2012 Şubat Anneleri

8 tane dişi mi çıktı hay maşallah

Ayyyy burayı bulana kadar telden canım çıktı nolmuş bu siteye.... Senfat 8 tane dişmi dedin kaç aylık seninki maşallah daha benim oğlan 2 tanecik yeri var altta çıkaramadı 1 aydır bekiiyorum .... Kızlar bezi değiştim 7 18 kg arasıymış 4 numara ondan aldım prima aldım mecbur aynı markayla değişiyorlardı zaten molfixin 88 lisi yoktu baktım aldığım 88li prima daha rahat oldu bitane denedim ama 3 numaramız var 20 tane onları bitirelimde..kızlar oğlum bugün ilk çorbasını içti sevdi tarhanayı..başka ne çorbalar vereyim?bide benim oğlum azcık pütürli olsa böh yapıyo kuscak gibi nasıl alışcak katıya çiğnemeye sizinkilerde yapıyomu öyle yaa

senfatcım geçmiş olsun.bizde 1 aydır çekiyoruz valla
burun tıkanıklığı nezle dünde öksürük başladı
sabah sağlık ocağına götürdük okula gitmeden
çok şükür ciğerlerinde bişey yokmuş
kendi başına atlatsın ilaca gerek yok dedi
dişi çıktığı için salyaları boğazını tıkıyor hırıltısıda ondandır dedi
ne dişmiş yahu canımıza okudu valla
1aydır geceleri şöyle 3saat peşpeşe uyuyamıyorum
2gün öncede gece çığlıkla uyanıp uyanıp durdu
vee sonuç
sabaha 2.diş çıkmış
kızlar bebişlerinizin gece huysuzlukları başladıysa yüzde doksan diş geliyor demektir bence
çünkü bizde öyle oldu

bende hala blendır kullanıyorum ne büyük hata aslında
ama zaten yemediği için ben mecbur ağzına tıkıştırıyorum
bu yüzden çiğnemye fırsat bulamıyoki yavrum:26:

arnazar nasılsınn??
bebiş nasıl kusmalar kesilmiştir inş tamamen
görünmüyosun ne zamandır okulda başladı tabi
sen kime bırakıyosun bebeğini
evde bebek ,okulda bebek denecek kadar küçük canavarlar..
senin işin daha zor valla

Yooo bende yazdım görmedinizmi balık çorbası nasıl yapcam ben kendim sevmiyorum zaten oğlana nasıl yedircem zaten robotum yok parçalıcak sıkıntı.... Ben oynatıyorum oyuncaklarıyla zaten benimki oyuncaktan çabuk bıkan bir bebek sabit oynadığı oyuncağı pek yok işi gücü şişelerle oynasın atsın yuvarlasın ayrıca mikroplara karşı bağışıklık kazanmalılar çokta esirgememek lazım daha çok hasta olurlar ha bu demek değilki başka çocukların yaladıklarını oda alsın yalasın bende istemem öyle :13:

Nisane gözün aydın dişleri çıkmış darısı başıma benimki sık uyanıp emiyo bazı geceler diştenmi bilmiyorum inş çıkar dahada tatlı olur oğlum o zaman .... Blendırım yok benim ama yinede yemiyor pütürlü şeyleri alışırmı zamanla acaba? Sonra hep böyle istemesin yemekleri benden... Bi tanıdığımızın öyle olmuştuda korkuyorum yaa

çok çok gecmıs olsun sanırım bebeklerınız grıp oldu( Bu havalarda farketmeden hepimiz aynı
sorunu yasayabılıyırz..En kısa zamanda atlatmanızı umuyorum...Benım kızım yuzu ellerı
park yatagın alt katında buz gıbı oluyor uyku tulumuna ragmen ellerı soguk oluyor ben de
üşüdügü ıcın mı gecelerı kalkıyor dıye dusunmeye basladım hepımıze Allah yardım etsın
coıoook zor

normalde ilk diş alt taraftan çıkar ama bilemiycem tabi
zaten kimse yazıklarıa cvp vermiyo okuyup gidiyorum artık bende

ya ben sana herzaman yazıyodum
hatta uzun uzun özel mesaj yazdım
yazmaktan parmacıklarım dolama oldu
hiç cevap vermiyosun
bende dedim bukle beni sevmiyo barim yazmayayımda rahatsız olmasın didim

evet opüyorlar
önce ben öpüyorum sonra iki eliyle tutyo yanağımı aynı dediği gibi yalıyo gibi bişeyler yapıyo
ve en çokta sarılıp göğsüme kafasını koyuyo
babasına yapmazdı ama onunda yanaklarını yüzünü elliyo ayy ayy diye seviyo ama onu opmedi
zaten ilkkez bugün yaptı
bu akşam eşimin kucağındayken eşimin göğüslerini emmeye çalıştı
birde gülüyo
nasıl saldırıyo gülmekten öldük sonra ben aldım emcekmi diye yok emmiyo oyun oynuyo şakacı şey
benimki sanırım muzip bir çocuk olacak

geçmiş olsun canım
ökdürük burun tıkanıklığı içindemi bişey vermedi

canım benimki grip değil hasta değil bu ara çok diş sıkıntısı var çok mızmız
canım yaaa yazık bebişine
bende park yatak sonuçta bez parçası yerden çeker diye park yatağın içine iki tane elyaf yorganı güzelce katladm koydum üzerinede yatağını yerleştirdim hiç üüşümüyo
hem zaten park yatağın altkatını sevmdi istemedi korktu heralde derin diye
böyle yapnca çok sevdi
şimdiden bu havalarda elleri yüzü üşürse kış boyu başedemezsin hasta olur yavrucak
istersen bi dene canım

uyku tulumunu ilkkez giydirdim hiç sorun çıkarmadı
içim rahatladı gece rahat uyuyamıyodum çok açıyo üzerini
aklım kalıyodu
ince penye battanşyesinide beline kadar örttüm
penye battaniiyesini çok seviyo onsuz uyumaz ama kalın sevmiyo sanırım korkuyo hoşlanmıyo

memo juysuzlandı yine bu akşam carpol verdim
doktorumuz minoset ve bitane daha ağrı kesici ateş düşürücü şurup verdi evde bulunsun diye

ya ben sana herzaman yazıyodum
hatta uzun uzun özel mesaj yazdım
yazmaktan parmacıklarım dolama oldu
hiç cevap vermiyosun
bende dedim bukle beni sevmiyo barim yazmayayımda rahatsız olmasın didim

olur mu canım sen geçmişe bakmıyosun yazdığını gördüm ama fransız kaldım diye yazdım buraya
neyse herkes istediğine ister yazar ister yazmaz
özel mesaj başka burda yazılan konular başka sonuçta

Son düzenleme:
bende hala blendır kullanıyorum ne büyük hata aslında
ama zaten yemediği için ben mecbur ağzına tıkıştırıyorum
bu yüzden çiğnemye fırsat bulamıyoki yavrum:26:

çiğneyebileceği şeyler varda bazı şeylere gerekiyo ama.. benim oğlum herşeyi ekmeğe batır ver diyo bulamaç sevmiyo ama çokta ekmeğe alışsın istemiyorum.. balıktı tavuktu çiğneyerek yesin ama kahvaltı falan yada sebzeler çekilebilir bence..

günaydın kızlar bu arada

benim oğlum emekliyo uzun zamandır ama bi sorunumuz var kendini sakınamıyo yan dönüyo yada sehpalara sandalyelere falan kafasını hep teyet geçiyo çünkü hep yanındayım.. önlem amaçlı ne yaptınız kenar korumaları varmış ama ne kadar faydalı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…