rota virüs bizimki 3. ve 5. aylarda olcak: çok tehlikeli ateşli ishal yaptırmalı bence. ama yan etki yaptığını bilmiyodum. bu sağlık ocakları niye uyarmıyolar ikinci defadır aşı dokunuyo çocuğuma! 2. ay aşıları ateş yapabilir demediler, yaptığında da "aa nadiren yapar" e söyleseniz de ona göre davransaydık, şurubunu içirseydik vs. korktuk. ishal aşısı da ishal yaptı, karın ağrısı yaptı doğru, şimdi burda okuyunca anlıyorum nedenini hayret ya.
benimki döndüğünde 2 ay 18 günlüktü:) bayaa bi erken döndü ya maşallah barekallah
arkadaşınki 3 buçuk aylık dönmüş dr erken demiş. öncesinde çok fazla çalışması olmadı bi gün bi baktım şok, öğrendikten sonra da devamlı uygulamaya başlıyolar zaten. emmeye yatırıyorum dönüyo, altını açıyorum dönüyo
ama ikinci tura geçemedik hala sırt üstünden yüzüstüne eyvallah, sonra yuvarlanıp gideyim demiyo...
bebişleri nasıl uyutuyosunuz? bizim habire değişiyo modellerimiz, şu ara dizimin üstüne-yastığına yüz üstü yatırıyorum dizimde bi ileri bi geri... kendiliğinden malesef
uykusu çok bile olsa uyumuyo
daha çok mu yoğunlaşmalı acaba? hazır çalışmaya başlamamışken... ve çalışmaya başlayanlar, bakıcı bebeğe ne veriyo sağılmış süt mü bırakıyosunuz-yetiyo mu? yoksa mama mı?