- 12 Nisan 2007
- 3.353
- 14
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #33.561
inş yanlış alarmdır canım.. yine de Rabbim hakkında hayırlısını versin..:26:
Aynen canım umarım öyledir. Hakkimizda hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş yanlış alarmdır canım.. yine de Rabbim hakkında hayırlısını versin..:26:
​nasıl anladın ki?
​nasıl anladın ki?
Aynen canım umarım öyledir. Hakkimizda hayırlısı olsun
Canım bi kaç gündür mide bulantilaim var bide üstüne kokulara karşı hassaslastim dün idrar testi yaptım öylesine iki cizgi çıktı umarım hormonlardandir ben kendimi dünden beri oyle teselli ediyorum çünkü adet görmedim
Canım bi kaç gündür mide bulantilaim var bide üstüne kokulara karşı hassaslastim dün idrar testi yaptım öylesine iki cizgi çıktı umarım hormonlardandir ben kendimi dünden beri oyle teselli ediyorum çünkü adet görmedim
4. aydan itibaren uyku eğitimine başlanabilirmiş..
kızım şuan kundakla, ağzında emzik ve müzikle uyuyor..
emziği sadece uyurken veriyorum, dün akşam emziksiz uyutayım dedim. çığlığı bastı:84:
peki sen nasıl uyutuyorsun?ben kundan yapamıyorum yaptırmıyorrrrr doğduğundan beri elleri açık olmassa uyumuyor eldivende kulanmadım ben
ben artık kundak yapmıyorum. çünkü ne zaman kundak yapsam çığlık atarak korkulu gözlerle uyanıyordu.. şimdide kundaksız durmaya alıştı..4. aydan itibaren uyku eğitimine başlanabilirmiş..
kızım şuan kundakla, ağzında emzik ve müzikle uyuyor..
emziği sadece uyurken veriyorum, dün akşam emziksiz uyutayım dedim. çığlığı bastı:84:
peki sen nasıl uyutuyorsun?
ben beşiğine koyuyorum kendi uyuyor :44:
nasıl becerdin peki?
yatır kaldır sistemiyle mi?
ve gündüz de o şekilde mi uyuyor?
emzik?
dur sakin ol benim bebeğim hiç ağlamadı doğarkende ağlamadı bu içime dert oldu
düzenli emzirdim saati saatine hiç ağlatmadım ağlatmıyorumda
emzik kızım hiç almadı suyu bile bardakta içiyor
beşiğine yatırıyorum kendi kendine doğduğundan beri uyuyor bakınıyor bi 5 10 dkka
demin mesela öptüm saçını okşadım iyi gecelr bebeğim dedim uyumuş
sen bi yazı paylaşmıştın yatır kaldır felan onu okudum benm yaptığımın aynısıydı zaten herşeyin idüzenli yapıyorum kısaca
mesela akşam 9 10 gibi yatıyor saba 6da uyanır emiyor 1 1,5 saat koklaşıp oynuyoruz emiyor geri uyuyor böle günlük 3 4 kez
maşaallah sana ve kızına canım.. İnşaallah hep böyle devam eder..
bende kızımı gerekli olmadıkça sallamıyorum.. karnı toksa, altıda temizse emziğiyle uyuyor çoğu zaman
Evet canım haklısın.. ben hepsini tek tek kontrol edip öyle yatırıyorum..amin canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
çocuk ağlıyrosa ya karnı aç ya altı pis yada gazı var
ben hiç kucağıam almadım kafası düzleşti bebein
Evet canım haklısın.. ben hepsini tek tek kontrol edip öyle yatırıyorum..
Eşim sağ olsun geldiği gibi kızı kucağına alıyor.. Ağlatana kadar kucakta tutuyor.. Ee tabi susturmak bana kalıyor..
Yüz üstü yatırıyormusun kızını? :44:Ben yatırıyorum.. ilk başta kollarında destek alarak kafayı kaldırıp etrafa bakınıyor. Sonra da yorulup ağlamaya nazlanmaya başlıyor..
Annecim böyle böyle öğrenceksin emeklemeyi diyorum.. iyice nazlanıyor..