- 3 Mayıs 2012
- 152
- 2
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #33.641
Herkeze merhaba, ben aslında ağustos annesiydim ama bebeğim 36+6 doğduğu için Temmuz 16 da dünyaya geldi prensesim, benim merak ettiğim büyüme atağı yaşadığımız şu dönemlerde bebekleriniz neler yapabiliyor mesela sizi tanıdığını nasıl ifade ediyor, sesli çok gülüyor mu, taklit yapabiliyor mu, kalkmaya dönmeye çalışıyor mu? merak ettiklerimizi paylaşalım :81:...
Bizim bdt göre gelmiş bebisin:) Allah anali babali büyütsün.Oğlumda 10 temmuz doğumlu,inanamıyorum büyüdü.Dun 40 çıkarmaya bebis geldi evimize bizim ki resmen abi modunda inceliyor bebisi,biseyler mirildaniyor.Oğlum 2 haftadır donuyor yuzukoyundan sirt üstüne.Suyunu artik kendi iciyor,kulplu bardak aldık,kaba bir sekilde kavrayip,ucunu ağzına goturebiliyor,zaten suan elini neye temas ettirirse ağız anında açılıyor :)ek gıdaya başladık ama puskurte puskurte ne tattiysa artik.Babası bağlama ya da gitar çalınca çığlık çığlığa konusarak eşlik ediyor bende Cevat kelle modunda kamera ile :) hiç büyüsün istemiyorum.Benide babasinida tanıyor,eve misafir gelince farkedebiliyoruz.Dışarı çıkınca umrunda değiliz,meme isterse ancak.Oyuncaklara dikkatini verebiliyor.Karanlıkta görebiliyor,alacağımı farkedince gülümsüyor :)basını iyi bir sekilde kontrol edip,oturma cabalarında.hiç büyümesin,zaman ikimiz icinde dursun istiyorum :)