2012 Şubat Anneleri

canım çok sevındım ıyı olduğuna. bebeği sabırsızlıkla beklıyoruz. sen bır bak durum ıyı gıderse ben 7 yıl dıyordum ama mayız hazıranda hamıle kalayım allah ızın verırse dıyorum. arada 2 yas fena olmaz herhalde...sen ıdolumsun :))

kızle sıze kuru uzumle mermelat tarıfı ve arkasından bu marmelatı kullanark yaptığım muhallebının tarıfını vereceğim . kızım çok sevdı :)

malumunuz kuru uzum hele bırde sıyahsa uzerıne bırde çekırdeklerı varsa muhtesem besleyıcı bır urun oluyor. evde sıyah kuru uzumlerım vardı. blendırdan geçırdım katı oldu bende uzerıne aızıcık sıcak su doktum . tekrar blendırdan geçtım. muhtesem ıçındekı çekırdeklerıde mınık mınık çıtırtılar çıkarıyor çok guzel oldu.
dagı

1 tatlı kaşığı bugday nışastasını bır çay bardağı su ıle pişirdim.içine bır tatlı kasığı mermelatı ve 1 tatlı kaşığı kerem halıne getırdığım fındık ezmesını ekledım. kızım çok severek yedı. doğal tatlandırılmış pudung gıbı oldu. hem tatlı hem besleyıcı. :)

beklı sızın bebışlerde sever dıye paylaşmak ıstedım

bence deri görüntülü sehpalar çok süper.birde ona uyan çay tepsisi süper olur orta sehpaları da var annemde hepsi var.çok güzel

geçmiş olsun tahmin etmiştim.fıtık ağrısı hiçbirşeye benzemiyor.ağır kaldırmamak ne mümkün bizim sıpaları kim taşicak

Hic oturmak elime gecmiyo hugo kostur kostur yasiyorum yani Allah aemanet artik:) esime diyorum bi yontem bul yoksa yanima yaklasma:)

bende aynen öyle bugün öğlen öylesine şekerleme yaptım süperdi dinç bir şekilde ayaktayım.öğlen dinlendiğim günleri unutmuşum

süper ya gözün aydın.bizim kız tutunarak ayağa kalkıyor oğlumda ayakta duruyor ama kendi kalkmıyor ben destekliyorum.bebeklerimin biri emekledi biri süründü.biri tutunarak kalktı diğer destekli yaptı.birbirini kovalıyorlar gelişim olarak :):):):)

selam kızlar bebeklerinizi bu ay tarttırdınız mı ?

selam tontinik öncelikle hoşgeldin tanımıyorum seni yada görmedim belkide burda seninde varmı bebek kaç kilo varsa ...
Kızlar bende bugün gittim kontrolü vardı sağlık ocağında en son 23 şubatta götürmüştüm 8 ayı bittiğinde 9.400 grdı 75 cm di bugün ise 9.600 dedi hemşireler yani 14 günde 200 gr almış iyi güzel boyuda 76 cm boyu uzun sanırım herkesinkinden boylu çevremdede...amcasına babasına çekcek.güzel dimi oğlumun kilosu kızlar 10 kg bişey kalmamış tabi bunlar elbisesiz kilosu demekki kucağımda bi10 kilo taşıyorum ben cnm oğlum...

Cnm deri sehpalarda sıcaktan bozulma sorunu olmazmı aslında hoş duruyorlar ama bakıcaz yarın kocam evde gezcez bakalım bulacakmıyım kafama yatan hoş olur

hugocum geçmiş olsun babamdada var fıtık kiloları ver onlar en büyük neden sonra bol bol hareket et ağır kaldırma ama oğlanları kucağa almamakta ne mümkün

canım hoşbulduk buradayımda çok aktif olamıyorum fırtına gibi bir oğlum var :))) bizde bugün kontrole gittik 9.150gr 76 boyumuz seininiki de iyimiş maşallah

geçmiş olsun hemşerim. inşallah ilerlemez ama fıtığın ameliyatsız tedavisi de var galiba. ama ona bile gerek kalmadan geçer inşallah. memo'ya da maşallah. kimbilir ne şeker olmuştur

arnazar oyuncaklarınız elinize geçince yorumlarını bekliyorum canım. bizim de bir fikrimiz olsun. telefondan ben de almak istiyorum. bizimki de telefon delisi.

