2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aynennnn ya sırt ustu yatıyorum bazen yaaa acayıp kalbım sıkısıyoooo . nefes alamıyorum sanki biri gelip gogus kafesimin ustune oturuyoo

aynen yaa o bende de var nerdeyse nefesim 1 tık daha yetmicekmiş gibi oluyorum gerçekten çok sıkıştırıyo ama anne olmak kolay değil ha gayret dayan diyorum :) az kaldı ne de olsa belirsiz de olsa zamanımız elbet az kalmıştır :)

bir derdim var köşesine içimi dökmek istiyorum resmen
ama sonra sus diyorum şikayet etme ama yok doğuma kadar patlıycam offf doğum olsada gitseler
anam yanlızlık ne güzelmiş .. ben yanlız kala kala alısmısım herhalde ses mısafır benı boguyor bırakın benı kendı halime dıyorum temızlıgımı de ben yaparım yemegimi de .. laf batıyor bana .. bide şu cumleden nefret ettimmbi doğursada rahatlasak meğer ne derr ediyormus insanlar benii

evet bunu bende bılıyordum ama şöyle bişey soyluyor dr kaan kocatepe kateter belde durduğu için dogumdan sonra agrı kesmek kolay oluyormus ...
amannnnnn hepsi aynı işteee . gözümuz acık olan bıteni bilcezz:KK1: annem sende deli cesareti var dıyorrr.. ben korkmuyorum hiçççç:KK9:

Doktorlarin gorusleri degisiyor tabiiki.. bugun ki anestezi uzmani bana epidural daha sonra bazilarinda bas agrisina yada boyun tutulmasina sebep olabiliyor dedi. ben bu risk grubunda olup olmadigini bilemem sen ne istersen onu yapalim ama tavsiyem spinal dedi.:KK31::KK31:

slm kızlar bugün size davetsiz misafir getirdim kızımı.1 temmuzda doğumum gerçekleşti.erken oldu ama maş. kızım çok sağlıklı 3600 kg ve 50 cm de boyumuz var
canım hayırlı olsun bebeğin maşallah erken ama boyu kilosu oldukça iyi prensesin:nazar:rabbim şansını bahtını açık etsin..:nazar:
Kızlar inanılmaz ama gerçek...
Resmen göbeğimin üstüne kapkaynar su döktüm,(allahtan çok fazla değmeden kurtardım) göbeğimin sol tarafı şuan hafif soyulmuş ve kıpkırmızı buzluktan kıyma çıkarttım ve üzerine koydum, avuç içi kadar belki biraz daha fazla bi kızarıklık oluştu ...
Eşime açıp telefon ağlayasım var, ama zavallım kalkıp gelemez merak eder...
Dr gidecek kadar önemli de değil, yani üstü kızarık birazda canım acıyor.. Kıymadan sonra yğurtmu sürsem bi faydası olurmu?
Evde yanık kremim yok bu halde çıkıp alamamda :KK5::KK14:

allahım korumuş canım:nazar: şimdi iyisin inş..

Yarin sabah TR saati 11 25 de spinal anestezi ile dogum yapicam ama inanin cok korkuyorum. keske normal dogurabilseydim:KK19: hersey nasip insaallah hayirli olúr saglicakla kavusurum kucuk pasama. bana dua edin, bende sizlere dua edicem. Allah kimseyi bu yolda birakmasin, sag salim kavustursun hepimizi yavrularimiza.

Canım arkadasim Allah senin ve bebeğinin yolunu açık etsin inşallah saglikla kucağına alırsın Rabbim yavrularını sana bağışlasin:KK16:

Bugunde dogmadi bizim pasa ..... Cuma ya kadr bekleyecez dedi cumaya kadar dogurdum dogurdum dogurmazsam cuma 8.30 da yatis vercek ya sezeryan olcak ya normal dogurtcak

bu ne ya,benden mı bulaştı butun topiğe.kaçıncı haftadayız ne sancı ne su ne nişan,mıllet 35. haftada basladı dogurmaya,neyse hayırlısı dıyelım ne dıyelım artık

göbekimin yanında atıyor tik til birşey eğer bu hıçkırık ise kafasi ortada kızım ters mi dönmüş yine :26:

sanmam canım,benımkı de hıckırırken hep göbegımden hıssederım,ama kafası aşağıda emınım.zaten hıckırırken butun vucut tıtrer,sade baş değilki

canım nasılsın?
benim sata göre 13 temmuz doğum. ben de clexane kullanıyorum. ve cumartesi kestirdi clexanı. baştan sezeryan demişti, ama en son kontrolde herşey normal gidiyor dedi, normali bekleyelim dedi. sende durumlar nasıl merak ettim?

