- 27 Kasım 2007
- 7.618
- 3
- 38
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #31.841
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar erken gelir dedikleri için oda erkenden geldi adı yardım ama ne yardım stresten doğuramıyorum ben
uzaktan herşey güzelmiş canmlar balımlar ama yakında olunca huyunu gösterdi eğer aynı şehrde yaşasak(ki onun oraya taşınalım diye türlü laflar söylüyo) biz kanlı bıçaklı oluruz
bide son olarak bu günlerimiz k.validemle balayımızmış nasıl balayıysa ne demek istediyse benm aklım almadı
kızlar erken gelir dedikleri için oda erkenden geldi adı yardım ama ne yardım stresten doğuramıyorum ben
uzaktan herşey güzelmiş canmlar balımlar ama yakında olunca huyunu gösterdi eğer aynı şehrde yaşasak(ki onun oraya taşınalım diye türlü laflar söylüyo) biz kanlı bıçaklı oluruz
bide son olarak bu günlerimiz k.validemle balayımızmış nasıl balayıysa ne demek istediyse benm aklım almadı
ben de varım ayıp oluyo amaaaaglmt,bengu38,akkusni,ftsvrgn,mavigibi,karakız,çağlaşlı, ilknur_007,mgeee,busra1980,,borntobemother,pinkpri nces,elifnaz,hullus,gamzeligamze,forum_2,minita ve ben tabiki
aa hemen ekledim canım bak,hemde en başa
bebegım bende oğlana bugun sarılık testı yaptırdım sonuc 14.3 cıktı hafıf varmıs sık sık besle dedı . acepp hızlı gecırmek ıcın ne yapmak lazım ???
saygımı bozmuyorum Allahtan annem beni frenliyor ama sırf bana değil onada yapınca ağzımı açmıyorum ama içime işliyorAllah allah o ne demekmis oyle, bugunler iyi gunlerimiz asil seyler bebek olunca mi demek istiyor. Amann cnm ya bosver su zamanlar en stressiz sekilde bebegini beklemen gereken gunler, sen saygini bozma mesafeni koru en guzeli
kurban olsun teyzoşuuuuu nasıl güzel kırkbinkere maaşallah
annem gel artık bak ablalar geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kıyamam ben bu güzelliğe rabbim nazarlardan kem gözlerden korusun darısı benim gibi bebişlerini bekleyen tüm hamişlerin başına inşallahhhh
bizim topikten bir dertli arkadaş daha
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/542727-kayinvalidem-bize-tasiniyor.html
İşte o benim
bende 4 giböğle yemeğini hazırladım onu yedi ve yatmaya geçti kraliçe bi bakınayım dedim seninkileri okuyorum bi taraftanda burda dert yanıyorum
glmt,bengu38,akkusni,ftsvrgn,mavigibi,karakız,çağlaşlı, ilknur_007,mgeee,busra1980,,borntobemother,pinkpri nces,elifnaz,hullus,gamzeligamze,forum_2,minita ve ben tabiki
aa hemen ekledim canım bak,hemde en başa
Ben bu başlığa bakmayalı baya olmuş canım ya yeni yeni okuyorum, bizim trajikomik hikayemizi bulmuşsun
doğuramamak ayrı bir stres k.validem ayrı bir stres eşim apayrı teker teker gelin diye bağırasım var
burası ve siz olmasanz ne olurdu bilmiyorum
kraliçe doğumdan 2 3 gün sonra gidecekti şimdi göbek düşene kadar kalacakmış göbek ne zaman düşüyor kızlar
daha sona gelemedim ama okuyorum ama Allah sana dayanma gücü versin o k.valdeyle