2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bel ağrısıyla tuvalete gittim acayip akıntım vardı beyaz sonra peçeteye sildim kahverengi geldi az ve şuan belim sızlıyor ağrıyor :26:

nişan taze kanla karışık bir akıntı gibi olmuyor mu takip et bakalım nasıl devam edicek nişan olmayabilir çünkü doğum yaklaştıkça akıntının rengi koyulaşır lökore denir.
 
bel ağrısıyla tuvalete gittim acayip akıntım vardı beyaz sonra peçeteye sildim kahverengi geldi az ve şuan belim sızlıyor ağrıyor :26:
canım, bence bir doktorunu arasan veya doktora uğrasan fena olmaz. nişan kırmızımsı olabileceği gibi kahverengi de olabiliyor. bir de sancı bele vuran bir şey. bir acilden görün derim.
 

maşallh kilosuda iyiymiş bebişin inş normal doğururuz

karakız nişanda olabilir o su içmemeden kaynaklı akıntılarda bazen koyu olabiliyor
 
kontrole gittik geldik biz
herşey yolunda çok şükür
suyumuz iyice azalmış haftaya kadar bizi idare edermiş :)
perşembe sabah hastanede olacağız Allah nasip ederse
 
allah analı babalı büyütsün cnm masallah bebişesende iyisin inşallah nasıl genel mi epiduralmi oldun ameliyat nasıldı kıısaca önerilerin

epidural oldu canım... herşeyin farkındasın çok güzel.. ama kızımı çıkarırken içinden sanki vakumla çekiyorlar gibi tabi öyle değil doktor çıkarıyor ama baya kuvvetli bir çekim.. sanki için dışına çıkıyor gibi (belki de çıkarıyorlar :) görmedim ) ama çok güzel birşey.. ben fotoğrafçıda ayarlamıştım ama onları daha alamadık.. sonuçta çooookkk mutluyum.. allah hepinize bebişinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ...
 

valla hayırlısıyla bı dogurayımm..anadolu ajansı gıbı heryere haber verecemm..napımmm..herkese beklemedeyız dıyorumm..artık dogurdum dıyeyımm dımı...)
ınsAllah Allah gonlumuze gore verırde normal yaparız dogumları
 

sağol cnm tşk...
sende merak etme vakti gelince hepsi yerin bulur...


ben gittim geldim...
biissürü tahlil yaptılar...
anestezi uzmanıyla görüştüm...
nst fln derken ancak eve geldik şükür...
cnm ben yarın sabah 9:30 gibi ameliyata giriyorum inşallah..
odamızı fln gördük...
önder beyle görüştük...
tahliller fln yaptılar...
şimdi sabah nasıl olur bilmiyorum ama sabahı bekliyorum...
cnm odam 3056 mı 3055 mi öyle bişeydi face adresin varmı ?
beklerim gel bebişimi gör
l


evt cnm bende öyle dedim hayırlısı buymuş diye...
ben drla daha hamileliğimin başında konuştum hiç ihtimal bile vermiyolar...
böyle evde ebe fln bulursan ancak yoksa özel hastanelerde pek ihtimal olmuyo sezeryandan sonra normali hiç denemiyolar bile...
 
gittim geldiiimm...
bi dünya tahlil yaptılar...
nst ye bağladılar...
anestezi uzmanımızla görüştük...
odamızı gördük...
sonuçlar güzel sabah 9+:30 da ameliyata alacaklar...
dualarını eksik etmeyen ve destek verici sözleri ile yanımda olan tüm arkadaşlara çok tşk ediyorum...
 
ha bu arada 2 hafta önce 450 dedikleri sezeryan doğum bir anda 630 oluverdi...
sabaha kadar bişey değişmezse durum bu...
 

allah kurtarsın kozmatik allah yardımcın olsun hayırlı evlat olsun bebeğin sende çabuk toplarlanırsın inşallh iyi haberlerini bekliyoruz.
 
 
allah kurtarsın kozmatik allah yardımcın olsun hayırlı evlat olsun bebeğin sende çabuk toplarlanırsın inşallh iyi haberlerini bekliyoruz.
amin cnm CÜMLEMİZ İÇİN İNŞALLAH...

 
Kizlar cok kotuyum bebisim iki gundur fakultede yatiyor sarilik oldugu icin. Florosan tedavisi aliyor. Gorseniz oyle zavalli oyle savunmasiz ki. Ustelik sutum yetmedigi icin cocuk beslenemeyip sarilik olmus. Zaten sutun yetmemesi bi vicdan azabi birde bunun icin hastanede yatiyor suan. En iyi ihtimalle cumaya ancak cikarilir gozuyle bakiyoruz. Bunlara uzulurken olmayan sutum de hepten kacacak kaygisi... Cok zormus ya. 2-3 saatte bir iceri aliyorlar emzirmeye alt degistirmeye izin veriyorlar. Sonra kuzunu birakip oylece gidiyorsun... Lutfen dua edin. Hemen iyilessin yavrucagim. 2 gunde oyle alismisimki ev bombos, heryerde onun kokusu... Allah kimselere bunlari yasatmasin.
 
 
 

cnm rabbim en kısa zamanda yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Bi dahada ayrılmayın inşallah...
Eminim çok zordur, ama teselli et kendini buda geçecek elbet...
Allah korusun üzüntü sütünü keser...
 

cnm Allah yardımcın olsun inş bende aynı sorunu yaşadım benimkiside 1 gün kaldı küvezde ağlamaktan bittim tabi ama nolur sabret kendinede çok dikkat et dediğin gibi sütün için de korkma emzirebiliyosan gitmez inş ben emziremedim sağıp vermek zorunda kaldım memeyi tutmadı halada tutmuyo sağıyorum bunada şükür en azından sağıp verebiliyorum sende sakın vazgeçme Allah bebeğine accil şifa versin sana sabır ve kolaylık.Onları orda bırakıp gitmek kadar zor bişi yok çok iyi biliyorum inş en kısa zamanda çıkarsınız.
 

cnm hayırlı doğumlar diliyorum inş ben genel anestezi oldum çok şükür rahattım bi sorun olmadı doğumdan sonra 8 saat içinde mutlaka yataktan kalkıp dolaşmaya çalış olurmu ne kadar erken kalkarsan o kadar iyi oluyo çabuk toparlanıyosun.Bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alman dileği ile.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…