- 13 Nisan 2012
- 1.270
- 527
- 323
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #72.621
herkese selamlar kızlar,
bu sıralar çok yoğunum bir türlü fırsat bulamıyorum foruma girmeye, herkes ve bebişler iyidir inşallah
burda balık çorbası tarifi görmüştüm, hemen denedik bugün, aslında oğlum çok sevdi sorunsuz bir şekilde yedi ama sanırım balık ağır geldi felaket bi şekilde kustu
biraz ara vercez balık çorbasına
, kimbilir nasil sikinti veriyor anlatamiyolardaoğluma iki gündür bişeyler oldu
uyumak istemiyo çok ağlıyo
dün gece 2 gibi uyandı çok ağladı ne olduğunu anlayamadık
gezdirince susuyodu
sonra eşim aldı hoplattı filan sustu
devamlı eli kulaklarında ağzında
diş jeli sürdüm dün gece o zaman uyudu
sabah yine bağırdı yanıma aldım konuşa konuşa uyudu bir saat kadar
iştahıda azaldı
ateşi burun akıntısı filan yok
evet çok özledik seni
kıyamam miniğe bikaç ay sonra verirsin canım
oğluma iki gündür bişeyler oldu
uyumak istemiyo çok ağlıyo
dün gece 2 gibi uyandı çok ağladı ne olduğunu anlayamadık
gezdirince susuyodu
sonra eşim aldı hoplattı filan sustu
devamlı eli kulaklarında ağzında
diş jeli sürdüm dün gece o zaman uyudu
sabah yine bağırdı yanıma aldım konuşa konuşa uyudu bir saat kadar
iştahıda azaldı
ateşi burun akıntısı filan yok
herkese selamlar kızlar,
bu sıralar çok yoğunum bir türlü fırsat bulamıyorum foruma girmeye, herkes ve bebişler iyidir inşallah
burda balık çorbası tarifi görmüştüm, hemen denedik bugün, aslında oğlum çok sevdi sorunsuz bir şekilde yedi ama sanırım balık ağır geldi felaket bi şekilde kustu
biraz ara vercez balık çorbasına
mozpcum çok özletme kendini. günaydın mesajlarını özledik. balık çorbasının miktarı mı çok geldi acaba? bir hafta sonra falan verdiğin miktarın yarısını versen bakalım kusacak mı tekrar?
benim oğlan hasta oldu. ishal. dun gece 8 bez değiştirdik sabaha kadar. uyurken karnına sancı giriyor sanırım mızıldanıyor, kakasını yapınca altını alıyorum uyuya kalıyor. sabah keyfi biraz iyiydi. şimdi yine keyifsiz, bişey yemiyor, su içmiyor. ateş düşürücü verdim. biraz da soydum üzerini. babasına da ulaşamadım. ateşi 38.4 çıktı. inşaallah düzelir. eli kolu kalkmıyor. bazen mız mız ağlıyor. akşam hemen ona üzül, hem de babasının çenesi dinle, çocugu hasta ettin. al işte kavga nedeni. bi de o gerecek beni. şimdi melül melül yere bakıyor ben de yazıyorum. bebekleri hasta olanlara acil şifalar.
benim oğlan hasta oldu. ishal. dun gece 8 bez değiştirdik sabaha kadar. uyurken karnına sancı giriyor sanırım mızıldanıyor, kakasını yapınca altını alıyorum uyuya kalıyor. sabah keyfi biraz iyiydi. şimdi yine keyifsiz, bişey yemiyor, su içmiyor. ateş düşürücü verdim. biraz da soydum üzerini. babasına da ulaşamadım. ateşi 38.4 çıktı. inşaallah düzelir. eli kolu kalkmıyor. bazen mız mız ağlıyor. akşam hemen ona üzül, hem de babasının çenesi dinle, çocugu hasta ettin. al işte kavga nedeni. bi de o gerecek beni. şimdi melül melül yere bakıyor ben de yazıyorum. bebekleri hasta olanlara acil şifalar.
mozp ne dimik ki?
teşekkür ederim canım :)
normal hergün yediği çorba kadar verdik , önümüzdeki hafta daha az olacak şekilde deneyelim bakalım, herşeyi yesin istiyorum benim gibi yemek ayrımı yapmasıın
geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun arkadaşlar
kesin diştendir diyemiyorum çünkü hiç dişimiz çıkmadı daha nasıl olur bilmiyorum
siz diyosunuz elleyince elimize geliyo sonra patlıyo çıkıyo diye
bende elliyorum hatta kendi elimi ağzına götürüp kaşıyo ama elime diş gelmiyo
sağ üst kabarmış ama elleyince elime gelmiyo
o yüzden anlamıyorum
pazara gittik pazarımızı market alışverişimizi yaptık geldik
memoda bi sakinlik var bugün inşallah bişeyi yoktur
bugecede tekrarlarsa doktora götürcez
bugün memo öpmeyi öğrendi
kucağımdayken yanağını öpüyorum o da benim yanağıma uzanıyo öpüyo gibi yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?