- 11 Aralık 2009
- 2.528
- 652
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #33.041
Merhaba arkadaşlarrr.. Kızım 23 Temmuzda 3,3360 olarak doğdu.. 1.ayında 24 ağustosta kontrolde 3640 gramdı.. doktor normal dedi. doğumdan sonra kilo kaybederler ve sonra almaya başlarlar. ikinci ayında bakarız dedi.. ama benim kız çok fena huzursuz... çok gazı ve kolik sancısı var. gündüz neredeyse uyumuyor. gözü hep memede. ara ara günde iki kez olmak üazere mama vermeye başladım. gece uyuyor gibi ama zor dalıyor. daha rahat gaz çıkarıyor.. bu huzursuzluklarını söylemek için sağlık ocağına gittim. tarttılar... 3880 gram geldi.. baktı hemşire üzerinde kıyafetler falan düşersek 3600 gram diye yazdı.. 280 gram birden neden düşürüülür anlamadım.. doktora gidin hiç kilo almamış dedi. 24 eylüle randevu almıştım. bu hafta içi mevlid yaparız diuye planlıyordum.
şimdi sğlık ocağı hemşiresi gelişmez beyni hasar olur falan dedi telaşlandımmm.. ne yapayım. ne tavsiye edersiniz ?????
Canım hemşire 280 gr düşürmemiş olsa da bebeğinin aldığı kilo cok düşük bence günde iki kere değilde düzenli mama takviyesine başlamanız gerekiyor ayrica sütunu sağmayi denedinmi sagdigin sütun miktarina bakarak sorunun neden ileri geldigini anlayabilirsin sütunun miktari iyi ise doktorunla bu konuyu ertelemeden görüşmelisin