- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #74.641
İyiyim canim yaa is ev cocuk hamilelik pek aklima gelmiyo tekmeyle benburdayim diyo bazen oglusum:)kosusturmaca.sende iyisindir insallah.o bahsettigin telefon bizdede var iki ay once almistim yeni yeni seviyo dugmelere basmaya alisti.kopegi bende dusunuyorum sen iyidiyorsan faaliyete gecirim umarim sever bizimkisi
19 ekimde kontrolümüz vardı 8 kilo olmuştu birdahaki konrol 19 kasımda
Kızlar perşembe günü misafirlerim olck çaya öğleden sonra için..3 lü sehpalarım vardı çok eskidi yerine yenimi alsam onlardan yoksa şu üstü fayanslı masalardanmı alsam bilemedim salı günü eşim evde bakıcaz gezcez çay falan verince misafire bardaklarını tabaklarını koymalarını için istiyorum masam her zaman müsait olmuyo çünkü büyükte o zaten...sizler ne yapıyosunuz evde misafir gelince çaya falan..?
Cvplarsanız bakarım yarın inş.Neyse tek gece kuşunuz olan ben de yatayım iyi geceler kızlar
selam millet sabahtan beri hastanedeydik
emar çekildi filan bel fıtığı varmış
doktor ağır kaldırma dedi dikkat et dedi yürüyüş dedi bikaç egzersiz verdi
inşallah ilerlemez ameliyat olmak istemiyorum
tosuntomda hastanenin maskotu oldu bugün tavşan kulaklı beresiyle doktorların elinden düşmedi sıpa
Hic oturmak elime gecmiyo hugo kostur kostur yasiyorum yani Allah aemanet artik:) esime diyorum bi yontem bul yoksa yanima yaklasma:)
aaman kızlar bebklerinizin eline kopabiliecek küçük oyuncaklar vermeyin...bu aksam bizim oğlan öteki tarafa gidiyodu az kalsın verilmiş sadakamız varmış....bitane küçük ucagaı vardı tekerlekleri vardı.biz kuruyoduk kendisi gidiyodu ucagın...eline vermiyoduk ama...sen nerden bulduysa onu almış...bende mutfakta yemek hazırlıyodum babası nette takılıyodu..neyse bizimki almış bir güzel tekerlegini koparmıs agzına almış...babası diyo öğürüyodu falan bi baktım agzında tekerlek hemen parmak atmış cıkarmıs...cok korktuk vallaha..çocuklar Allaha amenet....bize kalırlarsa ALLAH korusun sabaha cıkmazlar..neyse cok şükür gecti ders oldu bizde
bide oğlum bbugün maasallahhiç bi yere tutunmadan salonun ortasında 1 metreden fazladır yürüdü..çok sasırdım cok sevindim.. iki damla yasta düştü tabi...benim küçük tosbağam...büyümüşte yürüyecek artık
selam kızlar bebeklerinizi bu ay tarttırdınız mı ?
selam tontinik öncelikle hoşgeldin tanımıyorum seni yada görmedim belkide burda seninde varmı bebek kaç kilo varsa ...
Kızlar bende bugün gittim kontrolü vardı sağlık ocağında en son 23 şubatta götürmüştüm 8 ayı bittiğinde 9.400 grdı 75 cm di bugün ise 9.600 dedi hemşireler yani 14 günde 200 gr almış iyi güzel boyuda 76 cm boyu uzun sanırım herkesinkinden boylu çevremdede...amcasına babasına çekcek.güzel dimi oğlumun kilosu kızlar 10 kg bişey kalmamış tabi bunlar elbisesiz kilosu demekki kucağımda bi10 kilo taşıyorum ben cnm oğlum...
selam millet sabahtan beri hastanedeydik
emar çekildi filan bel fıtığı varmış
doktor ağır kaldırma dedi dikkat et dedi yürüyüş dedi bikaç egzersiz verdi
inşallah ilerlemez ameliyat olmak istemiyorum
tosuntomda hastanenin maskotu oldu bugün tavşan kulaklı beresiyle doktorların elinden düşmedi sıpa
altta goruyorum hemsire gelmış... nasılsın canım. nasıl gıdıyor bebeklerle hayat. hamılelık nasıl gıdıyor. kendıne ıyı bak tatlım
kızlar anasınıfı öğretmenı olduğum için mi yoksa çocukluğumda oyuncaksız buyuduğum için mi ben oyuncaklara acayıp düşkünüm.bebeğim dun 9. ayını bıtırdı bendee ödül olarak ona bugun palyskool ilk arabam artık yurumeye calışıyor. bu araba onun yurumesını hızlanıracacaktır.bızım telefonlara çok düşkün bende vermek istemıyorum o yuzden fısher prınce telefon aldım. hem renk sayı muzık vs gıbı pek çok ozelloiği var.ve yıne fısher prınce eğitici köpekciği aldım.bu kopeği bekarken komşumun oğlu oynuyordu. muhtesem eğlencelı ve saglam bır kopek. kızımda bır eğitici köpeği olsun ıstedım. inş persembe gunune kadar gelır kargomuz :)kızımdan çok ben sevıneceğim herhalde oyuncaklara :)kızımın eğitimi için okulda çocuklara hangı sarkıyı öğretırsem gelıp evde kızıma da soyluyorum. bugun ılk defa da hıkaye okuduk. elbette benı anlamamıştır ama resımlerı buyuk heyecanla takıp ettı. arada dıkkatı dagılsa da yenıde resımşlerı gözüne koya koya anlattım. kıtap sevgısı gelişsın ıstıyorumm...bırde artık yemeklerını mama sandalyesının onundekı bolume koyuyorum. doke doke yıyor.sonradan mudahale edıp doktuklerını toplayıp yedırıyorum.
