- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 20.144
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #33.601
yalnız şu kaldır yatır yöntemi neymiş merak ettim????
ccanım internette var saatli hyapıyorsun herşeyi oydu sanırım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben ağustos annesiyim ben de doktora gittim geçen gün sana spiral takamam uyutmam lazım ama emziren anneler için doğum kontrol hapı var dedi onu yazdı adı cerazette,düşük dozda hormon içeriyormuş.aldım okudum prospektüsü bebeklerin gelişimini takip edin dikkatli kullanın yazıyor valla cesaret edip kullanamadım.bi de sezaryenliyim 2 yıl gebelik yok dedi dr,zor bi durum(
allah aşkına bebeğini öyle uyutmaya nasıl alıştırdın banada söyle. yalvarıyoruuuuuuuuuuuuuuuuum
benim oğlum 4 aylık çok salya çıkarıyor.elleri hep ağzında. sizce neden. dişmi çıkarıcak yoksa.doktor yok dedi
bebeğiniz başını kendi çevirebiliyorsa, beslendikten gazını kusmuğunu attıysa, altı temizse yüz üstü yatırın. korkmayın. benim oğlum hiç uyumuyordu.çok ağlıyordu. evir çevir derken bi gün yatağıma yüz üstü yatırdım sırtına msj yapayım dedim. bide baktım gözünü kapattı. anında hemde. böle uyucakmış meğerse. o gün bugün geceleride öle yatıyor. mışıl mışıl uyuyor. 3-4 kesintisiz hemde. gazınıda atmasına faydalı oluyor. uykuda hep pırtlarını dinliyorum. sabaha çok mutlu uyanıyor :)
korkmayın deneyin derim.
bebeğiniz başını kendi çevirebiliyorsa, beslendikten gazını kusmuğunu attıysa, altı temizse yüz üstü yatırın. korkmayın. benim oğlum hiç uyumuyordu.çok ağlıyordu. evir çevir derken bi gün yatağıma yüz üstü yatırdım sırtına msj yapayım dedim. bide baktım gözünü kapattı. anında hemde. böle uyucakmış meğerse. o gün bugün geceleride öle yatıyor. mışıl mışıl uyuyor. 3-4 kesintisiz hemde. gazınıda atmasına faydalı oluyor. uykuda hep pırtlarını dinliyorum. sabaha çok mutlu uyanıyor :)
korkmayın deneyin derim.
canım bebeklerin yüzüstü çok rahat ettiklerini ancak bunun tehlikeli sonuçları olabildiği okumuştm Allah korusun.amerikada hastanelerde ve sonrasında bebeklerin yüzüstü yatırıldığını ancak boğulma nedeniyle ani beşik ölümlerine neden old. bu yüzden annelerin bu pozisyonda yatırmaktan kaçınması gerektiği yazıyordu.bebeğinizi gözeyim altındayken yüzüstü yatırın ama siz yokken yada uyurken dikkat edilmesi gerekirmiş.Ben yanındayken yüz üstü yatırırm odadan bir kaç sn bile çıksam çevirirm.dikkatli olun derm arkadaşlar...
Bende weeweell wma232 var, memnunum
Sağol canım.. :)
5. ayda yatır kaldır sistemini deneyeceğim..allah aşkına bebeğini öyle uyutmaya nasıl alıştırdın banada söyle. yalvarıyoruuuuuuuuuuuuuuuuum
doğdunğundan beri yüzüstü yatırıyorum,bi sağa bir sola..bebeğiniz başını kendi çevirebiliyorsa, beslendikten gazını kusmuğunu attıysa, altı temizse yüz üstü yatırın. korkmayın. benim oğlum hiç uyumuyordu.çok ağlıyordu. evir çevir derken bi gün yatağıma yüz üstü yatırdım sırtına msj yapayım dedim. bide baktım gözünü kapattı. anında hemde. böle uyucakmış meğerse. o gün bugün geceleride öle yatıyor. mışıl mışıl uyuyor. 3-4 kesintisiz hemde. gazınıda atmasına faydalı oluyor. uykuda hep pırtlarını dinliyorum. sabaha çok mutlu uyanıyor :)
korkmayın deneyin derim.
her sabah,,selaaaammmm baya oldu gırmeyelı. oglumu bılıyorsunuz 8 aylık dogdu. sımdılık ıyı cok sukur. sızler nasılsınız?
Arkadaslar kızıma geceleri bisi oldu surekli aglayarak uyanıyor. Normalde hic ağlamazdi.dudaklarını büke büke içlenerek ağlıyor hemde gözlerinde yaslar. Ne oldu bilmiyorum. Gunduz hic i degisiklik yok yatağına koyuyorum uyuyor.. Aksamda 10 da uyuyor ama normalde gece 4 de uyannırdı hafif ikinmalarla mizmizlikla hmen emzirirdim yine uyurdu. şimdi 12 de aglayarak uyanıyor. Büyüme atağı olabilir mı 4 aylık olucak 12 sinde cok üzülüyorum bı yerimi ağrıyo acaba gaz mı of of cok mutsuzum ya(
selaaaammmm baya oldu gırmeyelı. oglumu bılıyorsunuz 8 aylık dogdu. sımdılık ıyı cok sukur. sızler nasılsınız?
Canım ben ağustos annesiyim ben de doktora gittim geçen gün sana spiral takamam uyutmam lazım ama emziren anneler için doğum kontrol hapı var dedi onu yazdı adı cerazette,düşük dozda hormon içeriyormuş.aldım okudum prospektüsü bebeklerin gelişimini takip edin dikkatli kullanın yazıyor valla cesaret edip kullanamadım.bi de sezaryenliyim 2 yıl gebelik yok dedi dr,zor bi durum(
terliyor olabilir belki? ya da burnu tıkanmıştırArkadaslar kızıma geceleri bisi oldu surekli aglayarak uyanıyor. Normalde hic ağlamazdi.dudaklarını büke büke içlenerek ağlıyor hemde gözlerinde yaslar. Ne oldu bilmiyorum. Gunduz hic i degisiklik yok yatağına koyuyorum uyuyor.. Aksamda 10 da uyuyor ama normalde gece 4 de uyannırdı hafif ikinmalarla mizmizlikla hmen emzirirdim yine uyurdu. şimdi 12 de aglayarak uyanıyor. Büyüme atağı olabilir mı 4 aylık olucak 12 sinde cok üzülüyorum bı yerimi ağrıyo acaba gaz mı of of cok mutsuzum ya(