- 13 Nisan 2012
- 1.270
- 527
- 323
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #72.661
günaydın kızlar bu arada
benim oğlum emekliyo uzun zamandır ama bi sorunumuz var kendini sakınamıyo yan dönüyo yada sehpalara sandalyelere falan kafasını hep teyet geçiyo çünkü hep yanındayım.. önlem amaçlı ne yaptınız kenar korumaları varmış ama ne kadar faydalı acaba ?
Allah razı olsun.rabbim sizlere de nasip etsin inşallah.genel ama kas gevşetici yok.sadece uyuması için ağızdan birşey verdiler. o kadar.
şiddetle tavsiye ediyorum.genel den korkuyordum ama hiçte korkulacak gibi değilmiş.doktorumuz fazlasıyla aydınlattı bizi.anestezi doktorumuzdan da onay çıktı.tahliller yapıldı ve sünnet oldu.
kesinlikle beklemeyin arkadaşlar ben çok memnunum.bezli olduğu için daha kolay oldu birde acı yok kesinlikle.
sorularınız olursa seve seve cvplarım.
buralarda taze balık bulursam kesinlikle deneyeceğim.çok teşekkür ederim.çok faydalı bir paylaşım hemen not alıyorum.yalnız rica etsem balığın ismini öğrendiğinde özelden bana msj atar mısın?bazen sayfalar çok seri ilerliyor bulamıyorum bazen.çok mutlu olurum msj la bildirirsen.
bende izmirliyim
bu arada balığı düdüklüde haşlasam olur mu ?balıkları çıkarır düdüklü de yine normal suyuna patates ,havuç çorbası yaparım.
Nisane gözün aydın dişleri çıkmış darısı başıma benimki sık uyanıp emiyo bazı geceler diştenmi bilmiyorum inş çıkar dahada tatlı olur oğlum o zaman .... Blendırım yok benim ama yinede yemiyor pütürlü şeyleri alışırmı zamanla acaba? Sonra hep böyle istemesin yemekleri benden... Bi tanıdığımızın öyle olmuştuda korkuyorum yaa
günaydın kızlar bu arada
benim oğlum emekliyo uzun zamandır ama bi sorunumuz var kendini sakınamıyo yan dönüyo yada sehpalara sandalyelere falan kafasını hep teyet geçiyo çünkü hep yanındayım.. önlem amaçlı ne yaptınız kenar korumaları varmış ama ne kadar faydalı acaba ?
günaydın kızlar
dün eve giderken oğluma diş jeli aldım gece uyuduktan sonra dişlerine sürdüm, bütün gece deliksiz uyudu sabah 07,30'da kalktı
çok şükür diyim baya uzun zamandır ilk kez bende uyuyabildim
bende düşünüyorum almayı bi fırsat bulamadım ama, korumalar bildiğim kadarıyla silikon çarpsa bile bebeğin cildinde delici bi etkisi olmaz diye düşünüyorum
tabi birde priz güvenliklerinden lazım oğlum sürekli prizlere kablolara gidiyo
ben işi kökünden çözdümm
orta sehpayı kaldırdım
netten baktım tanesi 4 tl diyo bi sürü almak gerekicek evet bide prizler var hadi prizlere çözüm bulduk 3lü przilere bayılıyo
hangi birini kaldırdın hugomasalar sandalyeler dolaplar nolcak bacım dahada vs ler
netten baktım tanesi 4 tl diyo bi sürü almak gerekicek evet bide prizler var hadi prizlere çözüm bulduk 3lü przilere bayılıyo
hangi birini kaldırdın hugomasalar sandalyeler dolaplar nolcak bacım dahada vs ler
memo öyle uykusuna yattı
öğleden sonra carrefoura götürcem gezmeye çok sevinecek
golden keçisütü bazlı beslenme ürününü alıcam
bi arkadaşım hep bu keçisütlü mamadan kullanıyordu, çok ta memnundu dr. tavsiye etmiş onada
Merhaba dostlar,
Oyle keyıfsızım kı, sızlere yazsam belkı rahatlarım dıye dusundum.
Epeydır maddı sıkıntılarla bogusuyoruz, bılhassa ısten ayrıldıgımdan berı ):
Bır yandan ısten ayrıldıgım ıcın pısman oluyorum ama kızıma bakınca, ıyı kı evdeyım dıyorum.
Yenıden calısmayı dusunuyorum ancak, pek cesaretım de yok, zaten esım de bu kadar sıkıntıya ragmen calısmamdan yana degıl.
'kızımıza ılk egıtımını sen ver' dıyor.
O oyle dıyor da, kayınvalıdem her fırsatta 'calıssaydın ıyı olurdu' demıyor mu, cıldırıyorum!
Esımın sıkıldıgının farkında ama, kendılerı de ellerını hıc ceplerıne atmazlar.
Gecenlerde bır tane corap ve top almıs, bunlar benım hangı acılıyetımı gıderır kı!
Tamam, gıttıgımde kımı zaman erzak verır, recel, fasulye v.b. ama hani bebegıme bez alsa daha makbule gecer.
Pazar gunu kızına gıttı, bızde gıdecektık.
Esım mutsuz oldugu ıcın evden cıkmak ıstemedı, gıtmedık. Ama haber vermıstık oncesınde.
Aramadılar bıle neden gelmıyorsunuz dıye.
Ancak dun aradı, 'hanı pazar gunu gelecektınız' dedı.
'F.. nın keyfı yoktu, cıkmak ıstemedı evden' dedım, 'neden' dıye bıle sormadı.
Sımdı arabayı satmaya calısıyoruz. bi' satsak, azıcık rahatlayacagız.
Ama onu bıle satamıyoruz ):
Dua edın bıze ne olur, hayırlısı ıle su arabayı satalım.
Ama bu zor gunler bı gecsın ınsallah, o zaman esıme dıyeceklerım var.
Oyle bız rahattayken bır daha aılesıne bır sey almasına musade etmeyecegım!
canım uyurken oğluna nasıl diş jeli sürdün benimki hemen uyanır
canım ayağımda sallayıp uyuttuğum için, gözleri kapanır kapanmaz hemen sürdüm, kafayı sağa sola çevirmeye başlayıncada tekrar sallayıp uykuya dalmasını sağladım sonra yatağına götürüyoruz zaten
birde yüzüstü yatınca daha uzun uyuyo benim oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?