- 30 Mayıs 2012
- 485
- 0
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #33.321
Tatlım çocuk doktorumuz verdi ayrıca benim eşim de doktor.. Neden verilmesinki öksürük şurubu ? Bazen burda yazılanları okudukça o kadar üzülüyorum ki. Yok işte salak doktor- bişey bilmiyor- o ilaç verilirmi vs. Madem doktorlara güvenmiyosunuz gitmeyin kardeşim..Benim eşim bir sürü seminere eğitime gidiyor sırf daha bilgili olmak için daha sırf daha fazla insan hayatı kurarmak için,bebeği o görmeden büyüyor. Geceleri nöbette arabadan indimi eve koşarak geliyor bebeğini bir an önce görmek için komşular bile hergün neden koşuyo bu adam evde bişey mi oluyo diyolarmış. Tamam tabii ki içinde bazı çürük elmalar var ama nolur bu kadar önyargılı davranmayın !! Onlarda insan ve insan hayatı için yaşıyorlar çalışıyorlar..
canım benim yaaa o kadar haklısın ki!!! benim eşim de doktor... bende bazı şeyleri okuyunca çok üzülüyorum... o kadar konferans,kongre, eğitim, bütün gece sabaha kadar kitaplar, yayınlar okumalar... eşimde kızımı görebilmek için koşa koşa eve gelir... kimi zaman gelir kızımız çoktaaaan uyumuş olur... her mesleğin içinde var öyleleri ama bunu kimse anlamıyor...