- 20 Mart 2012
- 942
- 4
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #32.341
bende ishal oldu arkasından biraz kan geldi sonra sancılarım başladı hastaneye gidincede suyum geldi. Yani hepsi 3-4 saat içinde oldu herkesin bünyesi farklı çevremdekiler 40 dan önce doğum olmaz erkek bebek geç gelir deyip durdu.Kendi doktorumu aradım kan geliyor biraz dedim bir kaç gün gelir dedi o bile kestiremedi ki çok iyi bir doktor mükemmel bir doğum yaptırdı çok yardımcı oldu başlarda çok despot geliyordu korkuyordum resmen doktorumdan değiştirmeyi düşünmüştüm iyiki değiştirmemişim.
İşin özü Allah (c.c)herkese taşıyabileceği kadar yük verirmiş. Korkmayın inşallah bir avazda kurtulursunuz. Kendinizi şartlamayın da normal doğum diye koşullar neyi gerektiriyorsa öyle olur kimsenin lafını sözünü de takmayın hakkınızda hayırlısı olur inşallah.
Sagol cnm ben normal istiyorum diyorum ama bebegim ve benim icin hngisi hayirliysa oyle olsun diyorum. Bende birkac gundur var ayni durum ama herhangi bir kanama yok. Benimde erkek paşamin keyfi ne zaman gelecek bakalim bekliyoruz, herseyin hayirlisi olsun insallah diyorum. Sende gule gule buyut bebegini