2012 Şubat Anneleri

berfin iki çocuk bakmak zor bence al derim buhar makinasını havin sık hastalanıyor sanırım

bizimki çitos yiyor malesef tek sevdiği çerez bu
dün akşam kayınpedere giittik eşimin dayısıda geldi torunları var filan mehmetten az büyük tüm akşam oynadılar çok mutlu oldu mehmet ilerleyen saatlerdede çitos yediler hep beraber
engelleyemiyorusn bazen eve almıyorum ama böyle buldumu affetmiyor
babamızda dün kurs için şehir ddışına gitti gerçi annemler geliyorlar yanlız değiliz ama sanırım babasını özledi bugün çok durgundu

ben doktorumuza sordum balık yağını
güneş geçince, sadece aralık 15 ocak 15 arası kullanın dedi
önümüzdeki ay ben de alıcam
o zamana kadar balık yada cevizle takviye ediyorum...

Bugün yine yorucu bir gündü Evimi şu baskısı temizlik çocuk yemek derken şimdi oğlumu uyuttum biraz dinlenme vakti.oglum aslında gündüz 2 kere uyuyor sallarsam 1'er saat o aralarda biraz dinleniyorum.ama gece geceleri hala sık uyanıyor köpek dişleri patlıyor sanırım ondan biz dişler 2 yasa kadar tamamlanmaz sanirim aslında biterse daha rahat yer diye düşünüyorum.

Herkese merhaba, biz iki cocukla iki kati yoruluyoruz valla bu aralar bide sinir geldi bana 2 gundur sinirleniyorum hemen, ah o dis olayi biz alt kopekleri patlattik ustten biri yeni patladi diger ustse yakindir ilk azilarin hepsi cikti sanirim ikinci azilarla bir kopek kaldi onlar bitince tamamdir ama benim dis olayim bitmiyor kucugun baktim huysuzdu damaklar sertlesmisti butun dislerin yeride belirlenmis 1 en fazla 2 ay sonra onun disleri baslicak yani biri biterken digeri en bastan olayi devralicak, ben havinde oyle ates nezle vs yasamadim huysuzluk ve uyanmalari cok oluyodu ama berfinden cekiniyorum cu nku herseyde ters gidiyolar yani bunda sikinti cok yasicam gibi geliyor ates vs gibi ki insallah olmaz temennim,

Bu arada ben dis icin bunu kullandim cok iyi geldi diyen varmi?
Ben dentinox jel kullandim 3 tup bitirdik dedigim gibi cok sorun olmamisti zaten ama yeni fikirlere acigim,
Gecen tv cagla sikelde konusu gecti ben cocuklarima o jeli kullandim sorun olmadi dedi ama isim veremedi tv dan tlf izleyiciye sonra sana arkadan adini verirler dedi nette arastirdim bulamadim ogrensek iyi olurdu ithal bi jelmis burdada varmis

Canım biz bebedorun jelini kullanmıştık zor bulmustuk amabitkisel hemde çok rahatlatiyor ama şimdi şimdi izin vermiyor aklında bulunsun yada neobaby o da aynı belki faydasını görebilirsin

geçen hafta memoş hasta olmuştu doktora gittik antibiyotik vermişti iki gün kullanmıştık ilaç içmiyor burnunu sıkınca bile dişlerini hiç açmadan nefes alıyor yinede kaşığı sokamıyorum
bizde ihmal ettik ,yi görünüyor diye
sonra kayınpedere gittik orda oynadı etti arkadaş çoktu terlemiş üsteledi
dün doktora götürdük yine larenjit dedi
ne zaman hasta olsa larenjit oluyor çok canım sıkıldı

Hugocuk geçmiş olsun canım memo çok mu hasta oluyor aslında bağışıklık için karışım yapsan kuru meyvelerden maşallah diyeyim evde babası grip hastayı ben falan bizi mi ki güçlü çıktı ben hafta 2 kere yaparım eğer istersen tarif vereyim

canim gecmis olsun, benimkide ayni bebekliginden beri kipkirmizi olur nefessizlikten acmaz inatcilar bende pedetusu iciremiyorum calpolu seviyorda bende eczanede damlalik var ondan almistim ona cekip aa bak cok guzel vs degisik geliyor iciyor d vitaminide damlalikli aslinda d vitamini kucugunde havinde gorunce istiyor hemsire icsin sakincasi yok faydasi var dedi onada bir sise vermisti bide oyle dene, bide benimkine bisey yaparken direk yaparsan asla kabul etmez itiraz eder ama once ozendirip sonra uygularsam tamamdir her konuda huysuz oldugu icin once on itirazini kirmak gecmek gerek:) cocuklarda hastalik bize gore cok zor geciyor 2 hafta oldu bak burnu hala fikir fikir vucudun zayif ani varsa mikrop affetmiyor benimki kopek dislerinide cikariyorya, bu arada 2 ci azilari cikaran varmi hic aranizda? Onlar cok zormus yemek yedirtmiyormus agri oluyormus oyle dedi bi kac kisi tanidikta dogrumu acaba?

