- 27 Kasım 2007
- 7.618
- 3
- 38
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #31.581
Kizlar cok kotuyum bebisim iki gundur fakultede yatiyor sarilik oldugu icin. Florosan tedavisi aliyor. Gorseniz oyle zavalli oyle savunmasiz ki. Ustelik sutum yetmedigi icin cocuk beslenemeyip sarilik olmus. Zaten sutun yetmemesi bi vicdan azabi birde bunun icin hastanede yatiyor suan. En iyi ihtimalle cumaya ancak cikarilir gozuyle bakiyoruz. Bunlara uzulurken olmayan sutum de hepten kacacak kaygisi... Cok zormus ya. 2-3 saatte bir iceri aliyorlar emzirmeye alt degistirmeye izin veriyorlar. Sonra kuzunu birakip oylece gidiyorsun... Lutfen dua edin. Hemen iyilessin yavrucagim. 2 gunde oyle alismisimki ev bombos, heryerde onun kokusu... Allah kimselere bunlari yasatmasin.
geçmiş olsun canım
sarılık artık hemen hemen her doğan bebekte oluyor ve bazı durumlarda bu tedavi öngörülüyor
onun daha iyi olabilmesi için bu dualarım seninle en kısa sürede kavuşursun inş.
zor ama kendini üzmemeye çalış bak çaresi var bunu düşün
kızlar bebegım dogdu dogalı hep uyuyor ne kadar mıncıklarsak da uyanmıyor ne benı emmek ıstıyor ne mama yemek ıstıyor sadce ve sadece uyku baska bısey yokk Allah rızası ıcın dua edın bebegımde bır sorun cıkmasın ne olur aglamaktan hıckırmaktan dikişlerim atmıs
anamm zeynep kendini buyüzden niye yıpratıyorsun aşkolsun sana
o daha yeni çıktı anne karnından bu dünyaya alışmaya çalışıyor ve yeni doğanların çoğu uykuyu tercih ediyor
sana ağlamak sızlamak yerine onu uyandırma taktikleri bulmak düşüyor
sen kendini böyle yıpratırsan yine olan çocuğuna olur aman ha sakin olmaya çalış
uyandırma konusunda doktorlar ne diyor benim yeğenimde öyleydi soğuk suya bile sokun demişlerdi
bzde ayaklarını suya tutuyorduk
birde ayak altına vurunca uyanırmış