Hic oturmak elime gecmiyo hugo kostur kostur yasiyorum yani Allah aemanet artik:) esime diyorum bi yontem bul yoksa yanima yaklasma:)

hemşire, görümcemle aynı gidiyorsunuz. o da hamile. oğlu olacak kısmetse, ona da sezaryen tarihi 25 aralık vermiş doktor. onu gördükçe benim geçen seneki halim geliyor aklıma hep. dayımın kızı ve teyzemin torunu da hamile, oğulları olacak ve hepsi de aralık sonu, ocak başı. nasıl da denk gelmiş. Allah bebeklerinizi kucağınızda görmeyi nasip etsin.

bu akşam ömer'e toz haline getirdiğim yulafı suyla pişirdim. pişince de bir tatlı kaşığı pekmez kattım, yedirdim. çok sevdi. deneyin derim. hem de faydalı çok.

bence 3'lü sehpa al. hem az yer kaplar, hem de daha kullanışlı olur. her misafirin yanına koyarsın bir sehpa.

Hugocuk geçmiş olsun yavrum, doktorun verdiği hareketleri aksatmadan mutlaka yap. Benim de kardeşim bel fıtığından kapalı ameliyat oldu, umarım seninkisi ilerlemez. Dikkat et kendine.

Bugün balkabağı tatlısı yaptım, minnoşum için de özel pişirdim püre gibi bayıldı. Özellikle benim gibi demir damlası kullanmayanlar için öneririm. Kansızlığa birebirmiş. Ayrıca içerisindeki lif oranı yüksek olduğundan kabız bebişlere de çok faydalı.

bir kaç gündür girmedim 15 sayfa birikmiş geriye dönük okuyacagım

nisanenin kız iyileşmiş sevindim
hugo geçmiş olsun, Allah şifa versin.

sorum 1 : ben bugün kasaptan kemik aldım, içinde ilik olandan çorba için. bir yerde duymuştum. yararı yokmuş diye. sizce yararlı mı? bebeğe besin değeri olarak yararı olmasa bile çorbanın kokusunu değiştirse bile yeter diye düşünüyorum. sizin bu konuda bilginiz var mı?

sorum 2: buharlı temizlik makinesi almayı düşünüyorum. nette arçelik alanlar memnun kalmış. siz ya da çevrenizde kullanan var mı? kullananlar hem zemin, hem mobilyada, hem camda kullanabiliyor mu?

bu arada evimize döndük. baba oğul bir hafta görüşmeyince nasıl özlemişler birbirlerini. oğlum babasına sarılıyor, yüzünü okşuyor, inceliyor ve bana hiç gelmedi onun kucagında. zaten kamera ile görüşme sırasında çocuk camı okşuyordu, nasıl şaşırdım. Allah hiç bir bebeği anasız babasız ve sevgisiz bırakmasın

sizin üniversitede kadın dogumda doç. emine hoca var, eşimi çok sever, hatta oraya üniversiteye gel demişti ama bizimkinin zorunlu hizmeti falan var.
4-5 ay önce ayşenur diye bir arkadası başladı hoca olarak.
çanakkaleye tayin durumumuz olsa isterdim
deniz gören yer iyidir

dediğin çizgi filmeler hangi kanalda, ben hiç bilmiyorum

çikko almıştım ben gebeyken.
soğuk üflüyor.
ama çok marka farketmez bence.

benim oğlan da brokoliyi hiç sevmedi. karnıbahar koyuyorum bu aralar. lahananın tadıda cok hoşuna gitmedi ama brokoliyi hiç beğenmedi.

Yok yaa 7 yil cok fazla cocuk bencil buyuyo paylasimci olmuyo ve digeri oldugunda cok kiskaniyo bide oyun srkadasi olmuyo evde sen daha iyi bilirsin bence bi cocugun kardesiyle buyumesinden daha guzel bisey yok.iki yasta cok guzel benimki cok hizli ama kizimin henuz biseylerin farkinda olmadigini gorunce seviniyorum yani anlayacagi zaman gelince zaten kardesinin varligini kabullenmis alismis olucak insallah.bide senin bakanin var benim oyle imkanim olsa dogururum ust uste sonra ne olacagini kim bilir en azindan gozun arkada deil bunlari dusun derim hakkinda hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…