırmadan, haftaya olcaktı. doktorla gittim görüşmeye, genel anestezi yaptıklarını öğrendim, o zaman silin bizim randevumuzu dedim iptal ettirdim. ben lokal istiyorum, el kadar bebeği tam bayıltılmasını istemiyorum zaten doktorumuz da lokal yaptırın demişti.
bize de verdi doktorumuz kan damlası ferrum,
doktora deviti de veremiyorum süte karıstırıp veriyorum dedim, bunu da oyle yapayım mı dedim
olmaz dedi, süte karıştırılmaması gerekiyormuş, deviti verebilirsin sütle ama kan damlası olmaz dedi.
bi de kabız yada ishal yapabilir dedi, kakanın rengii değişebilir dedi.
oğlum kabız yada ishal olmadı ama kaka düzeni bozuldu, kıvamı değişmedi ama bazı gun yapamadıgı oluyo.
bizim doktrumuz yürüteçi önermedi, biz hoppala aldık.
içinde oturuyo oyuncakları ile oyalanıyo, oyun halısı yerine hoppala bize daha uygun geldi cunki oğlum yatmayı sevmiyo, ayakta yada kucakta durmak istiyo, ayaklarını basmayı seviyo..
içine koyduk henuz hoplamıyo ama oyalanıyo hiç değilse birazcık. müziği de dikkatini çekiyo.
bugunle dun arasında da fark var ama, biraz biraz kendini sallamaya basladı, keşfettikçe daha iyi oynayacaktır diye düşünüyorm.
Eki Görüntüle 560300
Bende almayi dusunuyorum hoppala ama bizim salon ve mutfakta kapimiz yok ee butun günümüzde orda gecio benim baktiklarim hep kapi pervazina asilio.bu oyle degil galiba urunu nerden kaca aldin yazarmisin canim