tam da bugün iğne kullananlar bıraktı mı diye soracaktım.. nasılsa kimse cvp vermiyor diye vazgeçmiştim.. iyi oldu sorduğun cnm.. benim sata göre 27 temmuz ama sanırım erken döllenme olmuş, ilk keseyi gördüğümüz andan itibaren hep 1 hafta önde çıktı ölçümlere göre.. ölçüme göre olursa 19-20 temmuz, sata göre olursa 27 temmuz bakalım.. bende cuma günü bıraktım iğneyi ve aspirini.. şimdilik beklemedeyiz bakalım.. bizim de şimdilik normal doğum gibi görünüyor bakalım kısmet..

lonelines bende aynı şekildeyim seninle
14 temmuz sata göre clexanda kullanıyorım ama doktorum bana kestirmedi sezeryandanda hiç bahsetmedi normali bekliyoruz biz limdi bu iğne kesilmelimiydi acaba ya :KK43:

bugun arkadaşıma gittim 10 günlük bebeği var 3200 minicik daha 2650 doğmuş çok şekerdi gaz sancısı başlamış 2 gündür yazık kıvranıp duruyodu

Son düzenleme:
Kızlar inanılmaz ama gerçek...
Resmen göbeğimin üstüne kapkaynar su döktüm,(allahtan çok fazla değmeden kurtardım) göbeğimin sol tarafı şuan hafif soyulmuş ve kıpkırmızı buzluktan kıyma çıkarttım ve üzerine koydum, avuç içi kadar belki biraz daha fazla bi kızarıklık oluştu ...
Eşime açıp telefon ağlayasım var, ama zavallım kalkıp gelemez merak eder...
Dr gidecek kadar önemli de değil, yani üstü kızarık birazda canım acıyor.. Kıymadan sonra yğurtmu sürsem bi faydası olurmu?
Evde yanık kremim yok bu halde çıkıp alamamda :KK5::KK14:

amannn dikkat!Çok geçmiş olsun canım.Umarım şimdi iyisindir

slm kızlar bugün size davetsiz misafir getirdim kızımı.1 temmuzda doğumum gerçekleşti.erken oldu ama maş. kızım çok sağlıklı 3600 kg ve 50 cm de boyumuz var

ayy canım benim maşallah Allah uzun ömürler versin bebeğine inş.Darısı bizim başımıza :KK52:

Yarin sabah TR saati 11 25 de spinal anestezi ile dogum yapicam ama inanin cok korkuyorum. keske normal dogurabilseydim:KK19: hersey nasip insaallah hayirli olúr saglicakla kavusurum kucuk pasama. bana dua edin, bende sizlere dua edicem. Allah kimseyi bu yolda birakmasin, sag salim kavustursun hepimizi yavrularimiza.

Oooo ne güzel.Hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım.Korkma canım hayırlısı ile yarın bebeğini kollarına alıp koklarsın inş. Darısı bizim başımıza en kısa zamanda :KK16:

Sagol canim, sende insallah saglicakla kucakla yavrunu. Insaallah kolay olur hepimizin dogumu.
Amin cnm cok sagol, insallah bir avazda kurtuluruz:)
benımde karnım kuculdu sanki sancım oluyor arada ve nedense acayıp mıdem bulanıyoo ..
ben dr uma dogum seklım nasıl olacak dedım . o da sezeryan olacak bılıosun dedı bende genel mi epidural mı . epidural dedi bence en uygunu deyınce baska bısey soramadım acaba spınalın mı epiduralın mı yan etkısı daha az .. anam herseyden kıllanır oldumm

valla yan etki acisindan bilmiyorum cnm,simdilik sezeryan dusunmedigim icin cok detayini ogrenmedim. Ama doktorun neyi tavsiye ettyse ona guven tbi:)

Merhaba
Bugun doktora kontrole gittim.dr bi bakalim bebege desi.bir baktim 4 cm aciklik var dediler.saat 19:08 de 2300 olarak oglum dogdu.sukur iyi gibi ama sut fazla istemiyo.doktor kucuk bebek oldugu icin zorlaniyor dedi dua edin lutfen

kızlar herkese slm yarın hastaneye yatıyorum inş perşembe günüde doğum olcak kısmetse dua edin benim içinde kendinize ve bebişlerinize iyi bakın herkese hayrlı doğumlar diliyoyıurm :))))))

canım çok geçmiş olsun.

