- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #72.961
kızlar bu arada ülker hero baby sitesine üye oldum bana paket yolladılar.
İçinden bir kavanoz maması
bir yedi tahıllı kaşık maması
bir bebe bisküvisi
b küçük poşet devam sütü
bi de çikolata yollamışlar
çikolatayı afiyetle yedim
bisküvileri de sevdiceğim yedi :))
bizim kıza bişey kalmadı kavaoz mamasını bi darda kaldığımda veririm
ama biz kaşık maması ve devam sütü kullanmıyoruz keşke yakında biriniz olaydı da kullanan birine vereydim
bu arada devam sütü hariç üsürnler orjinal boydu
bi üye olun da gelsin size de
hemen ilgileneyim
ben çorbaları da düdüklüde yapıyorum biraz fazla oluyor komşum olsa bebekli valla hemen vercem
iki gün içiyor piştiği gün ve ertesi gün
sonra kalanı dökülüyor malesef(
aynı şeyi ben de düşünüyorum, dökerken içim acıyor valla. o kadar özeniyoruz, az yapayım diyorum ama bir porsiyondan çok çıkıyor. ben sadece yaptığım gün veriyorum. ertesi gün de verebilir miyiz? yeşil yapraklılar ver,lmez ıspanak falan onu biliyorum ama diğer çorbalar, püreler verilir mi?
bu arada kızımla gangnam style dinleyip, coşuyoruz
aynı şeyi ben de düşünüyorum, dökerken içim acıyor valla. o kadar özeniyoruz, az yapayım diyorum ama bir porsiyondan çok çıkıyor. ben sadece yaptığım gün veriyorum. ertesi gün de verebilir miyiz? yeşil yapraklılar ver,lmez ıspanak falan onu biliyorum ama diğer çorbalar, püreler verilir mi?
bu arada kızımla gangnam style dinleyip, coşuyoruz
ıspanak pazı pırasa pancar yeşilfasulye semizotu verilmiyo nitrit oluşturduğu için büyümesine
olumsuz etki ediyo
havuçta diyorlar
ben bugün kuzu etli kabakve kereviz çorbası yaptım bakalım beyenecekmi
nitrit nedir bilmem ama böbreklerde sıkıntı yaşadığımız için vermiyorum ben yeşil yapraklıları henüz
sonuçta ne kadar yıkarsam yıkayım kum olur bişey olur diye tırsıyorum biraz :)
bu satırları hıçkıra hıçkıra ağlayarak yazıyorum kızlar...
lütfen bana dua edin...
cuma günü herşey netleşecek...
bi kaç zamandır bacaklarımda kendiliğinden oluşmaya başladı.önce alt bacaklarımda başladı,çarptırdım dedim önemsemedim.beyaz tenliyim ve tenim çok hassastır.sonra zamanla üst bacak,kalça vs...oralardada çıktı.bildiğimiz yeşile kahveye bakan mor.üstleri nerde çarptırdım acaba,çarpmış olamam diye tedirgin oldum.öyle bi morlukki çarpsam kesin bilirim.eşimde korktu dün özel hasteneye gittim.dahiliye bölümüne.muayene etti,tam kan sayımı istedi.ve lokositlerimde yani beyaz kan hücrelerimde çok aşırı bir düşüş olduğunu gördük.doktor aynen bu cümleyi kullandı.lokositlerin düşük olması canımızı sıkar,düşük olmasını istemeyiz dedi.
b12 vitamini eksikliğindende düşebilirmiş.bunu üzerine tekrar kan verip b12,ve hebatit değerlerine bakıldı ayrıca üst batın ultrasona soktu.ultrason normal,hepatit değerleri normal,b12 eksikliğide yok.
eksik yazdım :ultrasonla beraber tekrar kan verdim ya,lokosit değerlerininde kendi içinde incelenmesi için preferik yayma testine bakılsın dedi.cuma günü çıkacakmış sonuç.
lösemiden şüphelendi.b12 vitamini eksikliği olmaması da şüpheleri artırdı.
bebeğime bakıp ağlıyorum sürekli.eğer öyle bi rahatsızlık çıkarsa bebeğime kim bakacak,yanımda kim kalacak hastanede.bebeğim bana muhtaçççç...küçücük daha..lütfen dualarınızı ihmal etymeyin..allah rızası için..
Canım daha sonuçlar çıkmadan üzülüp kendini harap etme Allah dermansız dert vermesin sorun ne ise bulunup en kısa zaman da çözülür sen de sağlığına kavuşursun inşalah dualarımız seninle
Bebeğine bakıp ağlama nolur. Onun sana çok ihtiyacı var bu nedenle moralini yüksek tut
Aklına kötü şey getirme Rabbim seni çocuğuna bağışlasın dermansız dert vermesin inşallah.
