- 22 Mayıs 2012
- 446
- 0
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #31.881
kızlar hafata kontrolleriniz nezaman hang günler benim 19u perşembe
benimde 19 u perşembe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar hafata kontrolleriniz nezaman hang günler benim 19u perşembe
benimde 19 u perşembe
veee o meşhur çatı muayenesi
bende bekleyenlerdenim. ama bu pazartesi sezeryan olacağım.bebeğin kilosu 3900-4000 civarı olduğu için normale riskli olabilir diyor.2 günüm kaldı ama hala kararsızım normali beklesem doğumda sıkıntı çekersem ya bebeğe bişey olursa korkusu var. sizce ne yapmalıyım. öğretmenim memlekete bile gitmedik evde bekliyoruz. diyorum başka doktora gidip normal doğumumu beklesem.
sezeryan olanların önerileri neler? genel anestezi alayım diyorum..
hepimize allah kolaylık versin.
kızlar ben doğum yaptım, doğum hikayemi eklediğim. yalnız sorunlarım var.
benim de bebeğim az emiyor. uyuya kalıyor memede ya da çok uzun süre hiç uyanmadan uyuyor. zor uyanıyor. mama veriyorum ben de. emiyor da. ama düzenimiz öyle karışık ki.
çocuk doktoru beslenmesi yetersiz dedi. hemşire gözetiminde emzirme yaptım. hemşire güzel emiyor dedi. sabah ve akşam birer kere mama ver, bi daha emzir dedi. ben de aptamil kullanıyorum. ama bebeğin cildinde acayip siivilce yapıyo sanki. sıcaktan değilse onlar. mama vermeyi iki gün kesmiştim, o zaman onlar geçmişti. doktor az beslenmiş diyince tekrar mamayı da verdik.
ben temmuz annesiyim ve bebeğim bir haftalık. bu işi düzene sokan biri lütfen bana yardımcı olsun. moralim çok bozuk. yapıyorum bişeyler ama ne yapıyorum bilemiyorum. özelden cevaplarsanız sevinirim, çünkü sayfaları sürekli takip edemiyorum.
aa kızlar yabancımısınız ekleyiverseydiniz listeye kendinizi
busmai,ncakir89,glmt,bengu38,akkusni,ftsvrgn,mavigibi,karakız,çağl aşlı, ilknur_007,mgeee,busra1980,,borntobemother,pinkpri nces,elifnaz,hullus,gamzeligamze,forum_2,minita ve ben tabiki
olduk mu 20 kişi
benimde :) bakalım ne diyecekler
bi kere altdan baktılar birşey yoktu kolaydi
hadi bakalım :) bnm hiç bakılmadı daha yaşayıp görcez.. perşembeyi iple çekiyorum birşeyler bellli olsun artık ama bide bakıyorsun perşembeye kalmadan sancılar başlamış doğru hastaneye olur mu olur :)
selammmmmm
merhaba, ben ağustos annesi olacağım inşallah. Ikinci bebeğim. Ilk doğumum spinal anestezi ile oldu, ben tavsiye ederim, genel anestezi aldığında ayılması var, bir süre sersem gibi yatacaksın. Sonra anestezinin etkisi ile kusabilirsin bir süre. Kimse sezaryenle doğumda genel anesteziyi tavsiye etmiyor, en azından benim çevremde, doktorum da kesinlikle spinal anestezi diyor. En ağrılı zamanı da uyuşuk olduğun için sorunsuz geçiriyorsun spinal anestezide, bebeğini ilk sen görüyorsun, ameliyat moduna girmiyorsun. Ben ayaklarımın uyuşukluğu gider gitmez kalkmıştım ve hiç bir sorunum olmadı, sıkıntısız bir doğumdu çok şükür, hem de bundan 10 yıl önce. şimdi şartlar eminim ki daha da iyi olmuştur.
Sevgiler hayırlı doğumlar....
kimse yokmu ?
cevap alamadım (
teşekkür ederim.allah sana da hayırlı doğumlar nasip etsin.
Aslında benim asıl sıkıntım normal doğum istiyorum fakat bebek 4 kg olduğu için sıkıntılı olur diyor? 5 kilo doğuranda var 3 kiloyu doğuramayan da var diyor. 1 gün sonra ameliyat ama ben hala kararsızım... beklesemmi.. Napsam...ya bebiş normal doğumda sıkıntıya girerse?
bekle arkadaşım beklee... Niçin sıkıntıya girsin bebek??? Birşey olacaksa her halükarda olur. Kendini germe bu şekilde. Iri bebek kolay doğar derler hep. Bir de bebek doğumdan önce kan ve sıvı olarak ağırlığının %30'a kadarını plasentaya bırakır. Yani ultrason verileri asla doğru değildir. Ya 3500 ise bebeğin? Emin misin 4 kilo olduğuna... Nice anneler bu şekilde aldandı... 4-5 kilo denen bebekler 3,5 kiloyu bile bulamadan doğdu...