Canim oncelikle verdigin jel isimleri not aldim, bagisiklik icin o karisimi yazarsan cok makbule gecer malum onumuz kis cpcuklarin ihtiyaci var onlem almak en iyisi,
Benimde baharat karisimim var tv vermisti her yemege bir iki cay kasigi atiyorum hem lezzet veriyor hemde bagisiklik guclendiriyormus ee kizda yiyor etki ediyordur herhalde, bende yazarim defterde yazili kizi yatirdim uyansin yazarim bi ara ordan defteri alip tv bi uzman dr vermisti

sağolun kızlar
mehme sık hastalanmıyo ama hasta olunca direk larenjit oluyor
evi 24 dereceye aldık odasına büyük halı yaydım
malesef bende alerjik astım var normal halı kullanamıyorum el dokuma halı yayıyorum mecburen rahat nefes alabilmek için
hergün ev süpürüyorum temizliyorum ama nasıl oluyor böyle anlamıyorum mikrobikmiş ama bizimki üşütünce oluyor
annem geldi 1 haftadır mehmete baktı aldım elime buharlı makinayı tam bir hafta ev temizledim kızlar
evin tüm halılarını buhar makinasıyla sildim saatlerce üstelik içime sinmedi diye bitkisel temizleyiciyle beraber kullandım
o mutfak dolaplarını oturduğumuz odanın duvarlarını heryeri dip kçşe sildim buhar makinası mikropta öldürüyormuş diye yani inşallah artık daha titiz davranacağım

bende tavsiyede bulunabilirim kaçiboynuzu pekmezi hergün 1 kaşık içirin veya tahinede ekleyip kahvaltıda verebilirsiniz çok faydalı bende astım olduğundan ne zaman yesem daha rahat nefes alıyorum nefesimin açıldığını hissediyorum

Kızlar hava çok güzel degerlendirmek lazım oğlumu hayvanat bahçesine götürmek istiyorum daha önce götürmüştük çok beğenmisti tekrarlayın. Ama bunun sayesinde hayvanların çocuğu tanıyor eve oyuncaklarıni aldık bayiliyor .aklıma gelmişken karışımları benim; incir kuru üzüm yabanmersini yulaf ezmesi tahin pekmez fındık badem fındık kabak çekirdeği antep fıstığı blender dan gecirip başka karsim dut kurusu hurma gün kurusu pirinç unu yine pekmez kuruyemiş bazen avokado bazen muz atiyorum tam bomba oluyor:)

merhaba anneler naselsiniz çocuklar naselar ..................ben fatema fasta geliyorum bir erkek çocuğum var tamir adin 22/02/2012
listesine beni ekledi

Cümleten selamun aleyküm

Taşınacağımı söylemiştim bir iki ay önce girdiğimde. Taşındık, yerleştik, kızımı da okula yerleştirdim artık buradayım inşallah. Kızım birinci sınıfa başladı ve bizim için hayat oldukça yoğun bir hal aldı. Her sabah ömerle ablasını okula götür, akşam almaya git. Bu git geller arasına sıkıştırılan ev işleri, yemekler, misafir ağırlamalar... günün nasıl geçtiğini anlamıyorum.

Sizleri çok özledim kızlar. İnşallah herkes iyidir. Yavrucuklarınız daha da iyidir inşallah. Biraz geçmişe göz atayım.

unutmuşum taşınacağını
hayırlı olsun yeni eviniz
ömercik nasıl napıyo iyimi

Hugocuk merhaba canım. Özlemişim seninle yazışmayı öncelikle bunu söyleyim. Ömercik iyi. Nezle oldu burnu akıyor ama buna şükür . Hep hareket halinde söylememe gerek yok herhalde sizinkilerden tahmin edersiniz :)) konuşmasına gelince hemen her derdini anlatabiliyor artık. Valla çok yaramazlardı bebekken bugünüme şükrediyorum ben. Memoya geçmiş olsun. Larenjit olmuş yine o nasıl neler yapıyor. Kuşların da iyi mi hugocuk

maaşallah konuşuyormuş
mehmet daha konuşmuyor anne baba düştü bitti hadi ver mama su dede filan diyor
mehmette düzeldi çok şükür
ömerciğe geçm,ş olsun
canım kuşlarım 8 taneydiya kayınvalidem vefat edince o gece 2 kuşumuz öldü sebepsiz
şimdi 6 taneler iyiler sağlıkları yerinde şimdilik
valla bende bu güne şükrediyorum kolik yok

Tontinik ben kullanmıyorum. Bizim oğlan balığı seviyor maşallah . Ben de mümkün olduğunca balık yedirmeye çalışıyorum.

Hugocuk ölen kuşlarına üzüldüm canım.

Benim de kızım hasta bugün çok öksürüyor. Hafif de ateşi vardı okula gitmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…