2012 Şubat Anneleri

geçmiş olsun canım
kuşlarımda öldü kayınvalidemde öldü
bişey soracam ömer ablasıyla ilgilenince kıskançlık yapıyormu
ya bizimki çok kıskanç azcık başka birini sevsem bağırıyor geçen akrabamızın çocuğunu kucağıma aldım diye saçlarını çekti çocuğun

Hem de ne kıskanma. Kızımın onu kıskanması gerekirken ömer ablasını kıskanıyor. Kızımı seviyorum hoop yanımızda bitiyor. Kucağıma alyorum, bende gelicem diyor. Çok kıskanç çok:))

Hugocum kayınvalidenin vefat ettiğini biliyorum canım. Ev arama dönemlerimdi arada bakayım demiştim o zaman okumuştum. Çok şaşırmış ve üzülmüştüm. Sana da taziyelerimi sunmuştum o zaman. Hatta sevimsiz eltinin sana yaptıklarını da okumuştum. Allah rahmet eylesin tekrardan, mekanı cennet olsun.

kusura bakma canım o ara üzüntülüydüm unutmuşum şimdi hatırladım

memoşa lisanslı nevresim takımı aldım
aslında odasındaki bazaya aldım şimdilik ben yatıyorum
memişko beşikte daha
annemlerde yarın halı alacaklar memoşa
nevresimleri şirinler
yatak örtüsü fenerbahçe
halısıda inşallah şirinlerli olacak saray halının şirinler modeli var
yazada gardrobunu kitaplığını beyaza boyayacağım tamam olacak
nevresimleri çok sevdi cici cici deyip elliyor

Ömeri artık memeden kesmek istiyorum ama hem kıyamıyorum hem de çok düşkün olduğu için niyetine girmeye bile korkuyorum
Gece üç dört kez uyanıyor bu yüzden.

Fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar

Ooohh iyi günlerde kullansın, mışıl mışıl uyusun inşallah memocuk. Şirin baba oyuncağımız var bizim de. Küçük bir şey ama çok seviyor kerata onu.

Herkese merhaba muhabbet koyulasmis anca okudum yaziyorum malum 2 cocuk arada girebiliyorum. Canim mememi veriyorsun masallah isirmiyormu uygunsuz yerlerde istemiyormu? Benim ufaklik 5 ayligi doldurduk bi tek sabahlari biraz emiyor gun ici ya emer ya emmez birakti gibi damaklari sertlesti istemiyince sikiyor dis yok gerci daha:) kiskancliktan bahsetmissiniz ilgi kayinca ya huysuzluk yada sirinlikle ilgi cekmeye calismalar oluyor bu yaslarda benim ufakligi battaniye serip yere birakiyorum debelensin bacaklari gelissin diye havin rahat biraksin diye boya kalemleri kalem kutusu resim defteri aldim, ciziyor karaliyor kalem tutmayi ogrendi bayaga, sonra oyun hamuru acma tahtasi merdane ve sekil verme set halinde anneannesi getirmisti bende bi kac renk hamur aldim onlarlada oynuyor ufaklikta bol bol debeleniyor cingiraklariyla oynuyor, basinda duruyorum oynarken kalem tehlikeli cunku hamurda oyle bizimkinin agzina atma huyu var tadina bakar illa yada dis kasir arkalari basinda birlikte guzel oynuyor cozum uretmeye calisiyorum ne yapiyim, bu arada benim gibi ikinciyi dagum yapanlarla konusu gecmisti ikiz puset almicaktim ama sigmayinca artik aldik bi tanidiktan mecbur ikiside rahat etti en cokda ben zor oluyordu cok bu baston rahat pratik oldu tekse kisi hic dusunmeyin ikinci el alin derim temiz evde 3 puset oldu ama olsun. Disarda komik oluyor millet ikiz diye bakiyor yagmurluk olunca direk gorynmuyor biri buyuk biri kucuk aa kardesmis diyolar:)
Benim kizda henuz konusmuyor derdini anlatiyor bazi ikili cumleler kuruyor ne soylersem soyletip tekrar ettiriyorum kendince soyluyor s harfini soyliyemiyor s yerine d kullaniyor:) hugocum bende ufakliga rotavirus yaptirirken hemsireye balik yagini sordum balik tuketmiyor dedim kullan dedi bende 2 gun oldu alali bende octamar aldim benimkide sevdi iciyor, belki istahida acilir toparlar biraz, ay ne uzun yazdim her zaman girmeyince toplu yazdim:)
Cisini soyleyen varmi, yada oturaga vs oturan benimki piph diyor bakiyorum beze yapiyor ama oturmuyor ne tuvalete ne oturaga bagirip agliyor

octomar canım portakal tadında seviyor

Hg canim benimki o konu da tembel kaka yapinca anne kaka falan diyor cis deyince cis diyor ama bence erken bizimkine benim oglanda hala emiyor 2 ay sonra birakacagim kismetse

Hg canim benimki o konu da tembel kaka yapinca anne kaka falan diyor cis deyince cis diyor ama bence erken bizimkine benim oglanda hala emiyor 2 ay sonra birakacagim kismetse
Balparmagin cikardigi apimex leri diyorsun sanirim onlar 3 yas altindakilere verilmiyor bende arastirdim agir geliyor demek, benim yegen cok zayif ve gunleri ac gecirir o balik yagi suruplariyla kg aldi toparladi yasi 3 bitiyor yani etkisi oluyor vitamin mineral desteklide zaten dene

octomar canım portakal tadında seviyor

Canim bende int arastirdim bir tane balik yagi icinde ari sutu de var bizimkinin kilosu 14 300 iyi gibi sanki bu aylara gore iyi sanirim bazen sectigi yemek oluyor tamamlasin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…