Cok gecmis olsun cnm, yogurt falan pek iyi gelmez die biliyorum en guzeli silverdin+bepanten karisimi. Hqmileleikte bir sakincasi varmidir bilmiyorum tbi

Gozunaydin nimetcm. Gule gule buyut bebegini insallah:)

hayırlı olsun canım

kozmatik çok geçmiş olsun,ben de onu dıyecektım yumurta akı sür diye,zaten burbur söylemiş.aman son dakıka kazaları arttı forumda,allah beterınden sakınsın

geçmiş olsun canım
ay bende bişe yaparken göbeğime gelirse die korkuom su yada kızgın yağ fln
doktora gitmiyorsan arayıp sorsan ne olur ne olmaz
birde aklında bulunsun canım yanığa hep buz koyarız ama bu çok anlışmış
kışın bi arkadaşın elinde çay bardağı kırıldı eli yandı yeni koymuştu çayı dayanıklıda biridir öle böle derken gittik doktora orada söylediler buz oradaki hasar gören dokuları öldürürmüş
soğuk suya tutun dedi
elim yandı doktora gidiom die söylenen arkadaşa yapılan müdahalede yerinde oldu
bi bant varmış onu koydular iyi geldi valla eline
arayabilirsen bi sor

gözün aydın diğer doktorun dedikleri yersiz olmuş hıh
hadi hayırlı doğumlar olsun

byazda olabilir

pudra şekeri değilde nişasta ile açsaydın keşke

allah analı babalı büyütsün inş.

Cok gecmis olsun canim yaa.. gobeklerimiz buyuk ya cok hasar goruyor bende heryere carpip duruyorum bir kezde ocaga degdi ama Allahtan elbisem yandi sadece..

Herkese merhaba dogum hikayemi paylaştım okumak isteyenler olursa Temmuz anneleri dogum hikayeleri konusunda umarım herkes iyidir çok öpüyorum her birinizi ve bebeciklerinizi

Ay kuzum ya cok gecmis olsun. Soklardayim iki gundur arkadslardan biri de merdivenden dusmustu. Sende boyle.. Dikkat edin kizlar kendinize son gunleriniz artik. ( sen o kadar kostur kostur pastasiydi boregiydi. E nazar degdi tabi:p) cok gecmis olsun ya

canım hayırlı olsun bebeğin maşallah erken ama boyu kilosu oldukça iyi prensesin:nazar:rabbim şansını bahtını açık etsin..:nazar:

allahım korumuş canım:nazar: şimdi iyisin inş..

amannn dikkat!Çok geçmiş olsun canım.Umarım şimdi iyisindir

ayy canım benim maşallah Allah uzun ömürler versin bebeğine inş.Darısı bizim başımıza :KK52:

Oooo ne güzel.Hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım.Korkma canım hayırlısı ile yarın bebeğini kollarına alıp koklarsın inş. Darısı bizim başımıza en kısa zamanda :KK16:

Merhaba
Bugun doktora kontrole gittim.dr bi bakalim bebege desi.bir baktim 4 cm aciklik var dediler.saat 19:08 de 2300 olarak oglum dogdu.sukur iyi gibi ama sut fazla istemiyo.doktor kucuk bebek oldugu icin zorlaniyor dedi dua edin lutfen

lonoliness,minita,destny,Arsima,great turkısh,fame,alya38,yusuf-defne,kuvars,

kızlar çook sağolun eşim hariç etrafımda kimseye söylemediğim bu durumu size söyleyip destek bulmak ne kadarr güzel...
şimdi daha iyiyim dru aradım akşam gelirken eşim drun bana önerdiği kremi aldı şimdi daha iyi ama dokununca hala acıyor...
nstye fln bağlanırken dikkat etcem artyık:)
şimdi millet duysa beni hasta ilan edip eve doluşcaklar ayyyyy hayır kendimle bile uğraşamıyorum milletin "ama niye dikkat etmedin,şöle yap,böle yap" gibi cümlelerini hiç çekemem...
Alya cım hakikaten zaten kaza börek için patates haşladım onun suyunu dökerken oldu:KK70::KK53:ama yok dersimi aldım dahada bişi yapmıycam şu 8 gün evi derli toplu tutsam yeter...
CKORK cum hayırlı olsun.....:nazar:

kızlar herkese slm yarın hastaneye yatıyorum inş perşembe günüde doğum olcak kısmetse dua edin benim içinde kendinize ve bebişlerinize iyi bakın herkese hayrlı doğumlar diliyoyıurm :))))))

oh oh daha ne ister insan beklediği güne sağ salim kavuşunca...
HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUZ İNŞ...

X