Hic oturmak elime gecmiyo hugo kostur kostur yasiyorum yani Allah aemanet artik:) esime diyorum bi yontem bul yoksa yanima yaklasma:)
selam kızlar bebeklerinizi bu ay tarttırdınız mı ?
Kızlar perşembe günü misafirlerim olck çaya öğleden sonra için..3 lü sehpalarım vardı çok eskidi yerine yenimi alsam onlardan yoksa şu üstü fayanslı masalardanmı alsam bilemedim salı günü eşim evde bakıcaz gezcez çay falan verince misafire bardaklarını tabaklarını koymalarını için istiyorum masam her zaman müsait olmuyo çünkü büyükte o zaten...sizler ne yapıyosunuz evde misafir gelince çaya falan..?
Cvplarsanız bakarım yarın inş.Neyse tek gece kuşunuz olan ben de yatayım iyi geceler kızlar
bende normal istedim ama nasip değilmiş mehmet karnımda hep dönüyodu döne döne ters geldi sezeryan oldum üniversite hastanesinde oldum ben
plansızdı ve hafta sonuydu ama prof hemen geldi
bir hafta sonra mehmet sarılık geçirdi özelde yattık bir gece orda odamız doğumhaneye yakındı bir bayan geldi hafta sonuydu
valla akşam beşte başladı kıvranmaya sabaha karşı beş oldu hala doktor yok ebeler doğurtamadı
ailesi soruyo şimdi gelcek şimdi gelcek doktor
tansiyon fırlamış kadının artık bağıracak hali kalmamıştı sabaha karşı geldi doktor ve sezeryana aldılar onca eziyet üzerine sezeryan oldu birde
ve bebeğin kafası sıkışmış uzamış nasıl kötüydü
o zaman dedim iyiki özele gitmedim diye
planlı doğum iyide hafta sonu ani doğum olsa bekleki doktor gelsin heleki sezeryan olacaksa ağrıdan geberirsin artık
benimde sancılarım sıkıştırdı hemen ve hemşire hemen koştu anlattı doktorlara ve hemen aldılar
bizimki izliyo sadece sabahları uzun kulak ailesini öğleden sonrada callioyu izliyo diğerlerine bakmaz
arada kaldırıp kafasını bakar o kadar
ama luli bebeğim tvyi devamlı izler açınca o kanal bebeklere hitap ediyo müzikler dinlendirici filan
ama o kanalı açmıyorum yada çok kısa süre
merhaba kızlar nasılsınız?
oğlum bayramda hasta olmuştu eve yakın bi hastaneye gece gidip nöbetçi çocuk dr.a görünmüştük, antibiyotik vermişti ilaçlar bitti kendi doktorumuza gittik bugün, kilo vermiş yavrum bu hastalık döneminde, burnu genzi hala tıkalı dr. tekrar yeni ilaçlar verdi şimdi onlara başlayacaz, bunun dışında 2 tane iğne oldu ve 15dk.da ilaçlı buhar verdiler
doktor eve soğuk buhar makinesi alabilirsem daha rahat nefes alabileceğini söyledi,
soğuk buhar makinesi kullanan varmı? görüşleriniz yorumlarız marka tavsiyeniz varsa çok sevinirim
selam annişler dün gece bizde kıyamet koptu
brokoliden diye tahmin ediyorum gaz yaptı sanırım çok ağladı memikto
akşam 7 buçuktan gece 11 e kadar ağladı artık banyo yaptırdım rahatladı osurdu zart zurt öyle uyudu
bidaha uzunca süre brokoli vermicem zaten akşam yemedi
belim geçmedi sabah tutulmuş oluyo sonra açılıyo yarın eşim izin alıcak doktora gidicez
kızlar nerelerdesiniz?hu huuu kimse yok muuuu ?
hemşire sana bi ara birkaç soru sormuştum.görmedin mii ??
canım çok sevındım ıyı olduğuna. bebeği sabırsızlıkla beklıyoruz. sen bır bak durum ıyı gıderse ben 7 yıl dıyordum ama mayız hazıranda hamıle kalayım allah ızın verırse dıyorum. arada 2 yas fena olmaz herhalde...sen ıdolumsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?