Geçen bi yerde okudum haşimato diye bir tiroit bozukluğu var o da bu tarz morarmalar yapabiliyormuş bir de hormon tsh vs baktır doktorların söyledikleri karşısında benim bu önerim çook saçma belki ama aklıma geldi yazmadan edemedim.
lütfen bana dua edin...
cuma günü herşey netleşecek...
bi kaç zamandır bacaklarımda kendiliğinden oluşmaya başladı.önce alt bacaklarımda başladı,çarptırdım dedim önemsemedim.beyaz tenliyim ve tenim çok hassastır.sonra zamanla üst bacak,kalça vs...oralardada çıktı.bildiğimiz yeşile kahveye bakan mor.üstleri nerde çarptırdım acaba,çarpmış olamam diye tedirgin oldum.öyle bi morlukki çarpsam kesin bilirim.eşimde korktu dün özel hasteneye gittim.dahiliye bölümüne.muayene etti,tam kan sayımı istedi.ve lokositlerimde yani beyaz kan hücrelerimde çok aşırı bir düşüş olduğunu gördük.doktor aynen bu cümleyi kullandı.lokositlerin düşük olması canımızı sıkar,düşük olmasını istemeyiz dedi.
b12 vitamini eksikliğindende düşebilirmiş.bunu üzerine tekrar kan verip b12,ve hebatit değerlerine bakıldı ayrıca üst batın ultrasona soktu.ultrason normal,hepatit değerleri normal,b12 eksikliğide yok.
eksik yazdım :ultrasonla beraber tekrar kan verdim ya,lokosit değerlerininde kendi içinde incelenmesi için preferik yayma testine bakılsın dedi.cuma günü çıkacakmış sonuç.
lösemiden şüphelendi.b12 vitamini eksikliği olmaması da şüpheleri artırdı.
bebeğime bakıp ağlıyorum sürekli.eğer öyle bi rahatsızlık çıkarsa bebeğime kim bakacak,yanımda kim kalacak hastanede.bebeğim bana muhtaçççç...küçücük daha..lütfen dualarınızı ihmal etymeyin..allah rızası için..
dualarımız seninle canım sakın sonuç çıkmadan kendini üzme, biliyorum kolay değil aklına türlü türlü şeyler geliyor ama emin ol sıkıntısız sorunsuz atlatacaksın bu dönemi, sen üzüldükçe yavrunda üzülür yapma sakın
elimde değil...her ihtimali düşünüyorum canım..özelkile olumsuzu..aslında herkesin içiin çok ferah,annemin,eşiminde aslında..ama beni üzmemek içinmi öyle diyorlar bilmiyorum...hormon değerlerine hiç bakılmadı..aradım hastaneyi erken çıkmıştır belki sonuçlar diye,cuma gelmek bilmiyor bana.çıkmamış,en erken perşembe dediler..
adak adadım..ordan hiç bişeyin yokmuş,denilipte çıkmayı okadar çok istiyorumki...
hiç bişey yok gözümde...herşey allhtan gelir ama sadece oğlumu düşünüyorum...
dualarımız seninle canım sakın sonuç çıkmadan kendini üzme, biliyorum kolay değil aklına türlü türlü şeyler geliyor ama emin ol sıkıntısız sorunsuz atlatacaksın bu dönemi, sen üzüldükçe yavrunda üzülür yapma sakın
lütfen bana dua edin...
Kızlar koşuşturmalarıma bir yenisi daha eklendi. Ev arıyorum bu gürültü yuvasından kurtulacağım sonunda gerçi buraya taşınalı henüz bir sene bile olmadı ama ne yapayım. Üç senelik evliyim şimdi beşinci kez taşınıyorum. Eşime nasıl söyleyeceğim diye düşünüyordum taşınma kotam dolmuştu çünkü, dün pat diye söyledim. Tamam dedi :) Gerçi ben ön araştırmalara çoktan başlamıştım ya artık daha bir ciddi bakarım.
iyi olmuş canım ata için daha sakin şöyle park bahçe yanı güzel bir ev iiyi olur
bu arada üç senede beş kez nasıl taşınabildin :44:
Eve girerken beğeniyorum yaşamaya başlayınca tahammül edemiyorum. Taşınmaktan eşyalarım da mahvoldu, koltuk takımımı falan hep yeniledim. Aslında müstakil ev ne tatlı olurdu ama onlarda hep yabancılar yaşıyor, bize göre fiyatlar değil onlar. Eşim de "Ev satın almaktan korkuyorum, emlakçılığa başlatırsın sen beni" diye takılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?