- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #81.821
canim gecmis olsun, benimkide ayni bebekliginden beri kipkirmizi olur nefessizlikten acmaz inatcilar bende pedetusu iciremiyorum calpolu seviyorda bende eczanede damlalik var ondan almistim ona cekip aa bak cok guzel vs degisik geliyor iciyor d vitaminide damlalikli aslinda d vitamini kucugunde havinde gorunce istiyor hemsire icsin sakincasi yok faydasi var dedi onada bir sise vermisti bide oyle dene, bide benimkine bisey yaparken direk yaparsan asla kabul etmez itiraz eder ama once ozendirip sonra uygularsam tamamdir her konuda huysuz oldugu icin once on itirazini kirmak gecmek gerek:) cocuklarda hastalik bize gore cok zor geciyor 2 hafta oldu bak burnu hala fikir fikir vucudun zayif ani varsa mikrop affetmiyor benimki kopek dislerinide cikariyorya, bu arada 2 ci azilari cikaran varmi hic aranizda? Onlar cok zormus yemek yedirtmiyormus agri oluyormus oyle dedi bi kac kisi tanidikta dogrumu acaba?geçen hafta memoş hasta olmuştu doktora gittik antibiyotik vermişti iki gün kullanmıştık ilaç içmiyor burnunu sıkınca bile dişlerini hiç açmadan nefes alıyor yinede kaşığı sokamıyorum
bizde ihmal ettik ,yi görünüyor diye
sonra kayınpedere gittik orda oynadı etti arkadaş çoktu terlemiş üsteledi
dün doktora götürdük yine larenjit dedi
ne zaman hasta olsa larenjit oluyor çok canım sıkıldı
Hugocuk geçmiş olsun canım memo çok mu hasta oluyor aslında bağışıklık için karışım yapsan kuru meyvelerden maşallah diyeyim evde babası grip hastayı ben falan bizi mi ki güçlü çıktı ben hafta 2 kere yaparım eğer istersen tarif vereyim
Cümleten selamun aleyküm
Taşınacağımı söylemiştim bir iki ay önce girdiğimde. Taşındık, yerleştik, kızımı da okula yerleştirdim artık buradayım inşallah. Kızım birinci sınıfa başladı ve bizim için hayat oldukça yoğun bir hal aldı. Her sabah ömerle ablasını okula götür, akşam almaya git. Bu git geller arasına sıkıştırılan ev işleri, yemekler, misafir ağırlamalar... günün nasıl geçtiğini anlamıyorum.
Sizleri çok özledim kızlar. İnşallah herkes iyidir. Yavrucuklarınız daha da iyidir inşallah. Biraz geçmişe göz atayım.
Hugocuk merhaba canım. Özlemişim seninle yazışmayı öncelikle bunu söyleyim. Ömercik iyi. Nezle oldu burnu akıyor ama buna şükür . Hep hareket halinde söylememe gerek yok herhalde sizinkilerden tahmin edersiniz :)) konuşmasına gelince hemen her derdini anlatabiliyor artık. Valla çok yaramazlardı bebekken bugünüme şükrediyorum ben. Memoya geçmiş olsun. Larenjit olmuş yineo nasıl neler yapıyor. Kuşların da iyi mi hugocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?